Keurmerk RitRegistratie Systemen

Een goede kilometerregistratie is belangrijk voor iedere ondernemer die met verschillende auto’s te maken heeft. Zeker als het gaat om een combinatie van privé en zakelijke ritten die met de auto’s worden gemaakt. U wilt uiteraard geen boetes of gedoe met de belastingdienst. Een sluitende ritregistratie en een juiste kilometeradministratie is hierbij essentieel. Juist daarom heeft Accredis het keurmerk ritregistratie. Accredis is het eerste Nederlandse bedrijf dat in 2000 een volledig online gebaseerde fiscale kilometerregistratie oplossing op de markt bracht.

Branchevereniging

Accredis is al sinds het begin lid van de ‘Branchevereniging Leveranciers Ritregistratiesystemen’ (BVLR). Deze branchevereniging behartigt de collectieve belangen van zijn leden en ijvert voor samenwerking, kwaliteitsverbetering, innovatie en versterking van rit- en kilometerregistratiesysteem. Leden van de BVLR zijn Nederlandse bedrijven en organisaties die actief zijn op het gebied van automatische ritregistratie en gedifferentieerde kilometerheffing.

Dit complexe werkterrein omvat automatische rit- en kilometerregistratie, dataverwerking met behoud van authenticiteit van de data en de levering van de daarbij behorende hardware en customer support. De leden leveren vaste, in het voertuig ingebouwde systemen. ‘De BVLR heeft geruime tijd toegewerkt naar een keurmerk voor rit- en kilometerregistratiesystemen, om daarmee een instrument te hebben om het kaf van het koren te kunnen scheiden’. Dit heeft geresulteerd in de oprichting van de Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen.

Wat houdt het keurmerk ritregistratie in?

Producten met het keurmerk voldoen aan de eisen van de Belastingdienst en aan de strengste regels met betrekking tot privacy en fraudebestendigheid. Als u kiest voor een systeem met een keurmerk, kunt u erop vertrouwen dat u een gedegen systeem koopt.

Privacy Gedragscode
Als uw gegevens opgeslagen worden bij Accredis, dan garanderen wij dat uw privacy gewaarborgd is. Dit wordt in de reglementen van het keurmerk gewaarborgd. Als uw kilometerregistratie opgeslagen worden of inzichtelijk zijn voor de werkgever, dan garandeert de leverancier dat hij zowel de berijder als de werkgever geattendeerd heeft op de “Privacy Gedragscode”.

Belangrijke kernwaarden van het keurmerk zijn: innovatie, betrouwbaarheid van online-oplossingen, veiligheid en bescherming van de privacy. Die waarden sluiten volledig aan bij de uitgangspunten van ons bedrijf, Accredis was het eerste Nederlandse bedrijf dat in 2000 een volledig online gebaseerde fiscale kilometerregistratie oplossing op de markt bracht.

Op de markt worden tal van ritregistratiesystemen aangeboden. Om berijders duidelijkheid te bieden legt Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen een duidelijke norm neer. Systemen die voor het Keurmerk worden aangeboden worden volgens een onafhankelijke audit getoetst. Die audit is o.a. gebaseerd op het zogeheten normenkader dat door de Belastingdienst is opgesteld.

Een systeem met een keurmerk, zoals het systeem van Accredis, levert de berijder of de werkgever niet alleen een betrouwbare rittenregistratie, maar houdt ook rekening met de privacy aspecten en komt van een leverancier waarbij de continuïteit gewaarborgd is.

Bovendien voldoen ritregistratiesystemen met een keurmerk aan de eisen van de Belastingdienst. Gebruikers die een Accredis-systeem met keurmerk kiezen, kunnen erop vertrouwen dat ze over een gedegen systeem beschikken dat voor honderd procent voldoet aan de eisen die de Belastingdienst stelt.

De Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen legt een duidelijke norm neer. Systemen die voor het Keurmerk worden aangeboden worden volgens een onafhankelijke audit getoetst. Die audit is o.a. gebaseerd op het zogeheten normenkader dat door de Belastingdienst is opgesteld. Een systeem met een Keurmerk, zoals Accredis, levert de berijder of de werkgever niet alleen een betrouwbare rittenregistratie, maar houdt ook rekening met de privacy aspecten en komt van een leverancier waarbij de continuïteit gewaarborgd is. Bovendien voldoen ritregistratiesystemen met een Keurmerk aan de eisen van de Fiscus. Gebruikers die een Accredis-systeem met Keurmerk kiezen, kunnen erop vertrouwen dat ze over een gedegen systeem beschikken dat voor honderd procent voldoet aan de eisen die de Belastingdienst stelt.

Accredis AC40 systeem

De hoge eisen die wij stellen aan het systeem hebben er toe geleid dat we beschikken over het Keurmerk Ritregistratie. Het keurmerk zorgt ervoor dat de fiscus uw rittenregistratie als sluitend zal beschouwen. Het komt eigenlijk op het volgende neer, ‘‘minder gezeur met de belastingdienst’. De nauwkeurigheid van ons Accredis AC40 ritregistratiesysteem wordt mogelijk gemaakt doordat we bij Accredis naast GPS ook van het GLONASS systeem gebruik maken. Dit betekent dat u in uw rittenregistratie altijd een zeer exacte routeweergave van alle voertuigen te zien krijgt.

AC40 GPS Rittenbox keurmerk ritregistratie

Gratis demo aanvragen

Bent u benieuwd geworden naar ons systeem om meer grip te krijgen op uw wagenpark? Kies dan voor het meest betrouwbare systeem van Nederland. U kunt nu eenvoudig een gratis demo aanvragen. In deze demo krijgt u toegang tot ons systeem en kunt u alle oplossingen in actie zien. Kiest u voor eenvoudig? Dan kiest u voor Accredis.

Klik op de onderstaande knop en vraag eenvoudig de demo aan.

Rittenregistratie app

Vertrouw op het keurmerk ritregistratie van Accredis

Wilt u meer weten over de voordelen van geautomatiseerde kilometerregistratie download dan onze algemene product brochure. Hierin leggen we de werking verder uit en wat het keurmerk ritregistratie bijdraagt. Formulier rittenregistratie nodig? Accredis biedt op maat gemaakte oplossingen die passen bij de unieke behoeften van uw onderneming

Heeft u een vraag over het keurmerk ritregistratie of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem eenvoudig contact met ons op en onze specialisten staan u graag te woord. We zijn te bereiken via +3153 434 10 33 of u kunt een bericht sturen naar info@accredis.com. Een afspraak bij ons op locatie in Enschede is ook mogelijk. Wij zijn op werkdagen geopend van 08.30 tot 17.00 uur.

Vraag een offerte aan