Over ons

Accredis

Accredis zet zich sinds 2001 vol passie in om voor u de meest geavanceerde gps-oplossingen te bedenken en te implementeren. We zijn hierbij overtuigd van de bijdrage die we leveren aan de efficiëntie en veiligheid in het verkeer. De vermindering van negatieve milieueffecten door gebruik van onze intelligente toepassingen is bij alles wat we doen dan ook een uitgangspunt. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel.

Dat we daar goed in slagen blijkt wel uit de duizenden tevreden klanten die we in de loop van de tijd hebben opgebouwd. Deze opdrachtgevers zijn stuk voor stuk onder de indruk van het maatwerk dat we leveren. Persoonlijke aandacht combineren met marktkennis en innovatie op het gebied van software en, dat is onze tweede natuur.

Ons dealernetwerk vindt u door heel Nederland

Zo is er altijd een plaats bij u in de buurt waar u uw onze systemen snel en efficiënt kunt laten inbouwen. We werken hierbij alleen samen met de beste dealers en showrooms die we reeds jarenlang kennen.

Accredis is certified member van de Branchevereniging Leveranciers Ritregistratiesystemen. Dit is het kwaliteitslabel van de branchevereniging en daar zijn we trots op. Dit kwaliteitslabel biedt zowel de klant als medewerkers garanties, en onderstreept het voortdurende streven van de aangesloten certified members naar verbetering en opwaardering van de kwaliteit van de dienstverlening.

Wij van Accredis zijn bedrijfslid van de Vereniging Zakelijke Rijders (VZR), in samenwerking met de Rijwiel en Automobiel Industrie Vereniging (RAI), De Belastingdienst en onze branchevereniging hebben wij gezamenlijk de stichting KeurmerkRitRegistratie opgezet. De enorme inzet van de VZR spreekt ons erg aan, omdat zij de belangen van de zakelijke berijder optimaal vertegenwoordigen.

Vraag een offerte aan