Rittenregistratie

Een gps rittenregistratie of ritregistratie bijhouden moet gebeuren, het is iets wat noodzakelijk is. U zit immers niet te wachten op een boete van de belastingdienst. Maar waarom zou u het zich niet heel gemakkelijk maken? Een rittenregistratie van de auto bijhouden kan op heel veel verschillende manieren, denk aan een fysiek boekje, een app is mogelijk, maar wordt niet altijd goedgekeurd. Kies daarom voor een slimmere oplossing voor elke rit. Kies voor het rittenregistratiesysteem Accredis NeXT. Ons systeem is altijd toe te passen en kent vele voordelen waar we u graag meer over vertellen.

Rittenregistratie - Volledig fiscusproof!

Automatische rittenregistratie die volledig fiscusproof is

Accredis NeXt is een ritten registratie systeem dat innovatief, eenvoudig en geautomatiseerd is. Het maakt niet uit of het gaat om een privéauto, een leaseauto of andere voertuigen in een compleet wagenpark. Onze auto rittenregistratie is prima te gebruiken van freelancer tot wagenparkbeheerder. Met ritregistratie in Accredis NeXT zorgt u ervoor dat al uw ritten en dus alle gereden kilometers, of die van werknemers, automatisch worden uitgelezen. Zakelijk of privé, kilometers handmatig bijhouden is niet meer nodig met ons kilometerregistratiesysteem. Het uitlezen van de volledige rittenregistratie gebeurt via een Black box in de auto (van de zaak) dat aangesloten wordt op de OBD Stekker (Accredis AC10) of via een vast ingebouwde Black box (Accredis AC40).

Hoe werkt rittenregistratie gps?

De black box, die de volledige rittenregistratie uitleest, kan eenvoudig in de auto geplaatst worden door de dealer bij u in de buurt. De auto wordt aangesloten op de OBD stekker (Accredis AC10) of via een vast ingebouwde Black box (Accredis AC40).  Je kan het zien als een rittenregistratie kastje voor sluitende kilometerregistratie die geplaatst wordt in de desbetreffende auto. Dit kastje houdt automatisch elke (zakelijke) rit bij en analyseert dus alle gereden kilometers. Hierdoor wordt rittenadministratie bijhouden eenvoudig. Met het toepassen van een van de twee systemen hoeft u dus nooit meer om te kijken naar de sluitende beste rittenregistratie, ideaal toch? Alle ritten worden automatisch bijgehouden.

Voordelen van het Accredis ritregistratie systeem

 • 100% fiscaal sluitend, in tegenstelling tot gratis ritregistratie apps
 • Innovatieve oplossing die u tijd en kosten bespaart
 • Maandelijks opzegbaar
 • 3 jaar garantie op uw ritregistratie
 • De nauwkeurigste tracker in de markt
 • Alle data veilig op eigen hardware in NL

ritten registratie

Met een gps rittenregistratiesysteem van Accredis besparen u en uw werknemers niet alleen veel tijd, maar wordt tevens het fout invullen van de ritadministratie voorkomen. Daarmee bent u er dan ook zeker van dat u voldoet aan de eisen van de belastingdienst. Op de lange termijn kan het dus veel kosten besparen want bij een foute registratie kunnen de boetes van de belastingdienst oplopen tot over de €5.000,-. Alle (zakelijke) kilometers worden automatisch én secuur bijgehouden per gereden rit van élke zakelijke auto.

Een rittenregistratie voor de Belastingdienst moet bestaan uit de volgende elementen: het merk, type en het kenteken van de auto en de periode waarin er gebruik gemaakt is van de auto. Denk hierbij aan de datum, de begin- en eindstand van de kilometerteller en de adressen van de zakelijke ritten.

Nieuwsgierig naar ons product? Wilt u ook meer grip op uw wagenpark en geen discussies met de fiscus? Kies dan voor het beste ritregistratiesysteem van Nederland en laat het systeem voor rittenregistratie inbouwen. U kunt natuurlijk het ritregistratiesysteem vergelijken, maar wij durven wel te zeggen dat ons systeem het beste is en bezitten dan ook een keurmerk.

