05-11-21

Kies een ritregistratiesysteem met het keurmerk RRS

Dan bent u verzekerd van een 100% sluitende ritadministratie

Keurmerk ritregistratiesystemen(RRS)

Het keurmerk ritregistratiesystemen (RRS) is de enige onafhankelijke branchestandaard voor ritregistratiesystemen die een sluitende ritadministratie oplevert voor fiscale toepassingen.

Producten met het keurmerk voldoen aan de eisen van de Belastingdienst en aan de strengste regels met betrekking tot privacy en fraudebestendigheid. Als u kiest voor een systeem met een keurmerk, kunt u erop vertrouwen dat u een gedegen systeem koopt.

Zoek dus altijd naar een ritregistratiesysteem met het keurmerk ritregistratie systemen. Dan bent u namelijk verzekerd van een 100% sluitende rittenadministratie.

Klik op onderstaand filmpje om te zien waarom een systeem met keurmerk erg belangrijk is. Ons km registratie formulier gratis ter beschikking stellen is een stap in de richting van moeiteloos administratief beheer voor ondernemers.

Een goede kilometerregistratie is belangrijk voor iedere ondernemer die met verschillende auto’s te maken heeft. Zeker als het gaat om een combinatie van privé en zakelijke ritten die met de auto’s worden gemaakt. U wilt uiteraard geen boetes of gedoe met de belastingdienst. Een sluitende ritregistratie en een juiste kilometeradministratie is hierbij essentieel. Juist daarom heeft Accredis het keurmerk ritregistratie. Accredis is het eerste Nederlandse bedrijf dat in 2000 een volledig online gebaseerde fiscale kilometerregistratie oplossing op de markt bracht.

Accredis: kies voor betrouwbaar.

Sinds 2001 marktleider in ritregistratie-oplossingen. Oprichter Branchevereniging en Keurmerk Ritregistratiesystemen. Innovatieve en gebruiksvriendelijke software – eenvoudige rapportages. Drie jaar garantie. De betaalbare partner in ritregistratie. Ons hele SaaS platform draait op eigen hardware in datacenters op Nederlands grondgebied.

Nieuwsgierig naar ons product?

Wilt u ook meer grip op uw wagenpark en geen discussies met de fiscus? Kies dan voor het meest betrouwbare systeem van Nederland. Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze website.

 

Vraag een offerte aan