Kilometerregistratie

Kent u het belang van een goede kilometerregistratie? Om gedoe met de belastingdienst te voorkomen is het belangrijk dat u zakelijke en privé kilometers keurig gescheiden houdt. Het duidelijk bijhouden van een sluitende kilometeradministratie is daarom van essentieel belang. Met het kilometerregistratiesysteem van Accredis voorkomt u dan ook niet alleen problemen met de belasting maar bespaart u tevens tijd en geld. Vraag dan ook vrijblijvend een proefplaatsing aan en zorg vandaag nog voor een 100% fiscaal sluitende kilometerregistratie. 
Kilometerregistratie bij Accredis

Accredis NeXT, onze kilometerregistratie oplossing:

Met Accredis NeXT bent u altijd verzekerd van een sluitende administratie van al uw gereden kilometers. Zo bespaart u niet alleen tijd maar voorkomt u tevens eventuele problemen met de belastingdienst. De kilometerregistratie gaat immers via een vast bij uw in de auto ingebouwd kastje waarvan de fiscus zeker weet dat de gegevens kloppen. Doordat ons kilometerregistratiesysteem is goedgekeurd door de fiscus en is voorzien van het keurmerk zijn uw kilometers altijd 100% sluitend geregistreerd. Dus wanneer het weer tijd is voor uw belastingaangifte verkrijgt u met één muisklik of druk op uw smartphone eenvoudig uw volledige kilometeradministratie uit onze webbased oplossing.

Kilometeradministratie en privacy:

Privacy staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn er duidelijke afspraken over wie wat mag zien. Zo krijgt een wagenparkbeheerder alleen de volledig noodzakelijke gegevens van een privérit van één van zijn werknemers te zien. Daarnaast is met onze privé/zakelijk schakelaar met één druk op de knop te wisselen tussen een privé- of zakelijke rit. Per ongeluk toch een privérit als zakelijk geregistreerd? Geen probleem. Met de Accredis past u dit ’s avonds op de bank eenvoudig aan met de gratis bijgeleverde kilometerregistratie app.

Eenvoudig starten met Accredis:

De benodigde hardware voor een sluitende kilometeradministratie, welke uitstekend beschermd is, kunt u eenvoudig laten inbouwen door een van de dealers uit ons uitgebreide dealernetwerk. Zo hoeft u nooit ver te rijden om onze oplossing in te laten bouwen. Daarnaast bieden we 3 jaar garantie op de benodigde hardware zodat u altijd verzekerd bent van een werkend kilometerregistratiesysteem. Tot slot werkt onze oplossing met de meest nauwkeurige tracker in de markt. Hierdoor hebt u niet alleen een 100% sluitende kilometerregistratie maar ook altijd en overal inzicht in waar uw voertuigen zich op ieder moment bevinden.

De voordelen op een rijtje:

Wilt u nog meer informatie over kilometerregistratie met Accredis. Download dan onze Algemene Presentatie en kom meer te weten over de verschillende opties die Accredis u te bieden heeft of vraag direct vrijblijvend een offerte aan. 
 

Accredis Next Keurmerk RitregistratiesystemenBVLR Certified MemberCollege Bescherming PersoonsgegevensBelastingdienst over bijtellingEscrow regeling ritregistratie

ACCREDIS

Accredis zet zich sinds 2001 vol passie in om voor u de meest geavanceerde gps-oplossingen te bedenken en te implementeren. We zijn hierbij overtuigd van de bijdrage die we leveren aan de efficiëntie en veiligheid in het verkeer. 

Contact

Marssteden 72
7547 TD Enschede
  +31 53 434 11 21
  +31 53 434 56 63

Digitale Tachograaf

Automatisch uitlezen en track & trace van digitale tachografen.

Objectbewaking

GPS tracker, met beveiliging en draaiurenmeter.