Rittenregistratie

Een rittenregistratie bijhouden moet gebeuren, het is iets wat noodzakelijk is. U zit immers niet te wachten op een boete van de belastingdienst. Maar waarom zou u het zich niet heel gemakkelijk maken? Een rittenregistratie bijhouden kan op heel veel verschillende manieren, denk aan een fysiek boekje, een app is mogelijk maar wordt niet altijd goedgekeurd. Kies daarom voor een slimmere oplossing. Kies voor het rittenregistratiesysteem Accredis NeXT. Ons systeem is altijd toe te passen en kent vele voordelen waar we u graag meer over vertellen.

Volledig fiscusproof

Rittenregistratie die volledig fiscusproof is

Accredis NeXt is een systeem wat innovatief, eenvoudig en geautomatiseerd is. Het maakt eigenlijk niet uit of het gaat om een privé auto, een leaseauto of andere voertuigen in een compleet wagenpark. Ons rittenregistratiesysteem is prima te gebruiken van freelancer tot wagenparkbeheerder. Met ritregistratie in Accredis NeXT zorgt u ervoor dat al uw ritten, of die van werknemers, volautomatisch worden uitgelezen. Het uitlezen van de volledige rittenregistratie gebeurd via een Black box in de auto dat aangesloten wordt op de OBD Stekker (Accredis AC10) of via een vast ingebouwde Black box (Accredis AC40), die door een dealer bij u in de buurt geplaatst kan worden.

Met het toepassen van een van de twee systemen hoeft u dus nooit meer om te kijken naar de rittenadministratie, ideaal toch? Met rittenregistratie van Accredis besparen u en uw werknemers niet alleen veel tijd maar wordt tevens het fout invullen van de rittenregistratie voorkomen. Daarmee bent u er dan ook zeker van dat de bijbehorende problemen met de belastingdienst u bespaard blijven. Op de lange termijn kan het dus veel kosten besparen want bij een foute registratie kunnen de boetes van de belastingdienst oplopen tot over de €5.000,-.

Een toonaangevend rittenregistratiesysteem

Het ritregistratiesysteem van Accredis wat we aanbieden is het meest nauwkeurige systeem wat er op de markt verkrijgbaar is. Ons systeem biedt een oplossing waarmee altijd en overal op afstand inzicht is in de locatie van de auto en ander rijdend materieel. De rittenregistratie die wordt bijgehouden met ons systeem is altijd sluitend. Bij Accredis beschikken we bovendien over een serverpark dat geheel in eigen beheer is.  Geen ingewikkelde constructies dus waarbij uw data in handen van een derde partij komt te liggen, dit zorgt voor veilige opslag van data, zekerheid en duidelijkheid. .

Verder is het zo dat de data direct voor u inzichtelijk is. We presenteren de data in een eenvoudig overzicht en op een zeer gebruiksvriendelijke website. Deze web-oplossing is gemakkelijk te bereiken via zowel een pc of laptop als via een smartphone of tablet. U beschikt dus altijd en overal op het juiste moment over de juiste gegevens. Het maakt hierbij niet uit of u in Nederland bent of in het buitenland. Zolang u online kunt gaan, heeft u toegang tot de data van uw rittenregistratie.

rittenregistratie-demo-accredis

Rittenregistratie keurmerk

De hoge eisen die wij stellen aan het systeem hebben er toe geleid dat we beschikken over het Keurmerk Ritregistratiesystemen. Dat wil zeggen dat de fiscus uw rittenregistratie als sluitend zal beschouwen, iets wat vrij vertaald mag worden als ‘minder gezeur met de belastingdienst’. De nauwkeurigheid van onze Accredis AC40  Black box in combinatie met het Accredis NEXT ritregistratiesysteem wordt mogelijk gemaakt doordat we bij Accredis naast GPS ook van het GLONASS systeem gebruik maken. GPS is de Amerikaanse variant van het navigatie satelliet systeem en GLONASS is de Russische tegenhanger. Dit betekent dat u in uw rittenregistratie altijd een zeer exacte routeweergave van al uw voertuigen te zien krijgt. Het Accredis AC10 Black box systeem beschikt niet over het keurmerk. Dus baseert u de keuze op het keurmerk, kies dan voor de Accredis AC 40 Black box. Onze specialisten kunnen u hier uiteraard meer over vertellen.

