Kilometerregistratie

Kent u het belang van een goede GPS kilometerregistratie? Het juist registreren van alle gereden kilometers is noodzakelijk en erg belangrijk om gedoe (en boetes) met de belastingdienst te voorkomen. Zo is het niet mogelijk om met een zakelijke auto meer dan 500 privékilometers te rijden. Het is belangrijk dat u zakelijke en privékilometers die u hebt gereden dus keurig gescheiden houdt. Daarom is zakelijke kilometers bijhouden over elke gereden route iets wat niet kan ontbreken wanneer er in een auto zakelijk wordt gereden. Kortom, het duidelijk bijhouden van een sluitende kilometeradministratie is van essentieel belang. Denk hierbij aan de begin en eindstand van zowel woon als werkverkeer. Met het kilometerregistratiesysteem van Accredis voorkomt u niet alleen problemen met de belasting maar bespaart u tevens tijd en geld. Vraag vrijblijvend een proefplaatsing aan en zorg vandaag nog voor een 100% fiscaal sluitende kilometerregistratie. Met ons systeem is km bijhouden kinderspel.

Accredis NeXT, onze kilometerregistratie oplossing

Met Accredis NeXT bent u altijd verzekerd van een sluitende administratie van al uw gereden kilometers in elke geregistreerde auto van de zaak. Dit kan overigens ook met een privé auto per rit. Zo bespaart u automatisch niet alleen tijd maar voorkomt u tevens eventuele problemen met de belastingdienst. Zo weet u zeker dat er voor alle gereden ritten een goede kilometerregistratie wordt bijgehouden en voldoet u aan de eisen van de belastingdienst. De kilometerregistratie bijhouden gaat immers via een Black box die aangesloten wordt op de OBD Stekker (Accredis AC10). Of het kan via een vast ingebouwde Black box (Accredis AC40) dat door een dealer bij u in de buurt geplaatst kan worden in de auto. Kilometerregistratie middels een kastje is mogelijk bij Accredis zodat alle gereden kilometers nauwsluitend bijgehouden worden.

Doordat onze Accredis AC40 Black box in combinatie met het Accredis NEXT ritregistratiesysteem is goedgekeurd door de fiscus en is voorzien van het keurmerk zijn uw gereden kilometers altijd 100% sluitend geregistreerd. Dus wanneer het weer tijd is voor uw belastingaangifte verkrijgt u met één druk op de knop eenvoudig uw volledige kilometeradministratie uit onze webbased oplossing voor élke auto per kalenderjaar. Of elke andere periode die u wenst. Op zoek naar keurmerk ritregistratiesystemen? Accredis is uw specialist voor vereenvoudigde kilometerregistratie. Start vandaag nog gemakkelijk met een kilometeradministratie bijhouden.

Kilometeradministratie en privacy

Privacy staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn er duidelijke afspraken over wie wat mag zien omtrent alle gereden ritten binnen de km registratie. Zo krijgt een wagenparkbeheerder alleen de kilometer registratie van een privérit van één van zijn werknemers te zien. Dus niet de locaties en tijden maar puur en alleen de nodige gegevens. Met onze Accredis AC40 Black box is met een privé/zakelijk schakelaar met één druk op de knop te wisselen tussen een privé- of zakelijke rit.

Per ongeluk toch een privérit als zakelijke kilometers geregistreerd? Geen probleem. Op ons online platform past u voor alle ritten de aard van rit op elk gewenst moment eenvoudig aan via smartphone, tablet of pc. Dus ook als u privé rijdt. Verder wordt de data die we verzamelen over de rittenregistratie veilig opgeslagen op eigen servers in Nederland. Zo zijn alle verkregen gegevens goed beveiligd. Ontvang direct toegang tot ons kilometerregistratie formulier en start met het nauwkeurig vastleggen van uw zakelijke ritten.

kilometerregistratie-ritten-accredis

Eenvoudig starten met kilometerregistratie van Accredis

De benodigde hardware voor een sluitende kilometeradministratie, welke uitstekend beschermd is, kunt u eenvoudig zelf inbouwen of laten inbouwen door een van de dealers uit ons uitgebreide dealernetwerk. Daarnaast bieden we 3 jaar garantie op de benodigde hardware zodat u altijd verzekerd bent van een werkend GPS kilometerregistratiesysteem. Tot slot werkt onze oplossing met de meest nauwkeurige GPS tracker in de markt. Hierdoor hebt u niet alleen een 100% sluitende kilometerregistratie maar ook altijd en overal inzicht in waar uw voertuigen zich op ieder moment bevinden. Elke auto is inzichtelijk. Zo krijgt u automatisch een goed beeld van alle gereden kilometers en overige gegevens.

Gratis proefplaatsing

Volledig volgens de eisen van de belastingdienst

Kilometeradministratie met de meest nauwkeurige tracker in de markt

3 jaar garantie op het kilometerregistratiesysteem

Maandelijks opzegbaar

Altijd en overal inzichtelijk in de kilometerregistratie app

Privacy gewaarborgd

met of zonder keurmerk, u kiest!

