Urenregistratie

Of u nou een ZZP'er bent of de volledige administratie van uw buitendienst bij wilt houden: Accredis biedt de oplossing. Met de urenregistratie module kunt u eenvoudig zien wie waar is geweest en hoelang diegene daar heeft gewerkt. U kunt eenvoudig overzichten exporteren naar diverse bestandsformaten en met één druk op de knop heeft u een overzicht van de afgelopen week, twee weken of maand.

Betrouwbaar

Stel, uw opdrachtgever belt: “Hoe is het mogelijk dat jullie 90 minuten factureren terwijl jullie werklui nog geen half uur binnen zijn geweest?!” Bij navraag aan uw werknemer beweert hij toch echt minstens anderhalf uur bezig te zijn geweest. Bovendien is dit nog maar één van de werknemers die die dag aanwezig is geweest op deze lokatie en volgen er nog meer facturen. Herkenbaar?

Deze lastige situatie vraagt om een eenvoudige, maar perfecte oplossing. Dat is de urenregistratie module van Accredis; een verfijnd urenregistratie systeem dat u automatisch alle informatie geeft die u nodig heeft om deze discussies in de toekomst te vermijden. Naast een exacte kilometerregistratie worden alle werk- en reistijden en de tijd per locatie of project middels GPS en GPRS bijgehouden. Ons ritregistratiesysteem maakt gebruik van de meest nauwkeurige GPS-tracker in de markt en beschikt daarnaast over het keurmerk ritregistratiesystemen, waardoor u discussies met werknemers of opdrachtgevers eenvoudig kunt voorkomen. Eenvoudige kilometerregistratie middels een kastje in de auto.

Snel en overzichtelijk

Op de afbeelding hiernaast is een overzicht te zien dat is geëxporteerd naar een Excel bestand. Dit is slechts één van de mogelijke bestandsformaten en er is duidelijk te zien hoe eenvoudig de module werkt. Per datum zijn de ritten aangegeven en worden naast de rijtijden ook de werktijden bij gehouden. Hierdoor kunt u in één oogopslag zien hoelang iemand ergens is geweest, iets wat tijd en geld bespaart.

Deze module wordt door Accredis standaard meegeleverd in de web-oplossing. Zo heeft u online altijd en overal inzicht in alle werkzaamheden van uw buitendienst en komt u voor 100% tegemoet aan de verwachtingen van uw klant. Deze oplossing levert op deze manier al snel tijd én geld op, wat wilt u nog meer?

Urenregistratie Excel Export

Ook geschikt voor projecten

Daarnaast kunt u met de urenregistratiemodule ook eenvoudig projecturen weergeven. U kan per project aangeven welke adressen hierop van toepassing zijn. Hierdoor heeft u direct een overzicht van de uren die horen bij een bepaald project en kunt u met één druk op de knop een overzicht uitdraaien waarvan u alle werktijden voor dat project kan zien. Dit kan per medewerker, locatie, maar ook per dag, per jaar, of per voertuig. Zo kunt u de inzet van uw personeel én uw auto’s eenvoudig en overzichtelijk doorrekenen aan uw klanten. De rapportages kunnen worden uitgeleverd in elk gewenst bestandsformaat en uw huidige klantenbestand is eenvoudig te implementeren. Een handige innovatie die tijd en geld op levert. Ontvang direct toegang tot ons gratis rittenregistratie formulier en begin vandaag nog met het organiseren van uw zakelijke reisgegevens.

Gratis demo aanvragen

Bent u benieuwd geworden naar ons systeem om meer grip te krijgen op uw wagenpark? Kies dan voor het meest betrouwbare systeem van Nederland. U kunt nu eenvoudig een gratis demo aanvragen. In deze demo krijgt u toegang tot ons systeem en kunt u alle oplossingen in actie zien. Kiest u voor eenvoudig? Dan kiest u voor Accredis.

Klik op de onderstaande knop en vraag eenvoudig de demo aan.

Rittenregistratie app

Keurmerk

Natuurlijk is Accredis aangesloten bij de Branchevereniging en beschikken we over het gewaarborgde keurmerk Ritregistratiesystemen (RRS). Met de door ons gelanceerde escrow-regeling is de beschikking over uw fiscale ritregistratie zelfs 100% gegarandeerd bij het onverhoopt wegvallen van Accredis. Zaken die heel weinig aanbieders ons helaas na kunnen zeggen. Kies dus voor goed en betrouwbaar, kies voor Accredis. Voor meer inzicht in alle kosten van uw wagenpark kiest u voor fleet management. Bij ons kunt u terecht om alles zo goed én efficiënt mogelijk inzichtelijk te hebben. Wij denken graag met u mee.

Download hier onze Productflyer en kom meer te weten over de verschillende opties die Accredis u te bieden heeft of vraag direct een offerte aan.

Vraag een offerte aan