De techniek

Al onze rittenregistratie oplossingen zijn uiterst nauwkeurig en voldoen aan de nieuwste eisen van de belastingdienst. Accredis heeft een extra zekerheid (precisie) bij haar kilometerregistratie hardware ingebouwd door gebruik te maken van twee satelliet netwerken (GPS en GLONASS). Ook maken wij gebruik van een zeer hoogwaardige en gecertificeerde gps tracker die vooral haar sporen heeft verdiend in bijvoorbeeld de voertuigen van de ADAC, politie en ambulances internationaal. De gps tracker wordt vast in het voertuig ingebouwd en is de meest geavanceerde tracker die beschikbaar is op de markt.

Nauwkeurig en betrouwbaar

Dataveiligheid is van groot belang bij uw rittenregistratie. U wilt immers niet dat uw systeem gehackt kan worden of dat bijvoorbeeld uw gegevens kunnen worden gestolen als ze in de cloud staan opgeslagen. Accredis investeert al jaren veel geld en tijd om zowel de kwaliteit van de gehele infrastructuur als ook de betrouwbaarheid van het systeem te waarborgen.

Software en infrastructuur als SaaS

De hele dienst wordt geleverd als SaaS met gecertificeerde software, servers en hosting. Aan het systeem werken programmeurs die ook werken aan het betalingsverkeer van een grote bank. Al uw data, inclusief backups, wordt opgeslagen in ons datacentrum in Nederland. Alle hardware is eigendom van Accredis en hiertoe hebben derden, zoals bijvoorbeeld een provider, geen toegang. Er staat dus geen data in de VS.

Wij maken het dus echt leuker en makkelijker !

Vraag een offerte aan