Rittenregistratie app

Met Accredis NEXT bent u altijd verzekerd van een sluitende administratie van al uw gereden kilometers in elke geregistreerde auto van de zaak. Dit kan overigens ook met een privé auto per rit. Zo bespaart u automatisch niet alleen tijd, maar voorkomt u tevens eventuele problemen met de belastingdienst. Zo weet u zeker dat er voor alle gereden ritten een goede kilometerregistratie wordt bijgehouden en voldoet u aan de eisen van de belastingdienst. De kilometerregistratie bijhouden gaat immers via een vast ingebouwde Black Box (Accredis AC40) dat door een dealer bij u in de buurt geplaatst kan worden in de auto. Kilometerregistratie middels een kastje is mogelijk bij Accredis zodat alle gereden kilometers nauwsluitend bijgehouden worden.

Accredis, uw specialist in ritregistratie oplossingen

Doordat onze Accredis AC40 Black Box, ofwel een rittenregistratie kastje, in combinatie met het Accredis NEXT ritregistratiesysteem is goedgekeurd door de fiscus en is voorzien van het keurmerk zijn uw gereden kilometers altijd 100% sluitend geregistreerd. Dus wanneer het weer tijd is voor uw belastingaangifte verkrijgt u met één druk op de knop eenvoudig uw volledige kilometeradministratie uit onze webbased oplossing voor élke auto per kalenderjaar. Of elke andere periode die u wenst. We kunnen ons voorstellen dat u ook onderweg inzicht wilt hebben in de rittenregistratie, dat is gemakkelijk mogelijk daar naar onze webbased omgeving te gaan. Deze is ook gemakkelijk toe te voegen als app, daar vertellen we later meer over.

Bent u op zoek naar keurmerk ritregistratiesystemen? Accredis is uw specialist voor vereenvoudigde kilometerregistratie. Start vandaag nog gemakkelijk met een kilometeradministratie bijhouden.

Rittenregistratie app

Rittenregistratie app met passende hardware

De benodigde hardware voor een sluitende kilometeradministratie, welke uitstekend beschermd is, kunt u eenvoudig laten installeren door een van de dealers uit ons uitgebreide dealernetwerk. Daarnaast bieden we 3 jaar garantie op de benodigde hardware zodat u altijd verzekerd bent van een werkend GPS kilometerregistratiesysteem. Tot slot werkt onze oplossing met de meest nauwkeurige GPS tracker in de markt. In tegenstelling tot gratis ritregistratie apps, hebt u bij ons niet alleen een 100% sluitende kilometerregistratie, maar ook altijd en overal inzicht in waar uw voertuigen zich op ieder moment bevinden. Elke auto is inzichtelijk. Zo krijgt u automatisch een goed beeld van alle gereden kilometers en overige gegevens. Deze informatie is gemakkelijk toegankelijk via de online oplossing die we aanbieden.

U heeft altijd toegang tot de laatste gegevens over rittenregistratie. Wilt u gemakkelijk onderweg toch even de kilometerregistratie bekijken, dan is dat mogelijk door naar onze online omgeving te gaan. U kunt gemakkelijk met een telefoon een snelkoppeling maken. Zo staat de website tussen uw bestaande apps en heeft u altijd toegang tot de rittenregistratie. Het maakt hierbij niet uit of u gebruikmaakt van een Apple toestel of een Android toestel, we zullen voor beide toestellen uitleg geven.

Volledig volgens de eisen van de belastingdienst

Kilometeradministratie met de meest nauwkeurige tracker in de markt

Altijd en overal inzichtelijk in de kilometerregistratie app

Privacy gewaarborgd

App toevoegen op iPhone

Om de rittenregistratie omgeving als app toe te voegen, gaat u eerst naar de app waarmee u internet gebruikt. Ga dan naar onze online rittenregistratie omgeving zoals u ook gewend bent op een laptop of desktop computer. Tik daarna onderaan op de deelknop, een vierkant met een pijltje erin. Tik dan op de knop ‘Zet op beginscherm’. Hierna zult u zien dat er een nieuwe app op het scherm staat met het adres van de website als naam.

Deze kunt u veranderen door er op te tikken, kies dan voor de naam ‘Rittenregistratie app’ bijvoorbeeld. Als laatste kiest u voor voeg toe. De rittenregistratie omgeving staat nu als app op het beginscherm van uw telefoon.

 

App toevoegen op Android toestel

Gebruikt u geen iPhone maar een Android toestel? Ook dan is het gemakkelijk mogelijk om onze rittenregistratie omgeving als app toe te voegen. Open de Chrome browser en ga naar de online kilometerregistratie zoals u dat op een computer zou doen. Tik rechtsboven op het symbool met drie stipjes en tik daar op ‘Toevoegen aan startscherm’. Hierna is het mogelijk om de app een goede titel te geven, zoals gezegd kies dan bijvoorbeeld voor ‘Rittenregistratie app’. Tik hierna op toevoegen en dan nogmaals op toevoegen. Nu staat onze omgeving als app op het startscherm van het toestel.

Hoewel de rittenregistratie app niet te vinden is in de Play store of Apple store, is het op deze manier toch gemakkelijk mogelijk om onze online omgeving toe te voegen als km registratie app op de telefoon. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. We zijn telefonisch te bereiken via +3153 434 10 33 of u kunt een mail sturen naar info@accredis.com. Een afspraak bij ons op locatie in Enschede is uiteraard ook mogelijk. Wij zijn op werkdagen geopend van 08.30 tot 17.00 uur.

{ “@context”: “http://schema.org”, “@type”: “Product”, “aggregateRating”: { “@type”: “AggregateRating”, “bestRating”: “10”, “ratingCount”: “168”, “ratingValue”: “9.4” }, “image”: ” https://www.accredis.nl/wp-content/themes/tachobyte/assets/img/accredis-logo.png”, “name”: “rittenregistratie app”, “description”: “Rittenregistratie app – Accredis NeXt ✔️ Altijd verzekerd van een 100% sluitende administratie van gereden kilometers ✔️ Wij helpen graag!”}

Vraag een offerte aan