Voertuigvolgsysteem

Waar bevinden de auto’s uit mijn wagenpark zich precies? Dat is vast een vraag die u zich geregeld stelt, met het voertuigvolgsysteem van Accredis kunt u deze vraag gemakkelijk beantwoorden. Met één druk op de knop weet u precies waar de auto’s uit het wagenpark zich bevinden. U heeft met dit voertuigvolgsysteem een krachtig middel tot uw beschikking wat u helpt met het fleetmanagement van alle wagens. Met het Accredis AC10 plug & play OBD dongle systeem is inbouw door een monteur niet nodig, dit scheelt u direct in de kosten voor het inbouwen van het systeem.

voertuigvolgsysteem auto

Real time inzicht met een voertuigvolgsysteem

Met ons gps voertuigvolgsysteem heeft u ten alle tijden real-time inzicht in het systeem en kunt u altijd de status van de voertuigen in het wagenpark achterhalen. U weet dus eigenlijk direct waar een of meerdere auto’s zich bevinden. Met de plaatsbepaling van ons voertuigvolgsysteem heeft u in één oogopslag op de kaart een duidelijk weergave waar auto’s zich bevinden. Het is met ons systeem verder mogelijk om te filteren op actieve voertuigen of een compleet beeld te krijgen van alle voertuigen die beschikken over een volgsysteem.

Voertuigvolgsysteem inzetten bij diefstal

Maar dat zijn niet de enige voordelen van onze voertuigvolgsystemen, zo kunt u zich voorstellen dat wanneer een auto gestolen is, het voor u snel en gemakkelijk is om te zien waar de auto zich op dat moment bevindt. Het is belangrijk om hierbij te vermelden dat het zaak is om bij diefstal altijd de politie te waarschuwen. U kunt dan aangeven dat u beschikt over een voertuigvolgsysteem en dat u dus kunt achterhalen waar het gestolen voertuig op dat moment is.

voertuigvolgsysteem real time inzicht

Privacy en een voertuigvolgsysteem

Het voertuigvolgsysteem zal continu data naar het Accredis platform gaan versturen. Maar vanzelfsprekend is dat ook hier privacy een grote rol speelt. Alle data wordt opgeslagen op hardware die in het bezit is van Accredis. Toegang tot andere partijen is hiermee uitgesloten. Verder wordt de data die we verzamelen over de locaties veilig opgeslagen op eigen servers in Nederland.

voertuigvolgsysteem accredis

Voertuigvolgsysteem van Accredis

Wilt u meer weten over de voordelen van ons voertuigvolgsysteem download dan onze algemene product brochure of vraag, natuurlijk geheel vrijblijvend, direct een offerte aan via onze website. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen over een voertuigvolgsysteem of een van onze andere oplossingen dan een auto volgsysteem? Wij hebben overigens ook goede rittenregistratiesystemen, kilometerregistratiesystemen en fleet management.

Neem eenvoudig contact met ons op en onze specialisten staan u graag te woord. We zijn telefonisch te bereiken via +3153 434 10 30 of u kunt een mail sturen naar info@accredis.com. Een afspraak bij ons op locatie in Enschede is uiteraard ook mogelijk. Wij zijn op werkdagen geopend van 08.30 tot 17.00 uur.

Net als ons ritregistratiesysteem dekking door heel Europa

Iedere minuut de actuele positie van uw voertuig

Ook via smartphone of tablet altijd en overal inzicht

Live volgen van één of meerdere voertuigen tegelijk

In combinatie met de Accredis AC 40 100% fiscusproof met keurmerk

In combinatie met de Accredis AC 10 geen inbouwkosten

Vraag een offerte aan