Kilometerregistratie

Kent u het belang van een goede GPS kilometerregistratie? Het juist registreren van alle gereden kilometers is noodzakelijk en erg belangrijk om gedoe (en boetes) met de belastingdienst te voorkomen. Het is belangrijk dat u zakelijke en privékilometers die u hebt gereden keurig gescheiden houdt. Het duidelijk bijhouden van een sluitende kilometeradministratie is daarom van essentieel belang. Denk hierbij aan de begin en eindstand van zowel woon als werkverkeer. Met het kilometerregistratiesysteem van Accredis voorkomt u niet alleen problemen met de belasting maar bespaart u tevens tijd en geld. Vraag vrijblijvend een proefplaatsing aan en zorg vandaag nog voor een 100% fiscaal sluitende kilometerregistratie.

Accredis NeXT, onze kilometerregistratie oplossing

Met Accredis NeXT bent u altijd verzekerd van een sluitende administratie van al uw gereden kilometers in elke geregistreerde auto van de zaak. Dit kan overigens ook met een privé auto per rit. Zo bespaart u automatisch niet alleen tijd maar voorkomt u tevens eventuele problemen met de belastingdienst omtrent alle gereden ritten en voldoet u aan de eisen van de belastingdienst. De kilometerregistratie gaat immers via een Black box dat aangesloten wordt op de OBD Stekker (Accredis AC10) of via een vast ingebouwde Black box (Accredis AC40) dat door een dealer bij u in de buurt geplaatst kan worden in de auto. Kilometerregistratie middels een kastje is mogelijk bij Accredis zodat alle gereden kilometers nauwsluitend bijgehouden worden.

Doordat onze Accredis AC40 Black box in combinatie met het Accredis NEXT ritregistratiesysteem is goedgekeurd door de fiscus en is voorzien van het keurmerk zijn uw gereden kilometers altijd 100% sluitend geregistreerd. Dus wanneer het weer tijd is voor uw belastingaangifte verkrijgt u met één druk op de knop eenvoudig uw volledige kilometeradministratie uit onze webbased oplossing voor élke auto per jaar. Of de periode waarin u wenst. Op zoek naar keurmerk ritregistratiesystemen? Accredis is uw specialist voor vereenvoudigde rittenregistratie.

Kilometeradministratie en privacy

Privacy staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn er duidelijke afspraken over wie wat mag zien omtrent alle gereden ritten binnen de km registratie. Zo krijgt een wagenparkbeheerder alleen de kilometer registratie van een privérit van één van zijn werknemers te zien. Dus niet de locaties en tijden maar puur en alleen de nodige gegevens. Met onze Accredis AC40 Black box is met een privé/zakelijk schakelaar met één druk op de knop te wisselen tussen een privé- of zakelijke rit.

Per ongeluk toch een privérit als zakelijke kilometers geregistreerd? Geen probleem. Op ons online platform past u alle ritten op elk gewenst moment eenvoudig aan via smartphone, tablet of pc. Dus ook als u privé rijdt. Verder wordt de data die we verzamelen over de rittenregistratie veilig opgeslagen op eigen servers in Nederland. Zo zijn alle verkregen gegevens goed beveiligd.

kilometerregistratie-ritten-accredis

Eenvoudig starten met kilometerregistratie van Accredis

De benodigde hardware voor een sluitende kilometeradministratie, welke uitstekend beschermd is, kunt u eenvoudig zelf inbouwen of laten inbouwen door een van de dealers uit ons uitgebreide dealernetwerk. Daarnaast bieden we 3 jaar garantie op de benodigde hardware zodat u altijd verzekerd bent van een werkend GPS kilometerregistratiesysteem. Tot slot werkt onze oplossing met de meest nauwkeurige GPS tracker in de markt. Hierdoor hebt u niet alleen een 100% sluitende kilometerregistratie maar ook altijd en overal inzicht in waar uw voertuigen zich op ieder moment bevinden. Elke auto is inzichtelijk. Zo krijgt u automatisch een goed beeld van alle gereden kilometers en overige gegevens.

Gratis proefplaatsing

Volledig volgens de eisen van de belastingdienst

Kilometeradministratie met de meest nauwkeurige tracker in de markt

3 jaar garantie op het kilometerregistratiesysteem

Maandelijks opzegbaar

Altijd en overal inzichtelijk in de kilometerregistratie app

Privacy gewaarborgd

met of zonder keurmerk, u kiest!

Accredis AC10

AC10 GPS Tracker

  • Plug & Play
  • Geen inbouwkosten
  • Let op! Geen Keurmerk

Accredis AC40

AC40 GPS Rittenbox

  • Vast gemonteerd in voertuig
  • 100% fiscusproof met keurmerk
  • Optioneel Privé/Zakelijk schakelaar
  • Optioneel Bestuurders-identificatie

Gratis demo aanvragen

Bent u benieuwd geworden naar ons GPS systeem om meer grip te krijgen op uw wagenpark en dus alle gereden ritten? Kies dan voor het meest betrouwbare systeem van Nederland. U kunt nu eenvoudig een gratis demo aanvragen voor kilometerregistratie in de auto. In deze demo krijgt u toegang tot ons systeem en kunt u alle oplossingen in actie zien. Kiest u voor eenvoudig? Dan kiest u voor kilometerregistratie van Accredis.

Klik op de onderstaande knop en vraag eenvoudig de demo aan.

demo-aanvraag-accredis
Meer informatie

Kies voor kilometerregistratie van Accredis

Wilt u meer weten over de voordelen van geautomatiseerde GPS kilometerregistratie download dan onze algemene product brochure of vraag, natuurlijk geheel vrijblijvend, direct een offerte aan. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen over kilometerregistratie of onze verschillende oplossingen? Of wilt u eenvoudig kilometers bijhouden? Neem eenvoudig contact met ons op en onze specialisten staan u graag te woord. We zijn telefonisch te bereiken via +3153 434 10 33 of u kunt een mail sturen naar info@accredis.com. Een afspraak bij ons op locatie in Enschede is uiteraard ook mogelijk. Wij zijn op werkdagen geopend van 08.30 tot 17.00 uur. Naast kilometerregistraties hebben we ook rittenregistraties, track en trace systemen en fleet management.

Vraag een offerte aan