Rittenregistratie keurmerk

De hoge eisen die wij stellen aan het systeem hebben er toe geleid dat we beschikken over het Keurmerk Ritregistratiesystemen. Dat wil zeggen dat de fiscus uw rittenregistratie voor de auto als sluitend zal beschouwen, iets wat vrij vertaald mag worden als ‘minder gezeur met de belastingdienst’. De nauwkeurigheid van onze Accredis AC40 Black box in combinatie met het Accredis NEXT ritregistratiesysteem wordt mogelijk gemaakt doordat we bij Accredis naast GPS ook van het GLONASS systeem gebruik maken.

GPS is de Amerikaanse variant van het navigatie satelliet systeem en GLONASS is de Russische tegenhanger. Dit betekent dat u in uw rittenregistratie altijd een zeer exacte routeweergave van al uw voertuigen te zien krijgt. Het Accredis AC10 Black box systeem beschikt niet over het keurmerk. Dus baseert u de keuze op het keurmerk, kies dan voor de Accredis AC 40 Black box. Onze specialisten kunnen u hier uiteraard meer over vertellen. Dit hoort uiteraard allemaal bij de service van Accredis.

ritregistratie keurmerk

Dataveiligheid en privacy gegarandeerd

Voor een goede rittenregistratie zijn gedetailleerde gegevens vereist, gegevens die u veilig wilt opslaan in uw administratie. Alle kilometers die u hebt gereden worden tot in detail bijgehouden. Om deze niet in verkeerde handen te laten vallen is een uitstekende privacy regeling van groot belang. Bij Accredis nemen we dit erg serieus en zijn we toonaangevend in onze branche als het gaat om uw privacy en die van werknemers.

Met de Accredis AC40 Black box gaan we nog verder op het gebied van veiligheid en privacy. Zo zijn we mede-initiatiefnemer van het Keurmerk voor Ritregistratiesystemen en daarnaast medeoprichter van de branchevereniging. We maken ons dus hard voor een zorgvuldige omgang met de privacy rondom sluitende rittenregistratie en waarschuwen tegelijkertijd voor bedrijven die hier niet zorgvuldig mee omgaan. Omdat we u ook willen verzekeren van de beschikking over uw rittenregistratie hebben we in overleg met de belastingdienst en de brancheorganisatie de Escrow regeling in het leven geroepen. Daarmee bent u tot 7 jaar lang verzekerd van de beschikking over uw ritregistratie. Wel zo’n fijn gevoel bij alle ritten!

 

100% fiscaal sluitend, in tegenstelling tot gratis ritregistratie apps

Innovatieve oplossing die u tijd en kosten bespaart

Maandelijks opzegbaar

3 jaar garantie op uw ritregistratie

De meest nauwkeurige tracker in de markt

Alle data veilig op eigen hardware in NL

Snel en overzichtelijke rittenregistratie overzichten

Het is makkelijk mogelijk om een overzicht te exporteren naar een Excel bestand. Dit is slechts één van de mogelijke bestandsformaten en er is duidelijk te zien hoe eenvoudig de module werkt. Per datum zijn de ritten aangegeven en worden naast de rijtijden ook de werktijden bijgehouden. Hierdoor kunt u in één oogopslag zien hoelang iemand ergens is geweest, iets wat tijd en geld bespaart.

Deze module wordt door Accredis standaard meegeleverd in de web-oplossing. Zo heeft u online altijd en overal inzicht in alle werkzaamheden van uw buitendienst en komt u voor 100% tegemoet aan de verwachtingen van uw klant. Deze oplossing levert op deze manier al snel tijd én geld op, wat wilt u nog meer?

