Rittenregistratie voor gemeenten

Een nauwkeurige rittenregistratie is van cruciaal belang voor gemeenten om fiscale naleving te waarborgen en onnodige boetes te voorkomen. Gelukkig biedt Accredis NeXT een geavanceerde oplossing die specifiek is ontworpen om aan de unieke behoeften van gemeenten te voldoen.

gps tracker auto accredis demo

Innovatief en betrouwbaar rittenregistratie systeem

Accredis NeXT is een innovatief en geautomatiseerd systeem voor rittenregistratie dat speciaal is ontworpen voor gebruik door gemeenten en bedrijven. Of het nu gaat om het beheer van een wagenpark voor gemeentelijke diensten of het optimaliseren van zakelijke mobiliteit binnen een corporate setting, de rittenregistratie van Accredis beschikt over alle functies die je nodig hebt.

Hoe werkt rittenregistratie voor gemeenten?

Rittenregistratie van Accredis maakt gebruik van geavanceerde technologieën, zoals GPS en GLONASS, om een nauwkeurige registratie van alle zakelijke ritten te garanderen. Het systeem kan eenvoudig worden geïnstalleerd in voertuigen en biedt een automatische uitlezing van alle gereden kilometers. Hierdoor wordt het handmatig bijhouden van rittenadministratie overbodig, wat tijd en moeite bespaart.

Voordelen van Accredis ritregistratiesysteem

Accredis biedt gemeenten een allesomvattende oplossing voor rittenregistratie, waardoor zij kunnen voldoen aan de strikte eisen van de Belastingdienst en boetes kunnen vermijden. Door de automatisering van de rittenregistratie worden niet alleen fouten en inefficiënties geminimaliseerd, maar worden ook kosten op lange termijn bespaard. Bovendien waarborgt Accredis NeXT de veiligheid en privacy van alle verzamelde gegevens, wat vooral belangrijk is voor gemeenten die werken met gevoelige informatie.

Het systeem biedt ook een grote mate van flexibiliteit, met maandelijkse opzegbaarheid en aanpasbare opties die voldoen aan de specifieke behoeften van elke gemeente. Accredis biedt tot slot uitgebreide klantondersteuning om gemeenten te helpen bij het oplossen van eventuele problemen.

Rittenregistratie keurmerk

Accredis is vanaf het begin lid van de ‘Branchevereniging Leveranciers Ritregistratiesystemen‘ (BVLR). Deze vereniging helpt samen met andere bedrijven om de rittenregistratiesystemen beter te maken. We zetten ons in voor goede samenwerking, betere kwaliteit, nieuwe ideeën en het verbeteren van de rit- en kilometerregistratie.

Onze systemen voldoen aan strenge eisen, en daarom hebben we het Keurmerk Ritregistratiesystemen gekregen. Dit betekent dat de Belastingdienst de rittenregistratie voor uw gemeente als sluitend zal beschouwen.

Referenties

Sinds 2001 gingen u al duizenden klanten voor. Accredis is trots op onze tevreden klanten, waaronder Maregroep, WSP en Gebr. van der Geest. Wij streven altijd naar klanttevredenheid en zijn blij met het vertrouwen dat zij ons geven. Bent u benieuwd naar meer tevreden klanten? Neem dan een kijkje op onze referentiepagina.

Interesse in Accredis rittenregistratie voor uw gemeente?

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe Accredis uw gemeente kan ondersteunen bij het optimaliseren van de rittenregistratie en het waarborgen van fiscale naleving. Wij bieden ook gratis demosessies aan, zodat u zelf kunt ervaren hoe ons systeem werkt en welke voordelen het kan bieden voor uw organisatie.

Klik hier om een gratis demo aan te vragen en ontdek hoe Accredis uw gemeente kan helpen bij het beheren van zakelijke mobiliteit en het waarborgen van fiscale naleving.

km registratie zzp

Veelgestelde vragen

Waarom is een nauwkeurige rittenregistratie belangrijk voor gemeenten?

Een nauwkeurige rittenregistratie is essentieel voor gemeenten om te voldoen aan fiscale vereisten en boetes van de Belastingdienst te voorkomen. Het stelt gemeenten in staat om de zakelijke mobiliteit van hun personeel effectief te beheren, kosten te beheersen en verantwoording af te leggen over het gebruik van voertuigen.

Hoe werkt het Accredis ritregistratiesysteem voor gemeenten?

Het Accredis ritregistratiesysteem maakt gebruik van geavanceerde technologieën zoals GPS en GLONASS om nauwkeurige registratie van alle zakelijke ritten te garanderen. Het systeem kan eenvoudig worden geïnstalleerd in voertuigen en biedt automatische uitlezing van alle gereden kilometers, waardoor handmatige registratie overbodig wordt.

Wat zijn de voordelen van het Accredis ritregistratiesysteem voor gemeenten?

Het Accredis ritregistratiesysteem biedt gemeenten een allesomvattende oplossing om te voldoen aan fiscale vereisten en boetes te vermijden. Door automatisering worden fouten geminimaliseerd en kosten bespaard. Het systeem waarborgt tevens de veiligheid en privacy van verzamelde gegevens en biedt flexibele opties die aansluiten bij de behoeften van elke gemeente.

Vraag een offerte aan