10-09-21

Heeft u ook behoefte aan maatwerkoverzichten van uw wagenpark?

Dat is mogelijk met de fleet management oplossing van Accredis.
kilometerregistratie-ritten-accredis

Bij veel dienstverlenende ondernemingen zijn de kosten voor personeel, huisvesting en mobiliteit de grootste kostenposten. Met een goed wagenparkbeheer is het mogelijk om op de kosten van mobiliteit te bezuinigen. Bij Accredis zien we toch nog vaak genoeg dat hier geen gebruik van wordt gemaakt. Er is gewoonweg te weinig inzicht in de buitendienst. Om het u gemakkelijk te maken hebben we hier een passende oplossing voor ontwikkeld.

Het Accman systeem
Met behulp van ons systeem AccMan verbetert u eenvoudig uw fleet management en krijgt u snel meer inzicht in het wagenpark. AccMan is erg gemakkelijk te gebruiken en maakt gebruik van standaard programma’s van Microsoft waar u ongetwijfeld toch al gebruik van maakt. Denk hierbij aan Excel en Access. Dus geen extra dure uitgaven aan softwarepakketten, nee, we houden het fleet management binnen een vertrouwde werkomgeving.

  • Een volledig overzicht van de gemaakte werk- en reistijden
  • Urendeclaratie
  • Onderscheid tussen ritten per voertuig of per bestuurder
  • Inzicht in project en bezoek uren
  • Inzicht en het aantal klantbezoeken in een bepaalde periode
  • Bezettingsgraad en kostenoverzicht per voertuig
  • Automatisch maatwerkoverzichten per mail

Fleetmanagement software van Accredis
De AccMan software stelt u als fleetmanager in staat om de controle over uw volledige wagenpark te verhogen en de efficiëntie te vergroten. Door professioneel en pragmatisch management bespaart u tijd en geld. Verder is het mogelijk om naast standaardoverzichten van de Accredis website speciale maatwerk overzichten te realiseren. Hiermee wordt het behaalde rendement en het gebruiksgemak voor de wagenparkbeheerder vergroot. Zo wordt de door uw gewenste informatie in op maat gemaakte overzichten gegenereerd.

Denk aan een compleet overzicht van de gemaakte werk- en reistijden. Er kan eenvoudig een urendeclaratie worden opgesteld vanuit het systeem. Het systeem laat onderscheid zien tussen rittenregistratie per voertuig of per bestuurder. Het geeft een compleet inzicht in project en bezoekuren van uw medewerkers. Het geeft meer inzicht in het aantal klantbezoeken in een bepaalde periode, de bezettingsgraad per voertuig en een kostenoverzicht per voertuig. Al deze data is gemakkelijk automatisch in maatwerk overzichten per mail te versturen.

Voor het eerst starten met fleet management?
Wilt u na het lezen van deze informatie starten met het toepassen van fleet management en overweegt u de oplossing van Accredis? Ga in gesprek met de medewerkers voordat u fleet management introduceert. Het kan voorkomen dat chauffeurs hun vraagtekens zetten bij een fleet management oplossing. Een veel voorkomend argument is de privacy. Bij Accredis nemen we dit erg serieus en zijn we toonaangevend in onze branche als het gaat om privacy en die van werknemers. We maken ons hard voor een zorgvuldige omgang met de privacy rondom fleet management en alle andere oplossingen die we aanbieden.

Vraag een offerte aan