22-12-22

Wij wensen alle relaties en vrienden prettige kerstdagen en een voorspoedig en gezond nieuwjaar toe!

Niet overal wordt kerstmis zo onbezorgd gevierd als bij de meesten van ons. Daarom heeft Accredis, inmiddels alweer vele jaren, haar eigen traditie opgebouwd en doneren wij in de maand december een gift aan een goed doel in plaats van het versturen van kerstkaarten. Dit jaar hebben wij gekozen voor KWF.

Wij wensen alle relaties en vrienden prettige kerstdagen en een voorspoedig en gezond nieuwjaar toe!

Niet overal wordt kerstmis zo onbezorgd gevierd als bij de meesten van ons. Daarom heeft Accredis, inmiddels alweer vele jaren, haar eigen traditie opgebouwd en doneren wij in de maand december een gift aan een goed doel in plaats van het versturen van kerstkaarten. Dit jaar hebben wij gekozen voor KWF.

Vandaag samenwerken aan de uitdagingen van morgen

Toen KWF Kankerbestrijding in 1949 werd opgericht, waren de vooruitzichten voor kankerpatiënten uiterst somber. Vijf jaar na de diagnose was nog slechts een kwart van hen in leven. Inmiddels is dat aantal gestegen tot twee derde. Een hoopvolle tussenstand die mede mogelijk is gemaakt dankzij de gulle giften van KWF-donateurs. Zij stellen onderzoekers al ruim 70 jaar in staat om de ziekte beter te doorgronden, op te sporen en te behandelen.

De patiënt centraal

Met haar activiteiten ondersteunt KWF patiënten in elke fase van het leven. Voor mensen die nog geen kanker hebben, maar ook mensen die niet meer beter worden. Dit zijn onze doelen:

  • We voorkomen kanker daar waar we weten dat het kan.
  • We bevorderen dat alle vormen van kanker beter behandelbaar zijn.
  • We zetten ons in voor een betere kwaliteit van leven voor (ex) kankerpatiënten én hun naasten.
  • We doen er alles aan om te zorgen dat kankerpatiënten ook in hun laatste levensfase worden omringd met goede zorg.

Door wetenschappelijk onderzoek te financieren, maken we de doorbraken van morgen mogelijk. We delen kennis en beïnvloeden beleid. Daarbij is onze organisatie zo opgebouwd dat deze wendbaar kan inspelen op veranderingen in financieringsstromen, focus van onderzoek en innovatie, en relevante maatschappelijke ontwikkelingen.

De enorme uitdagingen die voor ons liggen kan KWF niet in haar eentje oplossen. Daarom werken we nationaal en internationaal samen met partijen die dezelfde doelen nastreven en bundelen we onze krachten om doorbraken te bereiken.

Samen werken aan een beter leven met en zonder kanker: daar staan we iedere dag voor op. 

Hier wil Accredis graag aan bijdragen en hebben wij dit jaar voor KWF gekozen.

Uw Accredis team

Vraag een offerte aan