Auto alarm

Wilt u extra zekerheid over de diefstalveiligheid van uw voertuig? Dan is de Accredis auto alarm oplossing iets voor u! Deze unieke alarm functie kunt u op ieder gewenst moment activeren en geeft u een melding per sms of e-mail wanneer uw auto gedurende de activatieperiode zich verplaatst. Een auto alarm kan immers wel afgaan, maar als u niet in de buurt bent, heeft u er op dat moment immers niets aan.
Maak kennis met de auto alarm oplossing van Accredis:

- Voor maar € 1, - per maand voor alle Accredis NeXT gebruikers
- In te stellen via app of computer, altijd en overal
- Direct een melding via sms en/of e-mail wanneer de auto zich beweegt
- Auto alarm vast ingebouwd 
- Geen extra inbouwkosten

Onze auto alarm oplossing in het kort:

Lang parkeren op Schiphol? Een dure leaseauto? Een onveilige buurt? Met de auto alarm oplossing van Accredis creëert u extra veiligheid voor uw auto. De auto alarm functie is voor slechts € 1,- per maand extra beschikbaar voor alle Accredis Next gebruikers en geeft u direct een alarm wanneer uw auto zich beweegt als het auto alarm is geactiveerd. 

Auto alarm vast ingebouwd:

Soms worden auto's beveiligd met een losse track & trace unit. Criminelen weten echter heel snel dit soort systemen te vinden en zullen een dergelijk systeem eenvoudig kunnen verwijderen zonder dat u er iets van merkt. Het Accredis auto alarm is echter veilig en onzichtbaar ingebouwd waardoor dit niet mogelijk is. Op die manier creëert u extra zekerheid ten opzichte van traditionele auto alarmen. 

Het degelijkste auto alarm:

Het Accredis auto alarm maakt gebruik van de betrouwbare software en hardware van Accredis. Hiermee beschikt u over een degelijke oplossing die wordt geleverd door één van de meest innovatieve spelers in de markt. Door gebruik te maken van dezelfde hardware heeft u bovendien geen extra inbouwkosten voor het auto alarm!

Altijd en overal beveiligd:

Het Accredis auto alarm werkt altijd gedurende de periode dat het geactiveerd is. Bovendien kunt u het auto alarm op alle gewenste manieren, 24 uur per dag, activeren of deactiveren. Dit kan natuurlijk via onze weboplossing, maar het is ook mogelijk om het auto alarm via onze app op uw telefoon of tablet te bedienen. Op deze manier heeft u altijd de controle over uw auto alarm en bent u altijd proactief beveiligd.
"Let op: Het Accredis Auto alarm is een proactief alarm dat u direct een melding geeft wanneer uw auto zich beweegt. Het is echter geen SCM gecertificeerd beveiligingssysteem.

Accredis Next Keurmerk RitregistratiesystemenBVLR Certified MemberCollege Bescherming PersoonsgegevensBelastingdienst over bijtellingEscrow regeling ritregistratie

ACCREDIS

Accredis zet zich sinds 2001 vol passie in om voor u de meest geavanceerde gps-oplossingen te bedenken en te implementeren. We zijn hierbij overtuigd van de bijdrage die we leveren aan de efficiëntie en veiligheid in het verkeer. 

Contact

Marssteden 72
7547 TD Enschede
  +31 53 434 11 21
  +31 53 434 56 63

Digitale Tachograaf

Automatisch uitlezen en track & trace van digitale tachografen.

Objectbewaking

GPS tracker, met beveiliging en draaiurenmeter.