Nieuws

Dashcams, ja of nee?

07-05-2018

De dashcam doet langzaam maar zeker zijn intrede in zakelijke auto's. Maar wat heb je er nou eigenlijk aan en rijdt iedereen binnenkort met een dashcam rond? We nemen het onder de loep.

3 Grote gevolgen van de dieselcomeback van Bosch

29-04-2018

We staan aan de vooravond van de comeback van de Diesel. Als we de Duitse fabrikant Bosch mogen geloven zorgt een technologische doorbraak ervoor dat de uitstoot van schadelijke gassen meer dan 10-voudig afneemt.


Diesel ging failliet

Zo'n 3 jaar geleden kreeg de dieselmotor een mokerslag te verwerken toen nieuws uitlekte over het Volkswagen schandaal. Met elektrische auto's die de laatste jaren steeds betaalbaarder zijn geworden en meer kilometers af kunnen leggen leek het dan ook een kwestie van tijd voordat de dieselmotor failliet zou gaan.

Smartphonegebruik in de auto binnenkort aan banden?

15-04-2018

"Voor veel zakelijke rijders is hun auto hun tweede (of enige) kantoor", aldus VZR. Echter, nu steeds meer verkeersongelukken worden veroorzaakt door het gebruik van een smartphone wordt het gebruik hiervan misschien aan banden gelegd.

Wordt de waterstofauto de nieuwe elektrische auto?

08-04-2018

Een bereik van 500 kilometer, geen uitstoot van broeikasgassen en met name het feit dat je tank binnen 3 minuten gevuld is. mooie beloftes die we krijgen van de waterstofauto. De vraag is wanneer we de auto wat vaker gaan zien in het straatbeeld.


Hoewel de waterstofauto veel voordelen met zich meebrengt zijn er voorlopig nog teveel nadelen die ervoor zorgen dat de auto nog niet zo populair is als een elektrische auto:

Waarom een Tesla vanaf 2019 een stuk minder goedkoop is

02-04-2018

Wanneer je een auto van de zaak hebt en daar ook privé in rijdt is het erg aantrekkelijk om elektrisch te rijden. Dit geldt zelfs voor duurdere elektrische auto's, zoals de Tesla model S. Echter, vanaf 2019 komt daar verandering in.


In 2018 moest je voor de goedkoopste uitvoering van de Tesla model S slechts € 3.444 bijtellen. Een prima bedrag voor een auto met een cataloguswaarde van € 86.100. Echter, vanaf 2019 gaan de bijtellingstarieven (een klein beetje) op de schop.

Fiets leasen binnenkort hetzelfde als auto leasen

25-03-2018

Rij je meer dan 500 kilometer per jaar? Dan betaal je voor je auto een vast tarief. De regel is niet echt eerlijk te noemen, maar over het algemeen wel duidelijk. Voor fietsen werkt het heel anders. Echter, vanaf 2020 komt daar mogelijk verandering in.


Fiets leasen

Met name met de nieuwste generatie e-bikes wordt het wel erg aantrekkelijk om naar je werk te fietsen met een zakelijke fiets. Er zijn namelijk talloze voordelen:

5 Tips voor zakelijke rijders

17-03-2018

Zakelijk rijden is leuk. Teveel betalen niet. In dit artikel geven we 5 praktische tips om geld te besparen als zakelijke rijder.


1: Rij elektrisch

Kan je je het kortere bereik van de auto veroorloven of ben je bereid om een dure Tesla te rijden? Dan is een elektrische auto aantrekkelijk. Met slechts 4% bijtelling onderscheid deze categorie auto's zich behoorlijk van de rest.

Geen versnelde wijziging BPM

12-03-2018

In een antwoord op nieuwe kamervragen geeft staatssecretaris Menno Snel aan dat er geen versnelde wijziging komt in de BPM.


Naar eigen zeggen streeft de staatssecretaris ernaar om de onzekerheid m.b.t. de BPM zo snel mogelijk weg te nemen. Tegelijkertijd geeft hij ook aan dat er grote zorgvuldigheid geboden is bij een wijziging. Volgens Snel is er nu nog niet voldoende informatie om een goed besluit te kunnen nemen.

Accredis Next Keurmerk RitregistratiesystemenBranchevereniging Leveranciers RitregistratiesystemenCollege Bescherming PersoonsgegevensBelastingdienst over bijtellingEscrow regeling ritregistratie

ACCREDIS

Accredis zet zich sinds 2001 vol passie in om voor u de meest geavanceerde gps-oplossingen te bedenken en te implementeren. We zijn hierbij overtuigd van de bijdrage die we leveren aan de efficiëntie en veiligheid in het verkeer. 

Contact

Marssteden 72
7547 TD Enschede
  +31 53 434 11 21
  +31 53 434 56 63

Digitale Tachograaf

Automatisch uitlezen en track & trace van digitale tachografen.

Objectbewaking

GPS tracker, met beveiliging en draaiurenmeter.