Nieuws

5 Tips voor zakelijke rijders

17-03-2018

Zakelijk rijden is leuk. Teveel betalen niet. In dit artikel geven we 5 praktische tips om geld te besparen als zakelijke rijder.


1: Rij elektrisch

Kan je je het kortere bereik van de auto veroorloven of ben je bereid om een dure Tesla te rijden? Dan is een elektrische auto aantrekkelijk. Met slechts 4% bijtelling onderscheid deze categorie auto's zich behoorlijk van de rest.

Geen versnelde wijziging BPM

12-03-2018

In een antwoord op nieuwe kamervragen geeft staatssecretaris Menno Snel aan dat er geen versnelde wijziging komt in de BPM.


Naar eigen zeggen streeft de staatssecretaris ernaar om de onzekerheid m.b.t. de BPM zo snel mogelijk weg te nemen. Tegelijkertijd geeft hij ook aan dat er grote zorgvuldigheid geboden is bij een wijziging. Volgens Snel is er nu nog niet voldoende informatie om een goed besluit te kunnen nemen.

Autoregeling mag niet zomaar gewijzigd worden

25-02-2018

Een interessant bericht van VZR verscheen afgelopen dinsdag: een autoregeling mag niet zomaar eenzijdig gewijzigd worden.


Autoregeling

Zakelijke rijders die een leaseauto krijgen van hun werkgever tekenen hiervoor vaak een leaseovereenkomst, ook wel een autoregeling genoemd. Volgens VZR is het mogelijk dat in deze autoregeling een clausule is opgenomen waarin staat dat de regeling eenzijdig gewijzigd mag worden.

Zakelijk rijden nieuwsoverzicht februari

19-02-2018

Is er een BPM-verlaging op komst? Wat betekent de nieuwe privacywet voor mij? Een aantal vragen waarover de afgelopen periode iets meer duidelijkheid is ontstaan.

Cybersecurity van Blackberry in je auto

22-01-2018

De telefoons van BlackBerry kenden in het begin een ongekende populariteit, maar werden snel uit de mark geduwd door iPhone en Android. Tegenwoordig is het merk weer helemaal terug, maar dit keer in de autowereld.

WLTP van kracht, BPM door het dak

15-01-2018

Eerder schreven we al dat de WLTP de BPM zou gaan beïnvloeden. Sinds 2018 zijn de gevolgen hiervan ook daadwerkelijk merkbaar. De Telegraaf maakt een aantal zorgwekkende rekensommetjes in een artikel over de nieuwe testmethode.

Accredis Next Keurmerk RitregistratiesystemenBranchevereniging Leveranciers RitregistratiesystemenCollege Bescherming PersoonsgegevensBelastingdienst over bijtellingEscrow regeling ritregistratie

ACCREDIS

Accredis zet zich sinds 2001 vol passie in om voor u de meest geavanceerde gps-oplossingen te bedenken en te implementeren. We zijn hierbij overtuigd van de bijdrage die we leveren aan de efficiëntie en veiligheid in het verkeer. 

Contact

Marssteden 72
7547 TD Enschede
  +31 53 434 11 21
  +31 53 434 56 63

Digitale Tachograaf

Automatisch uitlezen en track & trace van digitale tachografen.

Objectbewaking

GPS tracker, met beveiliging en draaiurenmeter.