Voordelen ritregistratiesysteem Accredis NeXT

Enkele voordelen van ons rittenregistratie systeem op een rij. Zoals we al even beschreven is de registratie 100% fiscaal sluitend, in tegenstelling tot gratis ritregistratie apps. We bieden u en eventuele werknemers een innovatieve oplossing die u tijd, gedoe en kosten bespaart. Een samenwerking die u met ons aangaat is per maand opzegbaar. Verder bieden we 3 jaar garantie op uw ritregistratie. Door de combinatie van verschillende technieken kunnen we de meest nauwkeurige tracker in de markt aanbieden. Alle data die we verzamelen over de ritten is veilig en wordt opgeslagen op eigen servers in Nederland. Ook dezelfde rit. Ons auto volgsysteem is hier een mooie toevoeging op. Accredis is certified member van de Branchevereniging Ritregistratiesystemen voor leveranciers en hier zijn we trots op.

 

Met of zonder keurmerk, u kiest!

Hardware

Accredis AC10

ac10 rittenregistratie

 • Plug & Play
 • Geen inbouwkosten
 • Let op! Geen Keurmerk

Accredis AC40

ac40 rittenregistratie

 • Vast gemonteerd in voertuig
 • 100% fiscusproof met keurmerk
 • Optioneel Privé/Zakelijk schakelaar
 • Optioneel Bestuurders-identificatie

Gratis demo aanvragen

Bent u benieuwd geworden naar ons sluitende systeem om meer grip te krijgen op uw wagenpark? Kies dan voor het meest betrouwbare systeem van Nederland. U kunt nu eenvoudig een gratis demo aanvragen. In deze demo krijgt u toegang tot ons systeem en kunt u alle oplossingen in actie zien. Kiest u voor eenvoudig? Dan kiest u voor Accredis.

Klik op de onderstaande knop en vraag eenvoudig de demo aan.

Rittenregistratie app

Kies voor het beste rittenregistratiesysteem van Accredis

Wilt u meer weten over de voordelen van geautomatiseerde rittenregistratie? Download dan onze algemene product brochure of vraag, natuurlijk geheel vrijblijvend, direct een offerte aan. Bent u er helemaal uit en wilt u een ritregistratiesysteem kopen? Geen probleem, we helpen u graag.

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen over rittenregistratie, een rittenregistratie app of onze andere verschillende oplossingen? Of zoekt u naar een goede en eenvoudige oplossing om rittenadministratie bij te houden? Wij hebben tevens een kilometerregistratie systeem ontwikkeld.

Neem eenvoudig contact met ons op en onze specialisten staan u graag te woord. We zijn telefonisch te bereiken via +3153 434 10 33 of u kunt een mail sturen naar info@accredis.com. Een afspraak bij ons op locatie in Enschede is uiteraard ook mogelijk. Wij zijn op werkdagen geopend van 08.30 tot 17.00 uur. Wij hebben overigens ook track en trace systemen voor de auto en fleetmanagement.

 Niels Vollenbroek (Commercieel Directeur bij Accredis B.V)

Referenties

Sinds 2001 gingen u duizenden klanten al voor. Voor ons is klanttevredenheid erg belangrijk. Hieronder enkele klanten die ons vertrouwen en waar wij erg trots op zijn. Als u benieuwd ben naar onze andere tevreden klanten verwijzen wij u graag door naar de referentie pagina.

Maregroep
Gevestigd in Voorhout is MareGroep een van de grootste werkgevers in de kust-, duin- en bollenstreek. Het bedrijf helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt met hun re-integratie. Hierbij werkt MareGroep samen met veel toonaangevende werkgevers, maar ook met overheidsinstanties en gemeentes.

WSP
Wij zijn WSP. Een multidisciplinair advies- en ingenieursbureau op gebied van bouw, infra, water en milieu. Wij hechten grote waarde aan de relatie met onze klanten en partners. Daarom krijg je bij ons altijd een expert aan tafel. Want daar staan we voor.

Gebr. van der Geest
Wij zoeken continue naar het bieden van innovatieve oplossingen waarmee de onderhoudskosten voor vastgoedeigenaren zo laag mogelijk kunnen worden gehouden bij een overeengekomen kwaliteitsniveau. Methodieken als resultaatgericht vastgoedonderhoud worden hierbij toegepast en doorontwikkeld.

