Auto alarm

Wilt u extra zekerheid over de diefstalveiligheid van uw voertuig? Dan is de Accredis auto alarm oplossing iets voor u! Deze unieke alarm functie kunt u op ieder gewenst moment activeren en geeft u een melding per sms of e-mail wanneer uw auto gedurende de activatieperiode zich verplaatst. Een auto alarm kan immers wel afgaan, maar als u niet in de buurt bent, heeft u er op dat moment immers niets aan.

Onze auto alarm oplossing in het kort

Lang parkeren op Schiphol? Een dure leaseauto? Een onveilige buurt? Met de auto alarm oplossing van Accredis creëert u extra veiligheid voor uw auto. De auto alarm functie is voor slechts € 1,- per maand extra beschikbaar voor alle Accredis Next gebruikers en geeft u direct een alarm wanneer uw auto zich beweegt als het auto alarm is geactiveerd.

Voor maar € 1, - per maand voor alle Accredis NeXT gebruikers

In te stellen via app of computer, altijd en overal

Direct een melding via sms en/of e-mail wanneer de auto zich beweegt

Auto alarm vast ingebouwd

Geen extra inbouwkosten

Auto alarm vast ingebouwd

Soms worden auto’s beveiligd met een losse track & trace unit. Criminelen weten echter heel snel dit soort systemen te vinden en zullen een dergelijk systeem eenvoudig kunnen verwijderen zonder dat u er iets van merkt. Het Accredis auto alarm is echter veilig en onzichtbaar ingebouwd waardoor dit niet mogelijk is. Op die manier creëert u extra zekerheid ten opzichte van traditionele auto alarmen.

Het degelijkste auto alarm

Het Accredis auto alarm maakt gebruik van de betrouwbare software en hardware van Accredis. Hiermee beschikt u over een degelijke oplossing die wordt geleverd door één van de meest innovatieve spelers in de markt. Door gebruik te maken van dezelfde hardware heeft u bovendien geen extra inbouwkosten voor het auto alarm!

Altijd en overal beveiligd

Het Accredis auto alarm werkt altijd gedurende de periode dat het geactiveerd is. Bovendien kunt u het auto alarm op alle gewenste manieren, 24 uur per dag, activeren of deactiveren. Dit kan natuurlijk via onze weboplossing, maar het is ook mogelijk om het auto alarm via onze app op uw telefoon of tablet te bedienen. Op deze manier heeft u altijd de controle over uw auto alarm en bent u altijd proactief beveiligd.

*Let op: Het Accredis Auto alarm is een proactief alarm dat u direct een melding geeft wanneer uw auto zich beweegt. Het is echter geen SCM gecertificeerd beveiligingssysteem.

Vraag een offerte aan