Fleet management met Accredis AccMan: maatwerk voor de moderne fleetmanager

21-10-2018

Veel kleine ondernemers hebben voldoende aan een eenvoudig en betrouwbaar ritregistratiesysteem, eventueel aangevuld met een track-en-trace module. Voor grotere ondernemingen komt echter al snel fleet management om de hoek kijken. Ontdek hoe fleet management met Accredis AccMan bij kan dragen aan grote besparingen in uw mobiliteit!


Waarom fleet management software?

Effectief fleet management draait om inzicht en controle, waarmee flinke besparingen kunnen worden gerealiseerd en de bedrijfsvoering kan worden verbeterd. Met goed fleet management krijgen ondernemers inzicht in hun wagenpark en het functioneren van hun onderneming. Hiermee worden vragen beantwoord als:

  • Worden mijn voertuigen efficiënt gebruikt (bezettingsgraad)?
  • Kan mijn onderneming besparen op de brandstofkosten van de buitendienst?
  • Kan ik mijn uren- en projectadministratie vereenvoudigen of betrouwbaarder maken?

AccMan, de fleet management software van Accredis, biedt op al deze vragen een antwoord en geeft inzicht in nog talloze andere zaken.

Hoe werkt Acc Man?

Accredis AccMan is een softwarepakket dat gebruik maakt van enkele krachtige standaardonderdelen en volledig op maat kan worden gemaakt voor uw onderneming. Voor AccMan gelden een aantal uitgangspunten:

  • Gebruiksvriendelijkheid: AccMan werkt met alle standaard Microsoft Office software waardoor het vertrouwd aanvoelt.
  • Inzicht met één druk op de knop: rapporten om uren, brandstofverbruik of een bepaalde KPI inzichtelijk te maken kunnen erg snel en eenvoudig worden gegenereerd.
  • Integratie: AccMan is een erg volledige fleet management software. Echter, door de krachtige exportfunctionaliteiten kunnen gegevens van AccMan ook gebruikt worden in combinatie met andere software.

De bovenstaande punten maken van AccMan een krachtige en volledige tool om uw buitendienst of vloot te beheren en te optimaliseren.

Wat kan Acc Man voor uw bedrijf betekenen?

Accredis heeft diverse software experts in dienst die reeds bij tientallen klanten software hebben gerealiseerd. Deze klanten profiteren dagelijks van de bijdrage die AccMan levert aan de efficiëntie van hun wagenpark. 

Wilt u ook met uw bedrijf gebruik maken van de voordelen van AccMan? Neem dan contact op met onze experts. We vertellen u graag over de mogelijkheden om ook op uw wagenpark te besparen. Uiteraard houden we hierbij rekening met de wensen en unieke omstandigheden van uw bedrijf.

Accredis Next Keurmerk RitregistratiesystemenBVLR Certified MemberCollege Bescherming PersoonsgegevensBelastingdienst over bijtellingEscrow regeling ritregistratie

ACCREDIS

Accredis zet zich sinds 2001 vol passie in om voor u de meest geavanceerde gps-oplossingen te bedenken en te implementeren. We zijn hierbij overtuigd van de bijdrage die we leveren aan de efficiëntie en veiligheid in het verkeer. 

Contact

Marssteden 72
7547 TD Enschede
  +31 53 434 11 21
  +31 53 434 56 63

Digitale Tachograaf

Automatisch uitlezen en track & trace van digitale tachografen.

Objectbewaking

GPS tracker, met beveiliging en draaiurenmeter.