Kastje voor kilometerregistratie

Eenvoudig een kilometerregistratie kastje installeren om de gereden kilometers van een bedrijfsauto te kunnen registreren? Dat is geen probleem met de verschillende oplossingen van Accredis. Wij bieden verschillende kilometerregistratie kastjes aan, waarmee het mogelijk is om een 100% sluitende kilometerregistratie op te bouwen.

kilomterregistratie-kastje

 Voordeel kilometerregistratie kastje

Een groot voordeel van een het installeren van een kastje, het hele proces van registratie verloopt compleet automatisch. Het enige wat u of een bestuurder nog hoeft aan te geven, gaat het om gereden privé of zakelijke kilometers? Het hele proces van registreren verloopt een stuk eenvoudiger en sneller. U kunt dus een hoop kosten besparen met het installeren van een kilometerregistratie kastje. Verder is het met een kilometerregistratie kastje mogelijk om van onze andere diensten gebruik te maken, zoals een track en trace systeem, urenregistratie en fleet management.

Ons Accredis AC40 kilometerregistratiesysteem is tevens goedgekeurd door de fiscus en is voorzien van een keurmerk. Hierdoor zijn uw kilometers altijd 100% sluitend geregistreerd. Bij de volgende belastingaangifte verkrijgt u met één druk op de knop eenvoudig uw volledige kilometeradministratie uit onze webbased oplossing.

Verschillende kilometerregistratie kastjes

Met Accredis NeXT bent u altijd verzekerd van een sluitende administratie van alle gereden kilometers van een bedrijfsauto. Zo bespaart u niet alleen tijd maar voorkomt u tevens eventuele problemen met de belastingdienst. De kilometerregistratie gaat immers via een kastje dat aangesloten wordt op de OBD Stekker (Accredis AC10). Verder bieden we een kastje aan dat via een vast ingebouwd systeem (Accredis AC40) werkt. Deze kan door een dealer bij u in de buurt geplaatst worden.

kilometerregistratie-kastje-ritten

Start vandaag nog met kilometerregistratie via een kastje van Accredis

Het benodigde kastje voor een sluitende kilometeradministratie, welke uitstekend beschermd is, kunt u zoals beschreven eenvoudig zelf inbouwen of laten inbouwen door een van de dealers uit ons uitgebreide dealernetwerk. We bieden 3 jaar garantie op het kilometerregistratie kastje zodat u altijd verzekerd bent van een werkend kilometerregistratiesysteem.

Onze oplossing werkt met de meest nauwkeurige tracker in de markt. Hierdoor hebt u niet alleen een 100% sluitende rittenregistratie maar ook altijd en overal inzicht in waar uw voertuigen zich op ieder moment bevinden. Een formulier voor rittenregistratie nodig? Accredis biedt een gratis oplossing die aan al uw behoeften voldoet.

Eenvoudige plaatsing

Verzekerd van sluitende administratie

Kilometeradministratie met de meest nauwkeurige tracker in de markt

3 jaar garantie op de kilometerregistratiesysteem

Maandelijks opzegbaar

Altijd en overal inzichtelijk in de kilometerregistratie app

Privacy gewaarborgd

Gratis demo aanvragen

Bent u benieuwd geworden naar ons systeem om meer grip te krijgen op uw wagenpark? Kies dan voor het meest betrouwbare systeem van Nederland. U kunt nu eenvoudig een gratis demo aanvragen. In deze demo krijgt u toegang tot ons systeem en kunt u alle oplossingen in actie zien. Kiest u voor eenvoudig? Dan kiest u voor Accredis.

Klik op de onderstaande knop en vraag eenvoudig de demo aan.

Rittenregistratie app

Kies voor een kilometerregistratie kastje van Accredis

Bent u na het lezen van deze informatie geïnteresseerd geraakt in onze oplossingen en wilt u meer weten over de mogelijkheden van een kilometerregistratie kastje voor uw bedrijfsauto’s? Neem eenvoudig contact met ons op, onze specialisten staan u graag te woord. We zijn telefonisch te bereiken via +3153 434 10 33 of u kunt een mail sturen naar info@accredis.com. Een afspraak bij ons op locatie in Enschede is uiteraard ook mogelijk.

Vraag een offerte aan