Een leven lang veilig leren bewegen

Bosan Sport richt zich op het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige sportinstallaties en toestellen voor zowel bewegingsonderwijs als (top)sport in binnensportaccommodaties. Hun expertise strekt zich uit tot het volledige traject, van advies en ontwerpfase tot montage, zowel bij nieuwbouw- als renovatieprojecten. Met een eigen fabriek en personeel zijn ze flexibel en kunnen ze maatwerkoplossingen bieden voor specifieke klantvragen, terwijl ze ook snel kunnen reageren op marktontwikkelingen.

Met ruim 2.500 locaties in Nederland en daarbuiten, variërend van sport- en turnhallen tot gymzalen en topsporthallen, is Bosan een bekende naam in de sportwereld. In hun digitale showroom kunnen voorbeelden van hun projecten worden bekeken. Daarnaast bieden ze onderhouds- en inspectieprogramma’s aan om ervoor te zorgen dat de sportinstallaties en -toestellen veilig worden gebruikt. Regelmatig onderhoud draagt bij aan duurzaamheid, veiligheid en kostenbesparing.

Bij de ontwikkeling en productie van hun assortiment staat kwaliteit voorop. Ze streven voortdurend naar verbetering op het gebied van kwaliteit, gebruiksgemak, multifunctionaliteit en duurzaamheid. Hun werkwijze voldoet aan de richtlijnen van hun ISO 9001 en ISO 14001 kwaliteitshandboek.

Accredis

Bosan Sport vertrouwt op Accredis voor een nauwkeurige ritregistratie en track-en-trace-functionaliteit. Hierdoor kan Bosan een strikte administratie handhaven en de operationele efficiëntie verbeteren. Met Accredis kunnen ze tegelijkertijd inzicht krijgen in de buitendienst en urenregistratie, waardoor ze hun bedrijfsvoering nog efficiënter kunnen beheren. Door te kiezen voor Accredis kunnen ze er ook op vertrouwen dat al hun ritregistratie en administratie volledig fiscaal sluitend zijn, wat hen gemoedsrust biedt en hen helpt om te voldoen aan alle wettelijke vereisten.

Schoon maakt gelukkig!

In 1992 begon Keus Schoonmaak als een regionaal familiebedrijf en groeide uit tot een gewaardeerde speler in de schoonmaaksector. Met meer dan 500 toegewijde collega’s verzorgen zij met passie schoonmaakdiensten op diverse locaties vanuit hun hoofdkantoren in Apeldoorn, Zwolle, Hengelo en Velp.

Hun aanpak is simpel: met persoonlijke aandacht, expertise en passie creëren zij een schone en veilige omgeving voor het bedrijfsleven, wooncomplexen en onderwijsinstellingen. Bij Keus Schoonmaak staat geluk centraal. Als moderne organisatie koesteren zij traditionele waarden zoals eerlijkheid, duidelijkheid en betrouwbaarheid. Een afspraak is bij hen een belofte die ze altijd nakomen.

Bij Keus Schoonmaak geloven ze dat een schone omgeving geluk bevordert. Hun toegewijde professionals zorgen dagelijks met een brede glimlach voor kraakheldere gebouwen en ruimtes. Schoonmaken bij Keus is meer dan alleen een dienst leveren; het is een ervaring die je wilt beleven.

Ze bieden een samenwerkingsdienst waarbij persoonlijke aandacht, gastvrijheid en warme contactmomenten centraal staan. Zo creëren ze een plek waar mensen zich welkom en gewaardeerd voelen. Keus Schoonmaak staat voor beleving, voor hun klanten en voor hun medewerkers, en draagt vanuit die positiviteit bij aan het welzijn van iedereen waarmee ze in contact komen.

Accredis

Keus Schoonmaak vertrouwt al geruime tijd op Accredis voor een nauwkeurige ritregistratie die voldoet aan het keurmerk van de Stichting Keurmerk Ritregistratiesystemen, waardoor ze problemen met de belastingdienst kunnen voorkomen. Daarnaast maken ze gebruik van Accredis voor track en trace, waardoor ze altijd de locatie van hun voertuigen kunnen zien voor meer overzicht en efficiëntie. Accredis Pro wordt ingezet voor inzicht in buitendienst en urenregistratie, met een geïntegreerde projectmodule voor eenvoudige project- en urenadministratie. Op deze manier kunnen ze hun operationele processen optimaal beheren, terwijl ze er zeker van zijn dat al hun administratie fiscaal 100% sluitend is.

Denken in mogelijkheden

ZorgAccent is een toonaangevende zorgorganisatie die actief is in zorg, welzijn, wonen en behandeling in Overijssel, met name in Twente en Salland. Van wijkverpleging en gemaksdiensten aan huis tot intensieve verpleeghuiszorg, ZorgAccent biedt een breed scala aan diensten met een focus op betrokkenheid en hoogwaardige kwaliteit.

De organisatie streeft ernaar om zo lang mogelijk in de eigen leefomgeving te kunnen blijven wonen, en biedt daarom een totaalpakket van zorg, advies, hulp, gemak en ontspanning aan. Dankzij de kleinschalige aanpak in zowel woonzorg als wijkverpleging is de zorg bij ZorgAccent zeer persoonlijk.

Met een werkgebied dat zich concentreert in Noordwest Twente, Salland en de Reggestreek, bedient ZorgAccent de gemeenten Hellendoorn, Rijssen-Holten, Almelo, Twenterand, Tubbergen en Wierden. De organisatie heeft meer dan 100 jaar ervaring in het leveren van zorg en is ontstaan uit een fusie van ZorgAccent en Thuiszorg Noordwest Twente & De Koppel.

