Rijgedrag analyse

Onze nieuwste generatie hardware beschikt over zeer hoogstaande techniek en software om tijdens een rit het rijgedrag te kunnen bepalen. Het bijzondere is dat ons product naast een slim algoritme over een fysieke versnellingsopnemer beschikt. Door deze combinatie kan eenvoudig een score voor het rijgedrag worden gegeven.

Vaak wordt het rijgedrag beoordeeld op basis van het brandstofgebruik, dit zegt echter lang niet alles over de rijstijl van een bestuurder. Immers: een bestuurder die zuinig rijdt in een drukke stad zal waarschijnlijk nog steeds een hoger verbruik hebben dan een bestuurder die minder zuinig rijdt maar zich wel in een minder drukke omgeving bevindt. Natuurlijk zijn er nog meer factoren te noemen die het rijgedrag van een bestuurder beïnvloeden, zoals stijgingspercentages en de leeftijd van de auto.

Daarom kiest Accredis voor een geavanceerd systeem dat alleen een score toekent op basis van factoren waar een bestuurder ook daadwerkelijk invloed op heeft, zoals acceleratie- en remgedrag. Op deze manier krijgt iedere rit een score op een schaal van 1 tot 10 en krijgt iemand snel en eenvoudig inzicht in zijn rijgedrag. Dit helpt om brandstofgebruik en onderhoudskosten omlaag te brengen en bevordert daarnaast de veiligheid van het verkeer.

Mogelijke korting verzekering

Als u kiest voor de rijgedrag module kunnen wij, mits u daarom verzoekt, met uw verzekeraar in contact treden en kijken of het mogelijk is om een kortingsregeling te treffen. Veel verzekeraars hebben wel oren naar klanten waarvan ze weten dat zij verantwoord omgaan met hun wagen.

Uiteraard worden de gegevens die daarvoor benodigd zijn alleen gedeeld met verzekeraars en niet met derden. Ook worden de gegevens alleen gebruikt waarvoor ze nodig zijn, namelijk het berekenen van een eventuele korting. Wat dat betreft valt ook deze oplossing van Accredis onder de uitstekende privacy- en data escrowregeling die wij onze klanten kunnen bieden. Naast een rijgedrag analyse kunt u onder andere bij ons terecht voor rittenregistratie, fleet management en kilometerregistratie.

Beoordeling alleen op factoren waar een bestuurder invloed op heeft

Automatisch een score van 1 tot 10 voor een rit

Simpel maar doeltreffend hulpmiddel om brandstofgebruik en onderhoudskosten omlaag te brengen

Bevordert niet alleen milieubewust, maar ook veilig rijgedrag

Mogelijke korting bij verzekeraars

Ook hiervoor uitstekende privacy en data escrow regeling

Vraag een offerte aan