24-04-20

Wehkamp.nl

Met zo’n 120 miljoen bezoekers per jaar is wehkamp.nl het grootste online warenhuis van Nederland. De gewone  winkels kunnen niet op tegen het enorme assortiment dat wehkamp.nl biedt. Het internetwarenhuis verkoopt 163.000 verschillende artikelen.

Yes, Weh Kamp!
De herpositionering van Wehkamp is een even slimme als succesvolle operatie geweest. Niet voor niets won Paul Nijhof, de CEO van wehkamp.nl cde  BID-Award 2012. (Big Improvement Day). De BID-Award is de prijs voor ‘dé ondernemer van Nederland’. Een ondernemer met visie, persoonlijkheid, lef en het vermogen iets uit het niets op te bouwen. Iemand die een bijdrage levert aan de economie, werkgelegenheid en de spirit van Nederland. ‘Ik ben ontzettend vereerd. Ik beschouw deze prijs als een grote erkenning van mijn 850 collega’s die met hun enorme inzet wehkamp.nl opnieuw hebben uitgevonden’, aldus Nijhof (de CEO van wehkamp.nl).

Met een nieuwe strategie, kern- en merkwaarden is de formule opnieuw in de markt gezet. Van postorderbedrijf is wehkamp.nl getransformeerd naar de grootste online retailer van Nederland. Op Europees niveau bekleedt wehkamp.nl zelfs de 8e positie in de Top100 Pure players. Wehkamp.nl is tot dusver het enige bedrijf wereldwijd dat een transitie van postorder naar 100% online retailer succesvol heeft voltooid.

Accredis
Belangrijk voor het succes zijn de vele partnerships. Dat is een belangrijk deel van de wehkamp.nl filosofie. En wij als Accredis zijn één van hun partners voor mobiele fleetmanagement, waaronder onze kilometerregistratie voor de mobiele buitendienst medewerkers.

wehkamp.nl heeft een groot aantal enthousiaste medewerkers op de weg zitten. Bij wehkamp.nl geldt de regel dat er minimaal 15.000 km puur zakelijk gereden moet worden om voor een auto van de zaak in aanmerking te komen. Hier worden niet de woon/werk ritten in meegenomen. Accredis heeft dit gehele proces geautomatiseerd. Met één druk op de knop hebben ze inzicht welke auto 15.000 km heeft gereden en welke auto niet. Hiermee is al enkele duizenden euro’s bespaard.

Naast de sluitende kilometerregistratie van Accredis gebruikt wehkamp.nl ook de Accredis fleetmanagement oplossing. Een juiste keuze!!

Vraag een offerte aan