Auto volgsysteem

Precies weten waar een auto zich bevindt? Dat kan gemakkelijk met een auto volgsysteem. Met het auto volgsysteem van Accredis kunt u deze vraag gemakkelijk beantwoorden. Met één druk op de knop weet u precies waar de auto’s uit het wagenpark zich bevinden. U heeft met dit systeem een krachtige tool tot uw beschikking wat u helpt met het beheer van alle wagens. Met het Accredis AC10 plug & play OBD dongle systeem is inbouwen gemakkelijk en door een monteur niet nodig, dit scheelt u direct in de kosten voor het inbouwen van het systeem.

voertuigvolgsysteem auto

Real time inzicht met ons auto volg systeem

De AC 40 is een andere variant die ook goed te gebruiken is als het gaat om een auto volgsysteem. Naast het auto volgsysteem is dit systeem prima geschikt voor het bijhouden van rittenregistratie. De AC 40 beschikt over een keurmerk rittenregistratiesystemen en is een erg betrouwbare keuze. Gebruikt u dit systeem niet alleen als auto volgsysteem maar ook voor de rittenregistratie, dan weet u met dit systeem zeker dat de registratie 100% fiscaal sluitend is.

Met ons geavanceerde auto volgsysteem heeft u ten alle tijden real-time inzicht in het systeem en kunt u altijd de status van de auto’s in het wagenpark achterhalen. U weet dus direct waar een of meerdere auto’s zich bevinden. Met de plaatsbepaling van ons systeem heeft u in één oogopslag op de kaart een duidelijk weergave waar auto’s zich bevinden. Het is met ons systeem mogelijk om te filteren op actieve voertuigen of een compleet beeld te krijgen van alle voertuigen die beschikken over een volgsysteem. Met dekking door heel Europa is het eenvoudig om inzicht te krijgen in alle auto’s in Nederland maar dus ook daarbuiten.

Privacy en een auto volgsystemen

Het auto volgsysteem zal continu data naar het Accredis platform uitsturen. Maar vanzelfsprekend is dat ook hier privacy een grote rol speelt. Alle data wordt opgeslagen op hardware die in het bezit is van Accredis. Toegang door andere partijen is hiermee uitgesloten. Verder wordt de data die we verzamelen over de locaties veilig opgeslagen op eigen servers in Nederland.

voertuigvolgsysteem real time inzicht

Auto volg systeem kopen?

Wilt u meer weten over de voordelen van ons auto volgsysteem download dan onze algemene product brochure of vraag, natuurlijk geheel vrijblijvend, direct een offerte aan via onze website. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen over een voertuigvolgsysteem of een van onze andere oplossingen zoals kilometerregistratie en fleetmanagement? Neem eenvoudig contact met ons op en onze experts staan u graag te woord. We zijn telefonisch te bereiken via +3153 434 10 30 of u kunt een mail sturen naar info@accredis.com. Een afspraak bij ons op locatie in Enschede is uiteraard ook mogelijk. Wij zijn op werkdagen geopend van 08.30 tot 17.00 uur.

Net als ons ritregistratiesysteem dekking door heel Europa

Iedere minuut de actuele positie van uw voertuig

Ook via smartphone of tablet altijd en overal inzicht

Live volgen van één of meerdere voertuigen tegelijk

In combinatie met de Accredis AC 40 100% fiscusproof met keurmerk

In combinatie met de Accredis AC 10 geen inbouwkosten

Vraag een offerte aan