De techniek

Al onze rittenregistratie oplossingen zijn uiterst nauwkeurig en voldoen aan de nieuwste eisen van de belastingdienst. Accredis heeft een extra zekerheid (precisie) bij haar kilometerregistratie hardware ingebouwd door gebruik te maken van twee satelliet netwerken (GPS en GLONASS). Ook maken wij gebruik van een zeer hoogwaardige en gecertificeerde gps tracker die vooral haar sporen heeft verdiend in bijvoorbeeld de voertuigen van de ADAC, politie en ambulances internationaal. De gps tracker wordt vast in het voertuig ingebouwd en is de meest geavanceerde tracker die beschikbaar is op de markt.
 

Afbeelding van onze GPS tracker voor de automatische ritregistratie.

Software en infrastructuur als SaaS

De hele dienst wordt geleverd als SaaS met gecertificeerde software, servers en hosting. Aan het systeem werken programmeurs die ook werken aan het betalingsverkeer van een grote bank. Al uw data, inclusief backups, wordt opgeslagen in ons datacentrum in Nederland. Alle hardware is eigendom van Accredis en hiertoe hebben derden, zoals bijvoorbeeld een provider, geen toegang. Er staat dus geen data in de VS. 

Wij maken het dus echt leuker en makkelijker !
 

Accredis Next Keurmerk RitregistratiesystemenBVLR Certified MemberCollege Bescherming PersoonsgegevensBelastingdienst over bijtellingEscrow regeling ritregistratie

ACCREDIS

Accredis zet zich sinds 2001 vol passie in om voor u de meest geavanceerde gps-oplossingen te bedenken en te implementeren. We zijn hierbij overtuigd van de bijdrage die we leveren aan de efficiëntie en veiligheid in het verkeer. 

Contact

Marssteden 72
7547 TD Enschede
  +31 53 434 11 21
  +31 53 434 56 63

Digitale Tachograaf

Automatisch uitlezen en track & trace van digitale tachografen.

Objectbewaking

GPS tracker, met beveiliging en draaiurenmeter.