Nauwkeurigheid

Onze systemen hebben de hoogste nauwkeurigheid, wat verlangt wordt door de belastingdienst en het keurmerk ritregistratie.

Alle kilometerregistratiesystemen in de markt maken gebruik van het zogenaamde GPS systeem om posities vast te leggen. Met een vastgelegd tijdsinterval, bijvoorbeeld iedere minuut, wordt een positie in de blackbox opgeslagen.

De gps tracker van Accredis maakt naast het amerikaanse GPS systeem ook gebruik van het russische GLONASS systeem. In de praktijk hebben onze systemen daarom twee maal zo veel satellieten ter beschikking om de positie te bepalen. Onze ritregistratie systemen halen hiermee een nauwkeurigheid van 1,5 meter.

​ 

 

Accredis Next Keurmerk RitregistratiesystemenBVLR Certified MemberCollege Bescherming PersoonsgegevensBelastingdienst over bijtellingEscrow regeling ritregistratie

ACCREDIS

Accredis zet zich sinds 2001 vol passie in om voor u de meest geavanceerde gps-oplossingen te bedenken en te implementeren. We zijn hierbij overtuigd van de bijdrage die we leveren aan de efficiëntie en veiligheid in het verkeer. 

Contact

Marssteden 72
7547 TD Enschede
  +31 53 434 11 21
  +31 53 434 56 63

Digitale Tachograaf

Automatisch uitlezen en track & trace van digitale tachografen.

Objectbewaking

GPS tracker, met beveiliging en draaiurenmeter.