Accredis AC10

AC10 GPS Tracker

  • Plug & Play
  • Geen inbouwkosten
  • Let op! Geen Keurmerk

Accredis AC40

AC40 GPS Rittenbox

  • Vast gemonteerd in voertuig
  • 100% fiscusproof met keurmerk
  • Optioneel Privé/Zakelijk schakelaar
  • Optioneel Bestuurders-identificatie

Gratis demo aanvragen

Bent u benieuwd geworden naar ons GPS systeem om meer grip te krijgen op uw wagenpark en dus alle gereden ritten? Kies dan voor het meest betrouwbare systeem van Nederland. U kunt nu eenvoudig een gratis demo aanvragen voor kilometerregistratie in de auto. In deze demo krijgt u toegang tot ons systeem en kunt u alle oplossingen in actie zien. Kiest u voor eenvoudig? Dan kiest u voor kilometerregistratie van Accredis.

Klik op de onderstaande knop en vraag eenvoudig de demo aan.

Rittenregistratie app
Meer informatie

Kies voor kilometerregistratie van Accredis

Wilt u meer weten over de voordelen van automatische kilometerregistratie via GPS, download dan onze algemene product brochure of vraag, natuurlijk geheel vrijblijvend, direct een offerte aan. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen over kilometerregistratie, een kilometeradministratie bijhouden of onze verschillende oplossingen? Of wilt u eenvoudig kilometers bijhouden? Neem eenvoudig contact met ons op en onze specialisten staan u graag te woord. We zijn telefonisch te bereiken via +3153 434 10 33 of u kunt een mail sturen naar info@accredis.com. Een afspraak bij ons op locatie in Enschede is uiteraard ook mogelijk. Wij zijn op werkdagen geopend van 08.30 tot 17.00 uur. Naast kilometerregistraties hebben we ook een rittenregistratie app, track en trace systemen en fleet management.

Referenties

Sinds 2001 gingen u duizenden klanten al voor. Voor ons is klanttevredenheid erg belangrijk. Hieronder enkele klanten die ons vertrouwen en waar wij erg trots op zijn. Als u benieuwd ben naar onze andere tevreden klanten verwijzen wij u graag door naar de referentie pagina.

Maregroep
Gevestigd in Voorhout is MareGroep een van de grootste werkgevers in de kust-, duin- en bollenstreek. Het bedrijf helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt met hun re-integratie. Hierbij werkt MareGroep samen met veel toonaangevende werkgevers, maar ook met overheidsinstanties en gemeentes.

WSP
Wij zijn WSP. Een multidisciplinair advies- en ingenieursbureau op gebied van bouw, infra, water en milieu. Wij hechten grote waarde aan de relatie met onze klanten en partners. Daarom krijg je bij ons altijd een expert aan tafel. Want daar staan we voor.

Gebr. van der Geest
Wij zoeken continue naar het bieden van innovatieve oplossingen waarmee de onderhoudskosten voor vastgoedeigenaren zo laag mogelijk kunnen worden gehouden bij een overeengekomen kwaliteitsniveau. Methodieken als resultaatgericht vastgoedonderhoud worden hierbij toegepast en doorontwikkeld.

Veelgestelde vragen

Wij zijn altijd bereid u te helpen als u meer informatie wilt op het gebied van regelgeving, of een vraag heeft over één van onze producten. Neem in dat geval gerust contact op met ons. Onderstaand is klein gedeelte van onze FAQ sectie te zien, mocht u meer antwoorden zoeken op uw vragen kan deze pagina u al een eind op weg helpen!

Ik heb alleen kilometerregistratie nodig voor mijn aangifte, welke gps oplossing is geschikt voor mij?
In dit geval is de Lite versie aan te raden. Indien gewenst is deze versie later nog gemakkelijk uit te breiden met track and trace. Er hoeft dan niet een nieuwe gps-tracker te worden ingebouwd. Al onze systemen maken gebruik van dezelfde betrouwbare tracker.

Ik wil geen kilometerregistratie maar wel track and trace, welk product is geschikt voor mij?
Onze dochteronderneming 4SafeIt is gespecialiseerd in track and trace en geofencing oplossingen. Laat u vrijblijvend adviseren door één van onze experts voor meer informatie.

Moet ik bij aanvang van iedere nieuwe rit een ritsoort kiezen of kan dit ook automatisch?
Nee dit hoeft u niet bij aanvang iedere keer opnieuw te kiezen. De ritsoort wordt standaard als zakelijke rit aangemerkt. Via de webinterface kan de ritsoort achteraf ook nog gewijzigd worden naar bijvoorbeeld woon-werk of privé. Daarnaast is het mogelijk om voor bepaalde ritten een bepaalde ritsoort automatisch te selecteren door middel van een zogenaamde ritregel. U kan dan bijvoorbeeld instellen dat een rit van uw huis naar uw werk standaard als woon-werk verkeer wordt geregistreerd. Hoe u een ritregel aanmaakt staat in de handleiding, maar u kunt het ook lezen in dit artikel.

Niet alle kilometers die ik rijd zijn zakelijke kilometers. Hoe wordt een verschil gemaakt tussen deze kilometers?
Wanneer u onderweg bent, kan het voorkomen dat u tijdens deze rit ook privékilometers maakt. Aan de hand van enkele voorbeelden geven wij u op deze pagina weer hoe u deze kilometers dient te registreren. Op deze manier blijft u verzekerd van een fiscaal sluitende ritregistratie.

Vraag een offerte aan