11-09-23

Een waterdichte Rittenregistratie voor zakelijke en privé kilometers : Hoe Het Werkt

zakelijke kilometers

In Nederland kunnen zakelijk gereden kilometers in aanmerking komen voor belastingaftrek, vooral nu de brandstofprijzen aanzienlijk zijn gestegen is dit aantrekkelijk. Maar om hiervoor in aanmerking te komen, moeten deze kilometers correct worden geregistreerd. Helaas wordt er vaak geknoeid met kilometers die eigenlijk privé en niet zakelijk zijn. Daarom is het van essentieel belang om een goede en nauwkeurige ritregistratie bij te houden.

Rittenregistratie voor Zakelijke Kilometers

Wanneer medewerkers bedrijfsauto’s gebruiken, kunnen er beperkte privé-kilometers worden gereden, mits deze duidelijk worden gescheiden van zakelijke ritten. Een nauwkeurige kilometerregistratie voorkomt verwarring en zorgt ervoor dat je als ondernemer exact weet welke ritten als zakelijk moeten worden aangemerkt en in de boekhouding moeten worden verwerkt. Bij een controle door de Belastingdienst kan men dan eenvoudig aantonen dat de zakelijke kilometers correct zijn geregistreerd.

Efficiënt Plannen met Locatiemanagement

Een geavanceerd systeem voor rittenregistratie biedt nog meer voordelen. Je kunt eenvoudig de locatie van voertuigen volgen, wat handig is bij onverwachte situaties zoals spoedklussen. Je ziet direct op je scherm waar een monteur zich bevindt en hoelang het duurt voordat hij op de plaats van bestemming is. Dit maakt het mogelijk om snel aanpassingen in de planning door te voeren, bijvoorbeeld als een klant een afspraak annuleert of als er een extra rit moet worden ingepland. Je kunt nauwkeurige aankomsttijden aan klanten verstrekken, waardoor ze niet de hele dag hoeven te wachten. Dit systeem wordt veel gebruikt door pakketdiensten maar is ook uitstekend geschikt voor onderhouds- en reparatiediensten aan huis of bij bedrijven. Daarnaast is ons rittenregistratie systeem ideaal voor het vereenvoudigen van je aangifte voor de BTW en Inkomstenbelasting. Dit kan zelfs kostenbesparend zijn voor je boekhouding omdat gegevens niet apart hoeven te worden bijgehouden.

Kortom, een effectieve rittenregistratie is niet alleen essentieel voor belastingvoordelen, maar ook voor het optimaliseren van je bedrijfsvoering!

Accredis Ritregistratie

Een gps rittenregistratie of ritregistratie bijhouden moet gebeuren, het is iets wat noodzakelijk is. U zit immers niet te wachten op een boete van de belastingdienst. Maar waarom zou u het zich niet heel gemakkelijk maken? Een rittenregistratie van de auto bijhouden kan op heel veel verschillende manieren, denk aan een fysiek boekje, een app is mogelijk, maar wordt niet altijd goedgekeurd. Kies daarom voor een slimmere oplossing voor elke rit. Kies voor het rittenregistratiesysteem Accredis NeXT. Ons systeem is altijd toe te passen en kent vele voordelen waar we u graag meer over vertellen. Klik hier voor meer informatie! Een kilometerregistratie formulier in Excel kan uw administratie vereenvoudigen. Ontdek onze handige sjablonen

Voordelen van het Accredis ritregistratie systeem:

  • 100% fiscaal sluitend, in tegenstelling tot gratis ritregistratie apps
  • Innovatieve oplossing die u tijd en kosten bespaart
  • Maandelijks opzegbaar
  • 3 jaar garantie op uw ritregistratie
  • De nauwkeurigste tracker in de markt
  • Alle data veilig op eigen hardware in NL

bron

Vraag een offerte aan