Track en trace systeem

Op zoek naar een track & trace auto systeem? U hoeft niet meer verder te zoeken, het track & trace systeem van Accredis doet precies wat het belooft. U kunt gemakkelijk met een druk op de knop achterhalen waar een auto uit het wagenpark zich bevindt. Onze gebruiksvriendelijke software maakt het allemaal erg gemakkelijk en geeft een duidelijke weergave op de kaart. Het track & trace auto systeem is een krachtig middel en een goede ondersteuning bij fleetmanagement. Met de Accredis AC10 plug & play OBD dongle Black box is het inbouwen erg gemakkelijk. Er is zelfs geen monteur bij nodig. Geen extra tijd en kosten voor het inbouwen van het track & trace systeem voor de auto.

Meer dan alleen rittenregistratie

Mogelijkheden van het track and trace auto systeem

Het systeem wat we gebruiken voor track & trace van de auto kent veel verschillende mogelijkheden. Het geeft u een volledig en real-time inzicht, u kunt altijd de actuele status van de auto achterhalen. Of het nu gaat om één auto of verschillende auto’s, u weet op iedere moment waar de auto’s zich bevinden. Zoals beschreven is het zeer gebruiksvriendelijk. Met de plaatsbepaling van Accredis krijgt u op een kaart overzicht te zien waar de auto is. Heeft u meerdere auto’s waarbij u het track & trace toepast? U kunt dan zelf filteren welke auto’s wel of niet zichtbaar moeten zijn. Gemakkelijk dus om onderscheid te maken tussen auto’s die stilstaan of auto’s die op dat moment actief zijn. Uiteraard is het ook mogelijk om een handmatige selectie te maken en een specifieke auto uit te lichten. Track & trace van de auto is mogelijk door heel Europa en geeft dus dekking door heel Europa. Dus ook wanneer de auto of meerdere auto’s in het buitenland zijn, u kunt altijd achterhalen waar de auto’s zich bevinden. Heeft u niet de beschikking over een computer omdat u niet op kantoor bent? Dat is met ons track & trace auto systeem helemaal geen probleem. Met de mobiele app blijft u altijd op de hoogte, ook buiten kantooruren.

 

 

Vrijblijvende offerte

Ontvang binnen 48 uur (op werkdagen) van ons een vrijblijvende offerte.

Toepassen van een geofence bij track & trace

Het is mogelijk om via ons online portal per auto een geofence toe te voegen. Maar nu hoor ik u denken, wat is dat dan precies, een geofence? Het is een bepaald gebied, die u op een virtuele manier afbakend met de hulp van GPS. In ons geval kunt u dus een bepaald gebied voor een voertuig afbakenen op de kaart. Wanneer de auto zich dan buiten dit gebied gaat begeven, krijgt u direct een melding op uw telefoon en/of u ontvangt een e-mail. Zo is het dus heel eenvoudig mogelijk om voor bepaalde voertuigen restricties op te leggen. Is het bijvoorbeeld niet gewenst dat de auto de grens overgaat? Dan kunt u dat via het track & trace systeem regelen. U past een geofence toe voor Nederland en u krijgt hierna automatisch een melding wanneer de auto toch de grens overgaat. Uiteraard is het zo dat u hiervan alleen een melding krijgt, het is niet zo dat de auto werkelijk niet meer de grens over kan.

geofence-registratie-accredis

Track & trace van de auto inzetten bij diefstal

Een ander voordeel van ons track & trace systeem voor de auto komt naar voren wanneer de auto wordt gestolen. We hopen uiteraard niet dat dit voorkomt, maar u kunt zich voorstellen dat wanneer een auto gestolen is, het voor u snel en gemakkelijk is om te zien waar de auto zich op dat moment bevindt. We willen hierbij wel vermelden dat het zaak is om bij diefstal altijd de politie te waarschuwen. U kunt dan aangeven dat u beschikt over een track & trace systeem en dat u dus kunt achterhalen waar het gestolen voertuig op dat moment is.

Track & trace auto met de AC10 dongle Black box

In de inleiding schreven we al even kort over de AC10 dongle Black box. Het gaat om een plug & play OBD dongle systeem en het inbouwen hiervan is erg gemakkelijk. Het is een flexibele oplossing om track & trace van de auto mogelijk te maken. Het inbouwen kan zonder monteur en dus zonder inbouwkosten. U kunt eenvoudigweg de dongle zelf inbouwen in een voertuig. De AC10 dongle Black box is een adapter die in de meeste auto’s of voertuigen gemakkelijk op de OBD-poort kan worden geïnstalleerd.

Wat is een OBD-poort?

De OBD-poort is een soort stopcontact in de auto, OBD staat voor On Board Diagnostics. Deze poort geeft toegang tot de software in de auto. Veelal gebruiken garages deze poort om de status van de auto uit te lezen en om bijvoorbeeld een storing te resetten. In het verleden was het zo dat verschillende voertuigen en verschillende merken variaties hadden in de OBD-poort. Sinds de jaren 90 is dit aangepast en is er een universele variant gekomen, de OBD2 poort. De poort zit meestal aan de bestuurderskant, onder het dashboard. In de OBD-dongle van Accredis zit een Sim kaart waardoor alle geregistreerde gegevens zoals GPS informatie, start- en stoptijden en andere interessante data geheel beveiligd naar onze online portal verstuurd worden. Het stelt ons ook in staat om het track & trace systeem voor de auto mogelijk te maken. Vervolgens heeft u altijd en overal een realtime inzicht in alle relevante voertuiggegevens.

