Handige tip: nu nóg efficiënter uw administratie bijhouden

20-03-2017

Met de laatste innovatie van Accredis die sinds kort live is gegaan kunt u de administratie van veelvoorkomende ritten nog verder automatiseren, wat opnieuw tijdswinst oplevert. Accredis introduceert de 'Rit regel'.


Het komt vaak voor dat een medewerker dezelfde ritten rijdt. Het beste voorbeeld hier van is natuurlijk de rit van huis naar werk en de bijbehorende terugweg. Echter valt ook te denken aan ritten naar vaste klanten, of bijvoorbeeld de rit van iemand zijn huis naar de supermarkt. Het is belangrijk om ook deze veelvoorkomende ritten correct te registreren om het risico op hoge boetes te voorkomen. 

Hoewel in Accredis NeXT eenvoudig kan worden aangegeven om wat voor rit type het gaat kunnen wij ons goed voorstellen dat het keer op keer aangeven van dezelfde rittypes voor dezelfde ritten tijd kost en een medewerker het gevoel geven dat hij aan de lopende band werkt. Met de rit regel kan het kiezen van een rit type voor ritten die altijd hetzelfde zijn vanaf nu geautomatiseerd worden! Door het gebruik van een rit regel wordt bijvoorbeeld een rit van huis naar werk automatisch op het rit type ´huis-werk' gezet en een rit van huis naar de supermarkt automatisch op het rit type 'privé'. U kunt zelf een rit regel aanmaken in 3 eenvoudige stappen:

1. Klik in het hoofdmenu op de tab 'Adresboek' en vervolgens in de linkerkolom op 'Rit regels'.

het rit regel menu
Figuur 1: het menu 'Rit regels' 

2. Klik vervolgens rechtsbovenin op ´Voeg rit regel toe´

Een ritregel toevoegen
Figuur 2: een nieuwe rit regel toevoegen

3. In het scherm dat net geopend is geeft u een start en een eind adres aan. Vervolgens kiest u wat voor rit type aan deze rit toegekend moet worden. Tot slot kiest u of dit rit type geld voor zowel de heen- als terugweg en kiest u of dit rittype alleen voor uzelf geldt of voor de hele organisatie.

Een ritregel toevoegen, laatste stap
Figuur 3: de nieuwe rit regel

In de toekomst zullen alle ritten met het gekozen start en eindadres automatisch geregistreerd worden als het geselecteerde rit type en hoeft u dit zelf niet meer te doen.

Deze functie is standaard beschikbaar in zowel de Accredis Lite als de Accredis Pro versie. De Pro versie biedt echter nog meer innovatieve en kostenbesparende functies. Benieuwd geworden naar wat Accredis nog meer kan betekenen voor úw organisatie? Bekijk dan nu onze brochure!
 

Accredis Next Keurmerk RitregistratiesystemenBVLR Certified MemberCollege Bescherming PersoonsgegevensBelastingdienst over bijtellingEscrow regeling ritregistratie

ACCREDIS

Accredis zet zich sinds 2001 vol passie in om voor u de meest geavanceerde gps-oplossingen te bedenken en te implementeren. We zijn hierbij overtuigd van de bijdrage die we leveren aan de efficiëntie en veiligheid in het verkeer. 

Contact

Marssteden 72
7547 TD Enschede
  +31 53 434 11 21
  +31 53 434 56 63

Digitale Tachograaf

Automatisch uitlezen en track & trace van digitale tachografen.

Objectbewaking

GPS tracker, met beveiliging en draaiurenmeter.