Track-en-Trace systeem

Het track en trace systeem van Accredis doet precies wat het belooft. Met de gebruiksvriendelijke software hebt u met een druk op de knop antwoord op de vraag: ‘Waar bevindt welke auto uit uw wagenpark zich op welk moment.'  Door middel van ons voertuigvolgsysteem bent u hiervan altijd op de hoogte en beschikt u over een krachtig middel dat u ondersteunt bij uw fleetmanagement. Onze gps auto tracker maakt daarbij ook nog eens gebruik van het GLONASS systeem. Dit maakt het track-en-trace systeem van Accredis de meest nauwkeurige die er op dit moment in de markt beschikbaar is.

De mogelijkheden:

Met het track en trace systeem heeft u een volledig real-time systeem in handen dat u ten alle tijden de actuele status van uw voertuigen kan verschaffen. U weet dus op ieder gewenst moment welke voertuigen zich waar bevinden. Met de plaatsbepaling van Accredis krijgt u in een oogopslag een kaartoverzicht waarin u zelf kunt bepalen van welke voertuigen u de locatie wilt zien. Zo is het mogelijk alle voertuigen te bekijken maar ook alleen diegene die op dat moment actief zijn. Verder kunt u natuurlijk een handmatige selectie maken van de te tracken voertuigen. Het voertuigvolgsysteem kent een dekking door heel Europa waardoor u, zelfs als ze in het buitenland zijn, altijd weet waar uw voertuigen zich op dat moment bevinden. Niet op kantoor? Geen probleem. Met de mobiele app blijft u ook buiten kantooruren altijd op de hoogte van de status van uw wagenpark.

Het nauwkeurigste voertuigvolgsyteem in de markt:

De belastingdienst en het Keurmerk Ritregistratie verwachten een hoge mate van nauwkeurigheid. Daarom maken we bij Accredis gebruik van zowel het Amerikaanse GPS systeem als het Russische GLONASS systeem. Dit betekent dat ons voertuigvolgsysteem in de praktijk twee keer zoveel satellieten tot zijn beschikking heeft om de positie te bepalen. We realiseren hiermee dan ook een nauwkeurigheid van 1,5 meter. Met een vastgelegd tijdsinterval, bijvoorbeeld iedere minuut, wordt via de gps auto tracker de positie van het voertuig in de blackbox opgeslagen.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Ons track en trace systeem volgt al uw voertuigen real-time op een digitale kaart
  • Net als ons ritregistratiesysteem dekking door heel Europa
  • Iedere minuut de actuele positie van uw voertuig.
  • Ook via smartphone of tablet altijd en overal inzicht
  • Live volgen van één of meerdere voertuigen tegelijk.

Zowel datazekerheid als privacy gewaarborgd

De gps auto tracker verstuurt continue data naar de blackbox. Vanzelfsprekend is het dan ook belangrijk wat er met deze data gebeurd en dat de privacy van uw bestuurders wordt gewaarborgd. Alle data wordt opgeslagen op hardware van Accredis en toegang door derden is hiermee uitgesloten. Verder garanderen we via de Escrowregeling dat u data nooit verloren gaat. De privacy van uw bestuurders wordt gegarandeerd via de "Privacy Gedragscode". Ritten die als privé zijn aangeduid zijn dan ook nooit inzichtelijk voor de werkgever. Mocht u nog vragen hebben neem dan gerust contact op of vraag vrijblijvend om een offerte

Accredis Next Keurmerk RitregistratiesystemenBVLR Certified MemberCollege Bescherming PersoonsgegevensBelastingdienst over bijtellingEscrow regeling ritregistratie

ACCREDIS

Accredis zet zich sinds 2001 vol passie in om voor u de meest geavanceerde gps-oplossingen te bedenken en te implementeren. We zijn hierbij overtuigd van de bijdrage die we leveren aan de efficiëntie en veiligheid in het verkeer. 

Contact

Marssteden 72
7547 TD Enschede
  +31 53 434 11 21
  +31 53 434 56 63

Digitale Tachograaf

Automatisch uitlezen en track & trace van digitale tachografen.

Objectbewaking

GPS tracker, met beveiliging en draaiurenmeter.