21-10-20

Nooit meer gezeur met de fiscus, 100% privacy.

Linksom of rechtsom: het bijhouden van de rittenregistratie, of van de administratie in het algemeen, is waarschijnlijk niet je favoriete taak als rijder van een zakelijke auto.
ritregistratie systemen acrredis

Nooit meer gezeur met de fiscus, 100% privacy.

Talloze ondernemers en zakelijke rijders hebben er een hekel aan.

Anderen vinden het “wel oké”.

Weer een ander doet het gewoon niet.

Linksom of rechtsom: het bijhouden van de rittenregistratie, of van de administratie in het algemeen, is waarschijnlijk niet je favoriete taak als rijder van een zakelijke auto.

Verzaken is helaas ook geen optie. Heb je geen rittenregistratie en vertrouwt de fiscus de boel niet? Een paar duizend euro aan naheffingen is niet vreemd en dat is nog exclusief een eventuele verzuimboete.

Dus heb je dit jaar toch maar netjes je rittenregistratie bijgehouden. Toen je er eenmaal aan gewend was viel het best mee. Het is wel hopen dat je niet de eerste de beste app voor rittenregistratie uit de App Store of Play Store hebt gehaald. Want ook als je registratie niet aan de eisen voldoet of wanneer deze ‘een tijdje niet heeft gewerkt’, ontkom je vaak niet aan een naheffing.

Toch maar een fatsoenlijk ritregistratiesysteem dan. Eentje met het Keurmerk Voor Ritregistratiesystemen, dan zit het fiscaal in ieder geval wel goed. Nu nog duimen dat het goed zit met de privacy en dat je niet zomaar bespied wordt of dat je gegevens met Amerikaanse cloud-partijen worden gedeeld voor allerlei doeleinden.

Oké, je zoekt dus een ritregistratiesysteem met garantie op de hardware, een keurmerk voor de fiscus en een oerdegelijke privacyregeling. De kilometerregistratie moet trouwens ook te openen zijn op de tablet, smartphone en laptop, en het liefst een beetje gebruiksvriendelijk, da’s wel zo handig.

Oh, het mag ook niet te veel kosten natuurlijk.

Een behoorlijk wensenlijstje, maar gelukkig kan het.

Bij Accredis zetten we ons sinds 2001 in voor de allerbeste rittenregistratie op de markt. Dit doen we met passie, want ook tussen leveranciers van iets relatiefs eenvoudigs als een ritregistratiesysteem bestaan grote verschillen.

Het resultaat? Drie jaar garantie op de hardware, één platform voor al je apparaten, 100% fiscusproof, de beste privacyregeling van de markt, een eigen datacentrum in Nederland en dat alles voor een hele scherpe prijs.

Neem nu een kijkje bij onze oplossing voor rittenregistratie en vraag een vrijblijvende offerte aan. Als onze systemen over een tijdje zijn ingebouwd, ga dan op de bank zitten met een lekker drankje of een goed boek en besef dat je je zaakjes goed op orde hebt, zelfs wanneer de fiscus langs komt. Een geruststellender gevoel is er niet.

Kies voor zekerheid & kwaliteit. Kies voor Accredis.

Vraag een offerte aan