Fleet management

Wilt u meer inzicht in alle kosten van uw wagenpark? Dat is mogelijk met de fleet management oplossing van Accredis. Bij veel dienstverlenende ondernemingen zijn de kosten voor personeel, huisvesting en mobiliteit de grootste kostenposten. Met een goed wagenparkbeheer is het mogelijk om op de kosten van mobiliteit te bezuinigen. Bij Accredis zien we toch nog vaak genoeg dat hier geen gebruik van wordt gemaakt. Er is gewoonweg te weinig inzicht in de buitendienst. Om het u gemakkelijk te maken hebben we hier een passende oplossing voor ontwikkeld.

fleet-management

Het Accman systeem

Met behulp van ons systeem AccMan verbetert u eenvoudig uw fleet management en krijgt u snel meer inzicht in het wagenpark. AccMan is erg gemakkelijk te gebruiken en maakt gebruik van standaard programma’s van Microsoft waar u ongetwijfeld toch al gebruik van maakt. Denk hierbij aan Excel en Access. Dus geen extra dure uitgaven aan softwarepakketten, nee, we houden het fleet management binnen een vertrouwde werkomgeving.

Wat is fleet management en waarom?

We schreven het al in onze inleiding, fleetmanagement helpt om op kosten voor het wagenpark te besparen. Maar er zijn nog tal van andere voordelen te noemen om vandaag nog te kiezen voor fleet management. Veel beslissingen binnen bedrijven worden genomen op basis van gegevens, waarschijnlijk ook binnen uw bedrijf. Informatie is dus een belangrijk bedrijfsmiddel en bij het goed interpreteren van de gegevens kan het de werkprocessen verbeteren en zoals gezegd de kosten verlagen. Voor een wagenpark geldt eigenlijk niets anders, wanneer u meer inzicht heeft in gegevens als de locatie, aantal gereden kilometers, de reistijd en het aantal ritten per bestuurder kunt u betere beslissingen nemen en het wagenpark efficiënter laten functioneren.

Om over de juiste data te beschikken moet u kiezen voor een goede fleet management oplossing. Met de juiste oplossing krijgt u toegang tot veel meer gegevens over uw wagenpark. Het maakt het mogelijk om beter te plannen en de werkzaamheden van de buitendienst te optimaliseren. Daar kan ons systeem AccMan bij helpen, dit systeem kent tal van voordelen en geeft u meer inzicht in data.

Fleetmanagement software van Accredis

De AccMan software stelt u als fleet manager in staat om de controle over uw volledige wagenpark te verhogen en de efficiëntie te vergroten. Door professioneel en pragmatisch management bespaart u tijd en geld. Verder is het mogelijk om naast standaardoverzichten van de Accredis website speciale maatwerk overzichten te realiseren. Hiermee wordt het behaalde rendement en het gebruiksgemak voor de wagenparkbeheerder vergroot. Zo wordt de door uw gewenste informatie in op maat gemaakte overzichten gegenereerd.

Denk aan een compleet overzicht van de gemaakte werk- en reistijden. Er kan eenvoudig een urendeclaratie worden opgesteld vanuit het systeem. Het systeem laat onderscheid zien tussen ritten per voertuig of per bestuurder. Het geeft een compleet inzicht in project en bezoekuren van uw medewerkers. Het geeft meer inzicht in het aantal klantbezoeken in een bepaalde periode, de bezettingsgraad per voertuig en een kostenoverzicht per voertuig. Al deze data is gemakkelijk automatisch in maatwerk overzichten per mail te versturen.

Een volledig overzicht van de gemaakte werk- en reistijden

Urendeclaratie

Onderscheid tussen ritten per voertuig of per bestuurder

Inzicht in project en bezoek uren

Inzicht en het aantal klantbezoeken in een bepaalde periode

Bezettingsgraad en kostenoverzicht per voertuig

Automatisch maatwerkoverzichten per mail

Hoe werkt fleet management met AccMan?

