Voor ontwikkelaars

Accredis API voor ontwikkelaars

Wilt u in uw eigen paketten de software van Accredis integreren? Wilt u gebruik maken van de oplossingen op het gebied van ritregistratie, kilometerregistratie of urenregistratie die we te bieden hebben, maar dan in uw eigen systemen? Dit is mogelijk met de Accredis API (Application Programming Interface), die uw ontwikkelaars in staat stelt om Accredis te integreren in uw eigen software. Diverse gegevens zijn beschikbaar middels SOAP en REST services. Op deze manier kunt u uw systemen optimaal integreren met bijvoorbeeld een bestaande ERP of CRM omgeving. 

Er zijn talloze mogelijkheden en wij willen u graag adviseren bij de implementatie van de Accredis API in uw eigen systeem. Onze experts ondersteunen u tijdens het gehele traject. 

Benieuwd naar de mogelijkheden van de Accredis API? Neem dan contact op met onze applicatieontwikkelaars om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Accredis Next Keurmerk RitregistratiesystemenBVLR Certified MemberCollege Bescherming PersoonsgegevensBelastingdienst over bijtellingEscrow regeling ritregistratie

ACCREDIS

Accredis zet zich sinds 2001 vol passie in om voor u de meest geavanceerde gps-oplossingen te bedenken en te implementeren. We zijn hierbij overtuigd van de bijdrage die we leveren aan de efficiëntie en veiligheid in het verkeer. 

Contact

Marssteden 72
7547 TD Enschede
  +31 53 434 11 21
  +31 53 434 56 63

Digitale Tachograaf

Automatisch uitlezen en track & trace van digitale tachografen.

Objectbewaking

GPS tracker, met beveiliging en draaiurenmeter.