Accredis

ZorgAccent, een prominente speler in de zorgsector, heeft al jaren vertrouwd op de innovatieve systemen van Accredis voor ritregistratie en track-en-trace-functionaliteiten. Als gewaardeerde klant van Accredis profiteert ZorgAccent van onze geavanceerde oplossingen om hun wagenpark efficiënt te beheren, waardoor ze nauwkeurig de routes van hun voertuigen kunnen volgen en de inzet van personeel kunnen optimaliseren. Deze vruchtbare samenwerking stelt ZorgAccent in staat om hun missie van hoogwaardige zorg en ondersteuning in de regio Overijssel nog beter te realiseren, terwijl ze erop kunnen vertrouwen dat al hun administratie fiscaal 100% sluitend is.

SLIM BOUWEN VOOR HET LEVEN

WIJ ZIJN BINX

BINX Smartility is het integrale bouw én installatiebedrijf. De integraliteit is wat ons uniek maakt, samen gaan wij elke uitdaging aan en versterken wij elkaar. Naast de prachtige projecten die wij realiseren, onderscheiden wij ons door onze bedrijfscultuur. Onze kernwaarde zijn dan ook: écht samenwerken, innovatie en kwaliteit. Samen slimme (technische) oplossingen creëren is wat ons drijft.

Smartility

Wij zijn BINX. En we zijn geen projectontwikkelaar. Ook geen bouwbedrijf. Geen installatiebedrijf. Geen IT-bedrijf en ook geen hardware- of software-leverancier. Maar wat wel? We ontwerpen en realiseren sinds 2016 slimme, toekomst-bestendige huisvestingsoplossingen om te leren, te werken en te ontmoeten. Intelligente utiliteitsoplossingen dus. En dát noemen we Smartility.

WERKEN MET BINX

Het zit in onze natuur om de samenwerking met anderen op te zoeken. We ontstonden niet voor niets vanuit een samenvoeging van meerdere disciplines uit een van oudsher traditionele en verzuilde bouwbranche.

We denken niet in opleverpunten en meerwerk, we denken in prestaties, zoals we ze met elkaar afspreken. En uiteraard werken we graag samen met gespecialiseerde kennispartners.

“Samen werken wij iedere dag, vol met passie, aan het realiseren van gebouwen vóór mensen. Dat doen wij met gepassioneerde, een tikkeltje eigenwijze BINX-sters”

Accredis

BINX werkt sinds 2019 met Accredis. Uiteraard om een sluitende ritregistratie te voeren met het keurmerk van de Stichting Keurmerk Ritregistratiesystemen. Hierdoor is BINX verzekerd dat alles goed bijgehouden wordt en er geen discussies ontstaan met de belastingdienst.

Daarnaast wordt Accredis ook gebruikt voor de track en trace functie. Hiermee bereid BINX zich voor op de toekomst met haar groter wordende serviceorganisatie. Hiermee kunnen ze op elk moment van de dag zien waar de ruim 50 voertuigen zich Bevinden. Dat werkt een stuk overzichtelijker en efficiënter.

Gevestigd in Voorhout is MareGroep een van de grootste werkgevers in de kust-, duin- en bollenstreek. Het bedrijf helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt met hun re-integratie. Hierbij werkt MareGroep samen met veel toonaangevende werkgevers, maar ook met overheidsinstanties en gemeentes. Daarnaast levert het bedrijf diensten als postbezorging, groenvoorziening, montage, mailings en verpakkingswerk. Het doel hierbij is altijd om het beste uit mensen te halen door ontwikkeling, werk en re-integratie.

Diversiteit

Ons personeelsbestand is zeer divers. Wij zijn er voor iedereen die het, om welke reden dan ook, lastig vindt op eigen gelegenheid werk te vinden. Of u nu bijstandsgerechtigde, statushouder of schoolverlater bent of een beperking heeft: Wij vinden werk dat bij u past! Bekijk de pagina Ik zoek werk voor meer informatie over werken bij MargeGroep.

Accredis

Waar MareGroep mensen en werk bij elkaar brengt, zorgt Accredis voor een oplossing die voorziet in een automatische ritregistratie. Met een ritregistratiesysteem met keurmerk heeft MareGroep nooit meer omkijken naar de kilometerregistratie. Bovendien wordt deze door het keurmerk gegarandeerd sluitend beschouwd door De Belastingdienst.

Otterman Techniek B.V. is een veelzijdige systeemintegrator op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde, industriële installaties, ICT en meet- en regeltechniek. Wij ontwerpen en realiseren innovatieve en hoogwaardige oplossingen voor de woningbouw, industrie, utiliteitssector en gezondheidszorg met oog voor de toekomst.

Onze ‘techniek van morgen’ biedt u een comfortabel, veilig en duurzaam werk- en woonklimaat. Van eenvoudige opdrachten tot complexe projecten: wij zijn adviseurs en installateurs die elke vraag van onze opdrachtgevers zien als een mogelijkheid om ons te onderscheiden. Otterman Techniek werkt hoofdzakelijk voor zakelijke opdrachtgevers en niet rechtstreek voor de particuliere markt.

Accredis

Het Accredis Pro systeem staat net als Otterman Techniek garant voor onberispelijke kwaliteit. Met een geïntegreerde urenregistratie, projectmodule en volautomatische ritregistratie kan Otterman Techniek eenvoudig controle uitoefenen op de buitendienst en beschikken ze bovendien over sluitende ritregistraties voor al hun voertuigen.

Wij gebruiken Accredis Pro al geruime tijd. Met Accredis Pro kunnen wij op ieder moment zien waar onze buitendienst zich bevindt, dat is voor de controle en planning van de buitendienst een handige tool. Daarnaast is een sluitende ritregistratie een must in onze bedrijfsvoering.

Vraag een offerte aan