CO2 certificaat

Carbon footprint

Accredis streeft duidelijk het maatschappelijk verantwoord ondernemen na, dit is de ondernemingsstrategie waarbij de aandacht voor mensen, planeet en winst in evenwicht is. Steeds vaker blijkt dat die balans leidt tot betere resultaten voor zowel het bedrijf als de samenleving.

Accredis heeft een speciale module ontwikkeld die ondersteuning geeft bij het in kaart brengen van de Carbon Footprint (CO2-emissie inventaris). Deze ondersteuning geeft u snel inzicht in de Carbon Footprint van het voertuig of wagenpark. 

Als berekeningsgrondslag wordt gebruik gemaakt van gegevens van voertuigfabrikanten en de gemiddelde snelheid per rit. Hiermee ontstaat een gemiddeld gewogen uitstoot over een bepaalde tijdsperiode, meestal een jaar. 

Laat u vrijblijvend door ons informeren over de mogelijkheden.

Accredis Next Keurmerk RitregistratiesystemenBVLR Certified MemberCollege Bescherming PersoonsgegevensBelastingdienst over bijtellingEscrow regeling ritregistratie

ACCREDIS

Accredis zet zich sinds 2001 vol passie in om voor u de meest geavanceerde gps-oplossingen te bedenken en te implementeren. We zijn hierbij overtuigd van de bijdrage die we leveren aan de efficiëntie en veiligheid in het verkeer. 

Contact

Marssteden 72
7547 TD Enschede
  +31 53 434 11 21
  +31 53 434 56 63

Digitale Tachograaf

Automatisch uitlezen en track & trace van digitale tachografen.

Objectbewaking

GPS tracker, met beveiliging en draaiurenmeter.