Branchevereniging ritregistratiesystemen

Accredis is certified member van de Branchevereniging Leveranciers Ritregistratiesystemen. Dit is het kwaliteitslabel van de branchevereniging en daar zijn we trots op. Dit kwaliteitslabel biedt zowel de klant als medewerkers garanties, en onderstreept het voortdurende streven van de aangesloten certified members naar verbetering en opwaardering van de kwaliteit van de dienstverlening.
De aangesloten bedrijven leveren allen ritregistratie systemen welke voldoen aan eisen van de Belastingdienst per 1 januari 2013.

Accredis heeft het keurmerk verleend gekregen van de Stichting Keurmerk Ritregistratiesystemen (RRS). Dit keurmerk zegt het volgende over de werking en de output van het ritregistratiesysteem.

Bij een leverancier die een systeem met een Keurmerk verkoopt, kunt u erop vertrouwen dat u een gedegen systeem koopt. Geeft u ons de kans om te bewijzen dat we niet voor niets certified member zijn? Bel dan nu voor een prijsopgaaf of neem contact op via het formulier om een offerte aan te vragen.

BVLR Certified Member

Accredis Next Keurmerk RitregistratiesystemenBVLR Certified MemberCollege Bescherming PersoonsgegevensBelastingdienst over bijtellingEscrow regeling ritregistratie

ACCREDIS

Accredis zet zich sinds 2001 vol passie in om voor u de meest geavanceerde gps-oplossingen te bedenken en te implementeren. We zijn hierbij overtuigd van de bijdrage die we leveren aan de efficiëntie en veiligheid in het verkeer. 

Contact

Marssteden 72
7547 TD Enschede
  +31 53 434 11 21
  +31 53 434 56 63

Digitale Tachograaf

Automatisch uitlezen en track & trace van digitale tachografen.

Objectbewaking

GPS tracker, met beveiliging en draaiurenmeter.