Het systeem wat we gebruiken is tailor made. Dit wil zeggen dat net als uw wensen het AccMan analyse software pakket voor iedereen uniek is. Dit betekent dat hoewel bepaalde functionaliteiten standaard aanwezig zijn onze software tevens goed kan worden aangepast naar de wensen en benodigdheden die bij uw bedrijf passen. Onze software-experts ondersteunen u hierbij en helpen graag mee met het werken aan de gewenste mogelijkheden. Doordat het AccMan systeem op basis van standaard Microsoft programma’s werkt, is de integratie met Outlook, Word, Excel en andere Microsoft producten optimaal en gebruiksvriendelijk. Ook kan een wagenparkbeheerder eenvoudig rapporten genereren over ieder voertuig en iedere bestuurder en deze exporteren naar een CSV bestand. Daarnaast is het mogelijk om wekelijks of maandelijks de maatwerkrapporten automatisch via mail te ontvangen zonder meerkosten. Met uw persoonlijke overzichten behaalt u dan ook een optimaal rendement.

hoe werkt fleetmanageement accredis

Altijd en overal de volledige controle

Effectief fleet management draait om inzicht in data en controle. Daarom bieden wij naast de op maat gemaakte rapporten ook een auto alarm en/of GeoFence functie aan. Hiermee bent u als wagenparkbeheerder direct op de hoogte als er iets met één van uw voertuigen gebeurt. Wanneer het voertuig buiten een bepaalde door u ingestelde zone komt krijgt u automatisch een melding per sms of e-mail. Het Accredis auto alarm werkt altijd gedurende de periode dat het geactiveerd is. Bovendien is het mogelijk om het alarm op alle gewenste manieren, 24 uur per dag, te activeren of deactiveren. Dit kan via onze web oplossing, maar het is ook mogelijk om het auto alarm via onze app op uw telefoon of tablet te bedienen. Op deze manier hebben u en uw medewerkers altijd de controle over het auto alarm van uw wagenpark en bent u altijd proactief beveiligd. Dit is slechts een greep van de voordelen met de Accredis auto alarm oplossing.

fleetmanagement-geofence-accredis

Enkele voordelen van onder elkaar

Verhoog de efficiëntie van uw wagenpark. Met meer inzicht in relevante en actuele informatie binnen handbereik, kunt u effectief plannen en stelt het u in staat om snel te schakelen. Het is mogelijk om snel aanpassingen door te voeren wanneer er onverwachte gebeurtenissen de planning verstoren.

Een verbetering van de veiligheid. U heeft meer inzicht in de reistijden en ritten van uw medewerkers. Wanneer duidelijk is dat een medewerker veel sneller over dezelfde rit doet dan andere medewerkers kunt u hier actie in ondernemen en degene aanspreken op zijn te vlotte rijstijl. Kiest u voor de combinatie van fleet management met de Accredis auto alarm oplossing dan is het uiteraard ook nog een stuk verbetering van de veiligheid als het gaat om diefstal van de auto’s uit het wagenpark.

Verminderen van de kosten. Door medewerkers zuinig te laten rijden kunt u de kosten van het wagenpark omlaag brengen. U heeft inzicht in de gereden kilometers en weet dus wanneer de wagens voor onderhoud naar de garage moeten. Het helpt u om dure reparaties aan het wagenpark voor te zijn.

Voor het eerst starten met fleet management?

Wilt u na het lezen van deze informatie starten met het toepassen van fleet management en overweegt u de oplossing van Accredis? Ga in gesprek met de medewerkers voordat u fleet management introduceert. Het kan voorkomen dat chauffeurs hun vraagtekens zetten bij een fleet management oplossing. Een veel voorkomend argument is de privacy. Bij Accredis nemen we dit erg serieus en zijn we toonaangevend in onze branche als het gaat om privacy en die van werknemers. We maken ons hard voor een zorgvuldige omgang met de privacy rondom fleet management en alle andere oplossingen die we aanbieden.

starten fleet management

Gratis demo aanvragen

Bent u benieuwd geworden naar ons systeem om meer grip te krijgen op uw wagenpark? Kies dan voor het meest betrouwbare systeem van Nederland. U kunt nu eenvoudig een gratis demo aanvragen. In deze demo krijgt u toegang tot ons systeem en kunt u alle oplossingen in actie zien. Kiest u voor eenvoudig? Dan kiest u voor Accredis.

Klik op de onderstaande knop en vraag eenvoudig de demo aan.

Rittenregistratie app

Maak vandaag de keuze voor fleet management van Accredis

Wilt u meer weten over de voordelen van fleet management of van onze andere oplossingen? Zoals rittenregistratie, kilometerregistratie, fleet management en track en trace systemen? Download dan onze algemene product brochure of vraag, natuurlijk geheel vrijblijvend, direct een offerte aan via onze website. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen over fleet management of een van onze andere oplossingen? Neem eenvoudig contact met ons op en onze specialisten staan u graag te woord. We zijn telefonisch te bereiken via +3153 434 10 33 of u kunt een mail sturen naar info@accredis.com. Een afspraak bij ons op locatie in Enschede is uiteraard ook mogelijk. Wij zijn op werkdagen geopend van 08.30 tot 17.00 uur.

Vraag een offerte aan