Fleet management

Met het fleet management systeem van Accredis krijgt u beter inzicht in alle kosten van uw wagenpark. Naast personeelskosten en huisvesting is mobiliteit vaak een van de grootste kostenposten van een dienstverlenende organisatie. Hoewel met goed wagenparkbeheer besparingen helemaal niet moeilijk hoeven te zijn maken veel ondernemingen hier toch nog geen gebruik van. Dit komt voornamelijk door een gebrek aan inzicht in de buitendienst. Met behulp van AccMan verbetert u heel eenvoudig uw fleet management en krijgt u snel inzicht in uw wagenpark. AccMan maakt gebruik van de standaard Microsoft programma’s Access en Excel waardoor de kosten worden gedrukt en een vertrouwde werkomgeving behouden blijft.

Toepassingen fleet management software

De AccMan software stelt u als fleet manager in staat om de controle over uw volledige wagenpark te verhogen en de efficiëntie te vergroten. Door professioneel en pragmatisch management bespaart u zodoende tijd en geld. Tevens is het mogelijk om naast de standaardoverzichten van de Accredis website speciale maatwerkoverzichten te realiseren. Hiermee wordt het behaalde rendement en het gebruiksgemak voor de wagenparkbeheerder vergroot. Zo wordt de door uw gewenste informatie in op maat gemaakte overzichten gegenereerd. Enkele voorbeelden zijn:

  • Een volledig overzicht van de gemaakte werk- en reistijden
  • Urendeclaratie
  • Onderscheid tussen ritten per voertuig of per bestuurder
  • Inzicht in project en bezoek uren
  • Inzicht en het aantal klantbezoeken in een bepaalde periode
  • Bezettingsgraad en kostenoverzicht per voertuig

Hoe werkt AccMan wagenparkbeheer

Net als uw wensen is de AccMan analyse software pakket voor een ieder uniek. Dit betekent dat hoewel bepaalde functionaliteiten standaard aanwezig zijn onze software tevens wordt aangepast daar de wensen en benodigdheden die bij uw bedrijf passen. Onze software-experts ondersteunen u hierbij en helpen graag mee met het werken aan de gewenste mogelijkheden.  Doordat AccMan op basis van het Microsoft Access Runtime softwarepakket werkt de integratie met Outlook, Word, Excel en andere Microsoft producten optimaal. Ook kan een fleet manager eenvoudig rapporten genereren over elk voertuig en bestuurder en deze exporteren naar een CSV bestand. Met uw persoonlijke overzichten behaalt u dan ook een optimaal rendement.

Altijd en overal de volledige controle

Effectief fleet management draait natuurlijk om inzicht en controle. Daarom bieden wij naast de op maat gemaakte rapporten ook een auto alarm en/of GeoFence functie aan. Hiermee bent u als wagenparkbeheerder direct op de hoogte als er iets met een van uw voertuigen gebeurt. Wanneer het voertuig buiten een bepaalde door uw ingestelde zone komt krijgt u automatisch een melding per sms of e-mail. Dit en vele andere voordelen met de Accredis auto alarm oplossing.

 

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op of download onze uitgebreide productbeschrijving.

Accredis Next Keurmerk RitregistratiesystemenBVLR Certified MemberCollege Bescherming PersoonsgegevensBelastingdienst over bijtellingEscrow regeling ritregistratie

ACCREDIS

Accredis zet zich sinds 2001 vol passie in om voor u de meest geavanceerde gps-oplossingen te bedenken en te implementeren. We zijn hierbij overtuigd van de bijdrage die we leveren aan de efficiëntie en veiligheid in het verkeer. 

Contact

Marssteden 72
7547 TD Enschede
  +31 53 434 11 21
  +31 53 434 56 63

Digitale Tachograaf

Automatisch uitlezen en track & trace van digitale tachografen.

Objectbewaking

GPS tracker, met beveiliging en draaiurenmeter.