Veelgestelde vragen

Wij zijn altijd bereid u te helpen als u meer informatie wilt op het gebied van regelgeving, of een vraag heeft over één van onze producten. Neem in dat geval gerust contact op met ons. Onderstaand is een klein gedeelte van onze FAQ sectie te zien, mocht u meer antwoorden zoeken op uw vragen kan deze pagina u al een eind op weg helpen!

Is een rittenadministratie verplicht?
Ja, een sluitende rittenadministratie is verplicht volgens de eisen van de Belastingdienst.

Wat zijn zakelijke ritten volgens de Belastingdienst?
Zakelijke ritten volgens de Belastingdienst omvatten reizen van en naar zakelijke afspraken, klantenbezoeken, woon-werkverkeer, en andere gerelateerde zakelijke activiteiten. Met Accredis NeXT kunt u er zeker van zijn dat al deze ritten nauwkeurig worden vastgelegd, waardoor u fiscaal compliant blijft.

Hoe controleert de Belastingdienst de rittenadministratie?
De Belastingdienst controleert de rittenadministratie door te kijken naar elementen zoals het merk, type en kenteken van de auto, de periode van gebruik, datum, begin- en eindstand van de kilometerteller, en de adressen van de zakelijke ritten. Accredis NeXT, met het Keurmerk Ritregistratiesystemen, zorgt ervoor dat uw administratie als sluitend wordt beschouwd, waardoor u minder zorgen hebt over controles en boetes.

Welke app voor kilometerregistratie?
Accredis NeXT is een geavanceerd rittenregistratiesysteem dat verder gaat dan traditionele apps voor kilometerregistratie. Met een automatische uitlezing via de Accredis AC10 of AC40 black box, biedt het systeem een betrouwbare en nauwkeurige registratie van zakelijke en privékilometers. Het is een keuze die niet alleen tijd bespaart, maar ook volledig voldoet aan de eisen van de Belastingdienst.

Ik heb alleen rittenregistratie nodig voor mijn aangifte, welke gps oplossing is geschikt voor mij?
In dit geval is de Lite versie aan te raden. Indien gewenst is deze versie later nog gemakkelijk uit te breiden met track and trace. Er hoeft dan niet een nieuwe gps-tracker te worden ingebouwd. Al onze systemen maken gebruik van dezelfde betrouwbare tracker.

Ik wil geen rittenregistratie maar wel track and trace, welk product is geschikt voor mij?
Onze dochteronderneming 4SafeIt is gespecialiseerd in track and trace en geofencing oplossingen. Laat u vrijblijvend adviseren door één van onze experts voor meer informatie.

Moet ik bij aanvang van iedere nieuwe rit een ritsoort kiezen of kan dit ook automatisch?
Nee dit hoeft u niet bij aanvang iedere keer opnieuw te kiezen. De ritsoort wordt standaard als zakelijke rit aangemerkt. Via de webinterface kan de ritsoort achteraf ook nog gewijzigd worden naar bijvoorbeeld woon-werk of privé. Daarnaast is het mogelijk om voor bepaalde ritten een bepaalde ritsoort automatisch te selecteren door middel van een zogenaamde ritregel. U kan dan bijvoorbeeld instellen dat een rit van uw huis naar uw werk standaard als woon-werk verkeer wordt geregistreerd. Hoe u een ritregel aanmaakt staat in de handleiding, maar u kunt het ook lezen in dit artikel.

Niet alle kilometers die ik rijd zijn zakelijke kilometers. Hoe wordt een verschil gemaakt tussen deze kilometers?
Wanneer u onderweg bent, kan het voorkomen dat u tijdens deze rit ook privékilometers maakt. Aan de hand van enkele voorbeelden geven wij u op deze pagina weer hoe u deze kilometers dient te registreren. Op deze manier blijft u verzekerd van een fiscaal sluitende ritregistratie.

Vraag een offerte aan