Ontdek hoe gebruiksvriendelijkheid belangrijk is voor uw ritregistratiesysteem

04-11-2018

Wanneer u een ritregistratiestratiesysteem kiest voor uw onderneming of zakelijke auto is gebruiksvriendelijkheid waarschijnlijk niet het eerste waar u aan denkt. Toch kan gebruiksvriendelijkheid bijdragen aan een betrouwbare, maar ook efficiënte rittenregistratie. Ontdek hoe de gebruiksvriendelijkheid van Accredis Next zorgt voor meer tijdswinst en gemak!


Waarom is gebruiksvriendelijk belangrijk voor uw ritregistratiesysteem?

Er zijn verschillende soorten ritregistratiesystemen verkrijgbaar. De een gebruiksvriendelijker dan de andere. Wanneer u niet beschikt over een gebruiksvriendelijk ritregistratiesysteem herkent u vast wel de volgende situaties:

 • Het is moeilijk om ritten achteraf aan te passen;
 • Ritten worden niet nauwkeurig gemeten;
 • U moet voordat u begint met rijden een app opstarten of instellen voordat uw rit wordt geregistreerd;
 • U kunt uw ritten inzien, maar wanneer u dit op uw telefoon doet ziet het er slecht en onoverzichtelijk uit;
 • Het is moeilijk of niet mogelijk om uw ritregistratie te exporteren naar een ander bestandsformaat;
 • Het is niet mogelijk om adressen op te slaan;
 • U moet voor ritten die u bijna iedere dag rijdt (bijvoorbeeld huis-kantoor) elke keer opnieuw aangeven of het om een privé-rit of een zakelijke rit gaat;

We kunnen nog wel even doorgaan, maar het is goed te zien hoe de gebruiksvriendelijkheid van een ritregistratiesysteem invloed kan hebben op uw tijd en efficiëntie als ondernemer of professional.

Hoe gaat Accredis Next om met gebruiksvriendelijkheid in hun ritregistratiesysteem?

Bij Accredis geloven we dat gebruiksvriendelijkheid een grote rol speelt in een goed ritregistratiesysteem. Vandaar dat we iedere dag werken aan innovaties en veranderingen om ons platform beter te maken. De focus ligt hierbij op een efficiënte rittenregistratie waarop u kunt vertrouwen, met de mogelijkheid om uw wagenpark of het gebruik van uw eigen zakelijke auto efficiënter te maken.

Wat zijn de voordelen van Accredis Next als het gaat om gebruiksvriendelijkheid?

Door jarenlang te investeren in de gebruiksvriendelijkheid van ons ritregistratie pakket kunnen we onze klanten een aantal voordelen bieden:

 • Een platform dat 24/7 beschikbaar is en uitstekend te gebruiken is op alle devices. Tablet, laptop, desktop en smartphone;
 • Een écht volautomatische rittenregistratie, gegarandeerd fiscusproof;
 • Export naar populaire bestandsformaten met één druk op de knop;
 • Uitgebreide, ingebouwde rapportagemogelijkheden;
 • Uw rittenregistratie verder optimaliseren met ritregels, een p/z-schakelaar en analyses van uw wagenpark;

Accredis levert met Accredis Next een overzichtelijk rittenregistratie platform dat intuïtief werkt en waar alle functies op een logische plaats zitten. Zelfs wanneer u nog nooit met een ritregistratiesysteem heeft gewerkt kunt u direct aan de slag. Sterker nog, in feite hoeft u niet eens op ons platform te kijken. Zó betrouwbaar is uw nieuwe rittenregistratie van Accredis Next. 

Ook gebruik maken van de meest gebruiksvriendelijke ritregistratie software? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met een van onze mensen.

Accredis Next Keurmerk RitregistratiesystemenBVLR Certified MemberCollege Bescherming PersoonsgegevensBelastingdienst over bijtellingEscrow regeling ritregistratie

ACCREDIS

Accredis zet zich sinds 2001 vol passie in om voor u de meest geavanceerde gps-oplossingen te bedenken en te implementeren. We zijn hierbij overtuigd van de bijdrage die we leveren aan de efficiëntie en veiligheid in het verkeer. 

Contact

Marssteden 72
7547 TD Enschede
  +31 53 434 11 21
  +31 53 434 56 63

Digitale Tachograaf

Automatisch uitlezen en track & trace van digitale tachografen.

Objectbewaking

GPS tracker, met beveiliging en draaiurenmeter.