ritregistratie keurmerk

Dataveiligheid en privacy gegarandeerd

We schreven er al even eerder over, onze eigen servers. Voor een goede rittenregistratie zijn gedetailleerde gegevens vereist, gegevens die u veilig wilt opslaan. Om deze niet in verkeerde handen te laten vallen is een uitstekende privacy regeling van groot belang. Bij Accredis nemen we dit erg serieus en zijn we toonaangevend in onze branche als het gaat om uw privacy en die van werknemers. Met de Accredis AC40 Black box gaan we nog verder op het gebied van veiligheid en privacy. Zo zijn we mede-initiatiefnemer van het Keurmerk voor Ritregistratiesystemen en daarnaast mede-oprichter van de branchevereniging. We maken ons dus hard voor een zorgvuldige omgang met de privacy rondom ritregistratie en waarschuwen tegelijkertijd voor bedrijven die hier niet zorgvuldig mee omgaan. Omdat we u tevens willen verzekeren van de beschikking over uw rittenregistratie hebben we in overleg met de belastingdienst en de brancheorganisatie de Escrow regeling in het leven geroepen. Daarmee bent u tot 7 jaar lang verzekerd van de beschikking over uw ritregistratie. Wel zo’n fijn gevoel!

100% fiscaal sluitend, in tegenstelling tot gratis ritregistratie apps

Innovatieve oplossing die u tijd en kosten bespaart

Maandelijks opzegbaar

3 jaar garantie op uw ritregistratie

De meest nauwkeurige tracker in de markt

Alle data veilig op eigen hardware in NL

Voordelen ritregistratiesysteem Accredis NeXT

Enkele voordelen van ons rittenregistratie systeem op een rij. Zoals we al even beschreven is de registratie 100% fiscaal sluitend, in tegenstelling tot gratis ritregistratie apps. We bieden u en eventuele werknemers een innovatieve oplossing die u tijd, gedoe en kosten bespaart. Een samenwerking die u met ons aangaat is altijd maandelijks opzegbaar. Verder bieden we 3 jaar garantie op uw ritregistratie. Door de combinatie van verschillende technieken kunnen we de meest nauwkeurige tracker in de markt aanbieden. Alle data die we verzamelen over de ritten is veilig en wordt opgeslagen op eigen servers in Nederland. Ons auto volgsysteem is hier een mooie toevoeging op. Accredis is certified member van de Branchevereniging Ritregistratiesystemen voor leveranciers en hier zijn we trots op.

Met of zonder keurmerk, u kiest!

Hardware

Accredis AC10

  • Plug & Play
  • Geen inbouwkosten
  • Let op! Geen Keurmerk

Accredis AC40

  • Vast gemonteerd in voertuig
  • 100% fiscusproof met keurmerk
  • Optioneel Privé/Zakelijk schakelaar
  • Optioneel Bestuurders-identificatie

Gratis demo aanvragen

Bent u benieuwd geworden naar ons systeem om meer grip te krijgen op uw wagenpark? Kies dan voor het meest betrouwbare systeem van Nederland. U kunt nu eenvoudig een gratis demo aanvragen. In deze demo krijgt u toegang tot ons systeem en kunt u alle oplossingen in actie zien. Kiest u voor eenvoudig? Dan kiest u voor Accredis.

Klik op de onderstaande knop en vraag eenvoudig de demo aan.

demo-aanvraag-accredis

Kies voor rittenregistratie van Accredis

Wilt u meer weten over de voordelen van geautomatiseerde rittenregistratie download dan onze algemene product brochure of vraag, natuurlijk geheel vrijblijvend, direct een offerte aan. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen over rittenregistratie of onze verschillende oplossingen? Wij hebben tevens een kilometerregistratie systeem ontwikkeld. Neem eenvoudig contact met ons op en onze specialisten staan u graag te woord. We zijn telefonisch te bereiken via +3153 434 10 33 of u kunt een mail sturen naar info@accredis.com. Een afspraak bij ons op locatie in Enschede is uiteraard ook mogelijk. Wij zijn op werkdagen geopend van 08.30 tot 17.00 uur. Wij hebben overigens ook track en trace systemen voor de auto en fleetmanagement.

Vraag een offerte aan