Kilometerregistratie

Kent u het belang van een goede kilometerregistratie? Om gedoe met de belastingdienst te voorkomen is het belangrijk dat u zakelijke en privé kilometers keurig gescheiden houdt. Het duidelijk bijhouden van een sluitende kilometeradministratie is daarom van essentieel belang. Met het kilometerregistratiesysteem van Accredis voorkomt u dan ook niet alleen problemen met de belasting maar bespaart u tevens tijd en geld. Vraag dan ook vrijblijvend een proefplaatsing aan en zorg vandaag nog voor een 100% fiscaal sluitende kilometerregistratie.

Accredis NeXT, onze kilometerregistratie oplossing

Met Accredis NeXT bent u altijd verzekerd van een sluitende administratie van al uw gereden kilometers. Zo bespaart u niet alleen tijd maar voorkomt u tevens eventuele problemen met de belastingdienst. De kilometerregistratie gaat immers via een via een systeem die aangesloten wordt op de OBD Stekker (Accredis AC10) of via een vast ingebouwd systeem (Accredis AC40) die door een dealer bij u in de buurt geplaatst kan worden.

Doordat ons Accredis AC40 kilometerregistratiesysteem is goedgekeurd door de fiscus en is voorzien van het keurmerk zijn uw kilometers altijd 100% sluitend geregistreerd. Dus wanneer het weer tijd is voor uw belastingaangifte verkrijgt u met één muisklik of druk op uw smartphone eenvoudig uw volledige kilometeradministratie uit onze webbased oplossing.

Kilometeradministratie en privacy

Privacy staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn er duidelijke afspraken over wie wat mag zien. Zo krijgt een wagenparkbeheerder alleen de kilometers van een privérit van één van zijn werknemers te zien. Dus niet de locaties en tijden. Met ons Accredis AC40 systeem is met een privé/zakelijk schakelaar met één druk op de knop te wisselen tussen een privé- of zakelijke rit. Per ongeluk toch een privérit als zakelijk geregistreerd? Geen probleem. Op ons Online platform past u dit op elk gewenst moment eenvoudig aan via smartphone, tablet of pc.

Eenvoudig starten met Accredis

De benodigde hardware voor een sluitende kilometeradministratie, welke uitstekend beschermd is, kunt u eenvoudig zelf inbouwen of laten inbouwen door een van de dealers uit ons uitgebreide dealernetwerk. Daarnaast bieden we 3 jaar garantie op de benodigde hardware zodat u altijd verzekerd bent van een werkend kilometerregistratiesysteem. Tot slot werkt onze oplossing met de meest nauwkeurige tracker in de markt. Hierdoor hebt u niet alleen een 100% sluitende kilometerregistratie maar ook altijd en overal inzicht in waar uw voertuigen zich op ieder moment bevinden.

Gratis proefplaatsing

Volledig volgens de eisen van de belastingdienst

Kilometeradministratie met de meest nauwkeurige tracker in de markt

3 jaar garantie op het kilometerregistratiesysteem

Maandelijks opzegbaar

Altijd en overal inzichtelijk in de kilometerregistratie app

Privacy gewaarborgd

met of zonder keurmerk, u kiest!

Accredis AC10

AC10 GPS Tracker

  • Plug & Play
  • Geen inbouwkosten
  • Let op! Geen Keurmerk

Accredis AC40

AC40 GPS Rittenbox

  • Vast gemonteerd in voertuig
  • 100% fiscusproof met keurmerk
  • Optioneel Privé/Zakelijk schakelaar
  • Optioneel Bestuurders-identificatie
Meer informatie

Wilt u meer weten over kilometerregistratie met Accredis?

Download dan onze algemene product brochure en kom meer te weten over de verschillende opties die Accredis u te bieden heeft of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan