Rittenregistratie

Een rittenregistratie bijhouden moet gebeuren, het is iets wat noodzakelijk is. U zit immers niet te wachten op een boete van de belastingdienst. Maar waarom zou u het zich niet heel gemakkelijk maken? Een rittenregistratie bijhouden kan op heel veel verschillende manieren, denk aan een fysiek boekje, een app is mogelijk maar wordt niet altijd goedgekeurd. Kies daarom voor een slimmere oplossing voor elke rit. Kies voor het rittenregistratiesysteem Accredis NeXT. Ons systeem is altijd toe te passen en kent vele voordelen waar we u graag meer over vertellen.

Volledig fiscusproof

Rittenregistratie die volledig fiscusproof is

Accredis NeXt is een ritten registratie systeem dat innovatief, eenvoudig en geautomatiseerd is. Het maakt eigenlijk niet uit of het gaat om een privé auto, een leaseauto of andere voertuigen in een compleet wagenpark. Ons rittenregistratiesysteem is prima te gebruiken van freelancer tot wagenparkbeheerder. Met ritregistratie in Accredis NeXT zorgt u ervoor dat al uw ritten en dus alle gereden kilometers, of die van werknemers, automatisch worden uitgelezen. Zakelijk of privé, kilometers handmatig bijhouden is niet meer nodig met ons kilometerregistratiesysteem. Het uitlezen van de volledige rittenregistratie gebeurt via een Black box in de auto (van de zaak) dat aangesloten wordt op de OBD Stekker (Accredis AC10) of via een vast ingebouwde Black box (Accredis AC40).

Hoe werkt het?

De black box, die de volledige rittenregistratie uitleest, kan eenvoudig in de auto geplaatst worden door de dealer bij u in de buurt. De auto wordt aangesloten op de OBD stekker (Accredis AC10) of via een vast ingebouwde Black box (Accredis AC4).  Je kan het zien als een kastje voor sluitende kilometerregistratie die geplaatst wordt in de desbetreffende auto. Dit kastje houdt automatisch elke (zakelijke) rit bij en analyseert dus alle gereden kilometers. Hierdoor wordt rittenadministratie bijhouden erg eenvoudig.

Met het toepassen van een van de twee systemen hoeft u dus nooit meer om te kijken naar de sluitende rittenadministratie, ideaal toch? Alle ritten worden automatisch bijgehouden. Met rittenregistratie van Accredis besparen u en uw werknemers niet alleen veel tijd maar wordt tevens het fout invullen van de rittenregistratie voorkomen. Daarmee bent u er dan ook zeker van dat u voldoet aan de eisen van de belastingdienst. Op de lange termijn kan het dus veel kosten besparen want bij een foute registratie kunnen de boetes van de belastingdienst oplopen tot over de €5.000,-. Alle (zakelijke) kilometers worden automatisch én secuur bijgehouden per gereden rit van élke zakelijke auto.

Een rittenregistratie voor de Belastingdienst moet bestaan uit de volgende elementen: het merk, type en het kenteken van de auto en de periode waarin er gebruik gemaakt is van de auto. Denk hierbij aan de datum, de begin-en eindstand van de kilometerteller en de adressen van de zakelijke ritten.

Rittenregistratie keurmerk

De hoge eisen die wij stellen aan het systeem hebben er toe geleid dat we beschikken over het Keurmerk Ritregistratiesystemen. Dat wil zeggen dat de fiscus uw rittenregistratie voor de auto als sluitend zal beschouwen, iets wat vrij vertaald mag worden als ‘minder gezeur met de belastingdienst’. De nauwkeurigheid van onze Accredis AC40 Black box in combinatie met het Accredis NEXT ritregistratiesysteem wordt mogelijk gemaakt doordat we bij Accredis naast GPS ook van het GLONASS systeem gebruik maken.

GPS is de Amerikaanse variant van het navigatie satelliet systeem en GLONASS is de Russische tegenhanger. Dit betekent dat u in uw rittenregistratie altijd een zeer exacte routeweergave van al uw voertuigen te zien krijgt. Het Accredis AC10 Black box systeem beschikt niet over het keurmerk. Dus baseert u de keuze op het keurmerk, kies dan voor de Accredis AC 40 Black box. Onze specialisten kunnen u hier uiteraard meer over vertellen. Dit hoort uiteraard allemaal bij de service van Accredis.

ritregistratie keurmerk

Dataveiligheid en privacy gegarandeerd

We schreven er al even eerder over, onze eigen servers. Voor een goede rittenregistratie zijn gedetailleerde gegevens vereist, gegevens die u veilig wilt opslaan in uw administratie. Alle kilometers die u hebt gereden worden tot in detail bijgehouden. Om deze niet in verkeerde handen te laten vallen is een uitstekende privacy regeling van groot belang. Bij Accredis nemen we dit erg serieus en zijn we toonaangevend in onze branche als het gaat om uw privacy en die van werknemers.

Met de Accredis AC40 Black box gaan we nog verder op het gebied van veiligheid en privacy. Zo zijn we mede-initiatiefnemer van het Keurmerk voor Ritregistratiesystemen en daarnaast medeoprichter van de branchevereniging. We maken ons dus hard voor een zorgvuldige omgang met de privacy rondom sluitende rittenregistratie en waarschuwen tegelijkertijd voor bedrijven die hier niet zorgvuldig mee omgaan. Omdat we u tevens willen verzekeren van de beschikking over uw rittenregistratie hebben we in overleg met de belastingdienst en de brancheorganisatie de Escrow regeling in het leven geroepen. Daarmee bent u tot 7 jaar lang verzekerd van de beschikking over uw ritregistratie. Wel zo’n fijn gevoel bij alle ritten!

100% fiscaal sluitend, in tegenstelling tot gratis ritregistratie apps

Innovatieve oplossing die u tijd en kosten bespaart

Maandelijks opzegbaar

3 jaar garantie op uw ritregistratie

De meest nauwkeurige tracker in de markt

Alle data veilig op eigen hardware in NL

Voordelen ritregistratiesysteem Accredis NeXT

Enkele voordelen van ons rittenregistratie systeem op een rij. Zoals we al even beschreven is de registratie 100% fiscaal sluitend, in tegenstelling tot gratis ritregistratie apps. We bieden u en eventuele werknemers een innovatieve oplossing die u tijd, gedoe en kosten bespaart. Een samenwerking die u met ons aangaat is per maand opzegbaar. Verder bieden we 3 jaar garantie op uw ritregistratie. Door de combinatie van verschillende technieken kunnen we de meest nauwkeurige tracker in de markt aanbieden. Alle data die we verzamelen over de ritten is veilig en wordt opgeslagen op eigen servers in Nederland. Ook dezelfde rit. Ons auto volgsysteem is hier een mooie toevoeging op. Accredis is certified member van de Branchevereniging Ritregistratiesystemen voor leveranciers en hier zijn we trots op.

Met of zonder keurmerk, u kiest!

Hardware

Accredis AC10

  • Plug & Play
  • Geen inbouwkosten
  • Let op! Geen Keurmerk

Accredis AC40

  • Vast gemonteerd in voertuig
  • 100% fiscusproof met keurmerk
  • Optioneel Privé/Zakelijk schakelaar
  • Optioneel Bestuurders-identificatie

Gratis demo aanvragen

Bent u benieuwd geworden naar ons sluitende systeem om meer grip te krijgen op uw wagenpark? Kies dan voor het meest betrouwbare systeem van Nederland. U kunt nu eenvoudig een gratis demo aanvragen. In deze demo krijgt u toegang tot ons systeem en kunt u alle oplossingen in actie zien. Kiest u voor eenvoudig? Dan kiest u voor Accredis.

Klik op de onderstaande knop en vraag eenvoudig de demo aan.

demo-aanvraag-accredis

Kies voor rittenregistratie van Accredis

Wilt u meer weten over de voordelen van geautomatiseerde rittenregistratie download dan onze algemene product brochure of vraag, natuurlijk geheel vrijblijvend, direct een offerte aan. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen over rittenregistratie of onze verschillende oplossingen? Of zoekt u naar en goede en eenvoudige oplossing om rittenadministratie bij te houden? Wij hebben tevens een kilometerregistratie systeem ontwikkeld.

Neem eenvoudig contact met ons op en onze specialisten staan u graag te woord. We zijn telefonisch te bereiken via +3153 434 10 33 of u kunt een mail sturen naar info@accredis.com. Een afspraak bij ons op locatie in Enschede is uiteraard ook mogelijk. Wij zijn op werkdagen geopend van 08.30 tot 17.00 uur. Wij hebben overigens ook track en trace systemen voor de auto en fleetmanagement.

Vraag een offerte aan