AC10 GPS Tracker

Mogelijkheden van de AC40 Black box

Naast de AC10 dongle is track & trace ook mogelijk met de AC40. Deze hardware beschikt in combinatie met het Accredis NEXT ritregistratiesysteem over het veeleisende Keurmerk Ritregistratiesystemen. Daarnaast ondersteunt de AC40 optioneel een P/Z-schakelaar en Buttonreader t.b.v. bestuurdersidentificatie. Naast track & trace is dit product dus ook uitermate geschikt voor het bijhouden van een rittenregistratie. Complete informatie over de AC40 staat uiteraard op onze site.

track trace auto systeem

De nieuwste techniek voor track en trace

Alle oplossingen die we aanbieden als het gaat om ons track en trace systeem van een auto, rittenregistratie of kilometerregistratie maken gebruik van de nieuwste technieken en voldoen aan de laatste eisen en regelgeving. We hebben als het gaat om track & trace een extra zekerheid ingebouwd in onze systemen die leiden tot meer precisie. We maken gebruik van twee satelliet netwerken, het bekende GPS systeem maar ook van het GLONASS systeem. Die combinatie van systemen is alleen met onze AC40 Black box mogelijk. Verder hebben we een zeer hoogwaardige en gecertificeerde GPS tracker die we toepassen en dit is een van de meeste geavanceerde trackers die beschikbaar is op de markt.

Door de combinatie van de nieuwste technieken en het hebben van een goede eigen infrastructuur zijn onze oplossingen nauwkeurig en betrouwbaar. Het systeem wat we gebruiken om track & trace mogelijk te maken is goed beveiligd en kan bijna niet gehackt worden. Hiervoor investeren we al jarenlang veel geld en tijd om de kwaliteit nu en in de toekomst te blijven waarborgen.

De voordelen op een rij

 • Dekking van het track & trace systeem door heel Europa, dus niet alleen in Nederland maar ook de landen om ons heen.
 • Een actuele positie bepaling van de auto, tot op iedere minuut nauwkeurig. Dit mede door de combinatie van GPS en GLONASS (alleen met de AC40 Black box).
 • Met de app oplossing is het ook mogelijk om de positie van de auto te achterhalen wanneer u zelf geen beschikking heeft over een computere.
 • Mogelijk om meer dan één auto te volgen met het track & trace systeem. Dus ook goed geschikt voor fleet managers of ondernemers met een groot wagenpark.
 • Gemakkelijk zelf te installeren met onze handige Accredis AC10 plug & play dongle Black box, zonder tussenkomst van een installateur.
 • Mogelijk bij iedere auto of ieder voertuig met OBD-poort.
Onze GPS trackers

Accredis AC10

AC10 GPS Tracker

 • Plug & Play
 • Geen inbouwkosten
 • Let op! geen Keurmerk
 • OBD-poort

Accredis AC40

AC40 GPS Rittenbox

 • Vast gemonteerd in voertuig
 • 100% fiscusproof met keurmerk
 • Optioneel Privé/Zakelijk schakelaar
 • Optioneel Bestuurders-identificatie

Privacy gewaarborgd

Track & trace voor de auto is uiteraard gevoelig wanneer het gaat om privacy. U wilt immers niet dat andere mensen toegang krijgen tot de locatiegegevens van uw auto. Toch kunnen wij zowel de privacy waarborgen als een datazekerheid afgeven. De tracker die we gebruiken stuurt continue data naar het Accredis platform. Het is van belang en misschien wel vanzelfsprekend dat er zorgvuldig met deze data wordt omgegaan. Zo is de privacy van u of van medewerkers gewaarborgd. Alle data die we verzamelen wordt opgeslagen op hardware van Accredis en toegang door derden is uitgesloten. Verder wordt de data die we verzamelen over de locaties veilig opgeslagen op eigen servers in Nederland.

Software voor track & trace als SaaS oplossing

De diensten die wij leveren, ook als het gaat om track and trace maken gebruik van SaaS, oftewel Software as a Service. We leveren hiervoor gecertificeerd software, servers en hosting. De programmeurs die deze service en de software mogelijk maken werken ook aan het betalingsverkeer van een grote bank. Wanneer u dus kiest voor track & trace diensten van Accredis voor de auto, weet u zeker dat alles veilig verloopt en op de best mogelijke manier is opgebouwd.

Een gratis formulier voor kilometerregistratie nodig? Accredis biedt een oplossing die aan al uw behoeften voldoet.

Gratis demo aanvragen

Bent u benieuwd geworden naar ons systeem om meer grip te krijgen op uw wagenpark? Kies dan voor het meest betrouwbare systeem van Nederland. U kunt nu eenvoudig een gratis demo aanvragen. In deze demo krijgt u toegang tot ons systeem en kunt u alle oplossingen in actie zien. Kiest u voor eenvoudig? Dan kiest u voor Accredis.

Klik op de onderstaande knop en vraag eenvoudig de demo aan.

Rittenregistratie app

Kies voor track & trace auto van Accredis

Wilt u meer weten over de voordelen van track & trace voor de auto, download dan onze algemene product brochure of vraag, natuurlijk geheel vrijblijvend, direct een offerte aan via onze website. Of over ons auto volgsysteem? Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen over track & trace of een van onze andere oplossingen of diensten? Neem eenvoudig contact met ons op en onze specialisten staan u graag te woord. We zijn telefonisch te bereiken via +3153 434 10 33 of u kunt een mail sturen naar info@accredis.com. Een afspraak bij ons op locatie in Enschede is uiteraard ook mogelijk. Wij zijn op werkdagen geopend van 08.30 tot 17.00 uur.

Vraag een offerte aan