Nieuws

"Vormvrij" tegenbewijs is vaak een wassen neus

14-08-2018

Om aan te tonen dat je niet meer dan 500 kilometer privé hebt gereden in je zakelijke auto is een bewijs nodig. Dit bewijs is formeel gezien 'vormvrij'. Echter, in de praktijk is bijna altijd een sluitende rittenregistratie nodig.

Nieuwe werkgever? Kies opnieuw je bijtelling!

06-08-2018

We schreven er al eerder over: wanneer je wisselt van werkgever mag je ook wisselen van bijtelling. Er komt echter wel een en ander bij kijken. In dit artikel geven we aan wat de voordelen zijn en waar je op moet letten wanneer je wisselt van werkgever en van bijtelling.

Op vakantie met de zakelijke auto

31-07-2018

Wanneer een zakelijke auto ook voor privédoeleinden wordt gebruikt dan gaat deze vaak mee op vakantie, tenzij het een elektrische auto is. Dat blijkt uit een onderzoek van VZR, de belangenvereniging voor zakelijke rijders.

Drie voordelen van de escrowregeling voor zakelijke rijders

22-07-2018

Als zakelijke rijders heb je meerdere mogelijkheden om een rittenregistratie bij te houden. Een mobiele app, of toch een ingebouwd ritregistratiesysteem met een keurmerk. De oplossing van Accredis bevat ook een escrowregeling. Maar wat is dit eigenlijk en wat heb je eraan?

Superbatterij op komst?

16-07-2018

Een van de grootste ergernissen omtrent elektrische auto's blijft de laadtijd en de range. Een doorbraak in een Noors onderzoek naar batterijen moet hier verandering in brengen.

Vier nieuwe oplossingen tegen de parallelimport

09-07-2018

De komende tijd werkt staatssecretaris Menno Snel aan nieuwe maatregelen omtrent de parallelimport. In een brief aan de Tweede Kamer schrijft hij dat het huidige systeem te makkelijk te manipuleren is.

Nieuw stelsel autobelastingen medio 2019 aangekondigd

03-07-2018

Afgelopen vrijdag heeft staatssecretaris van Financiën Menno Snel een brief gestuurd naar de Tweede Kamer waarin hij schrijft hoe het belastingbeleid bij gaat dragen aan de vergroening van Nederland. Uiteraard spelen de autobelastingen hierin een belangrijke rol.

Accredis zomerspecial: fiscaal verstandig op vakantie

24-06-2018

Met de zomervakantie in aantocht is het tijd voor een zomerspecial. Wat zijn de do's en don'ts voor de zomer voor de zakelijke rijder? Accredis geeft een paar handige tips!


Ook de inspecteur gaat op vakantie

We beginnen met een open deur: rijd je op papier alleen maar zakelijk? Neem dan niet je auto mee op vakantie. De inspecteur gaat immers ook op vakantie en het is een kleine moeite om vanuit de camping stoel even een kenteken te noteren en die thuis, na de vakantie, te controleren...

Bijtelling 2019 - 2021: geen teslatax voor waterstofauto's

10-06-2018

Vorige week schreven we over de bijtelling op elektrische voertuigen vanaf 2019. Vandaag gaat het over waterstofauto's. Nog even en dan gaat de waterstofauto definitief doorbreken. Wie naar de subsidies kijkt ziet dat steeds meer wordt geïnvesteerd in waterstof als brandstof voor auto's en ook de bijtelling helpt een handje mee.

Accredis Next Keurmerk RitregistratiesystemenBranchevereniging Leveranciers RitregistratiesystemenCollege Bescherming PersoonsgegevensBelastingdienst over bijtellingEscrow regeling ritregistratie

ACCREDIS

Accredis zet zich sinds 2001 vol passie in om voor u de meest geavanceerde gps-oplossingen te bedenken en te implementeren. We zijn hierbij overtuigd van de bijdrage die we leveren aan de efficiëntie en veiligheid in het verkeer. 

Contact

Marssteden 72
7547 TD Enschede
  +31 53 434 11 21
  +31 53 434 56 63

Digitale Tachograaf

Automatisch uitlezen en track & trace van digitale tachografen.

Objectbewaking

GPS tracker, met beveiliging en draaiurenmeter.