SLIM BOUWEN VOOR HET LEVEN

WIJ ZIJN BINX

BINX Smartility is het integrale bouw én installatiebedrijf. De integraliteit is wat ons uniek maakt, samen gaan wij elke uitdaging aan en versterken wij elkaar. Naast de prachtige projecten die wij realiseren, onderscheiden wij ons door onze bedrijfscultuur. Onze kernwaarde zijn dan ook: écht samenwerken, innovatie en kwaliteit. Samen slimme (technische) oplossingen creëren is wat ons drijft.

Smartility

Wij zijn BINX. En we zijn geen projectontwikkelaar. Ook geen bouwbedrijf. Geen installatiebedrijf. Geen IT-bedrijf en ook geen hardware- of software-leverancier. Maar wat wel? We ontwerpen en realiseren sinds 2016 slimme, toekomst-bestendige huisvestingsoplossingen om te leren, te werken en te ontmoeten. Intelligente utiliteitsoplossingen dus. En dát noemen we Smartility.

WERKEN MET BINX

Het zit in onze natuur om de samenwerking met anderen op te zoeken. We ontstonden niet voor niets vanuit een samenvoeging van meerdere disciplines uit een van oudsher traditionele en verzuilde bouwbranche.

We denken niet in opleverpunten en meerwerk, we denken in prestaties, zoals we ze met elkaar afspreken. En uiteraard werken we graag samen met gespecialiseerde kennispartners.

“Samen werken wij iedere dag, vol met passie, aan het realiseren van gebouwen vóór mensen. Dat doen wij met gepassioneerde, een tikkeltje eigenwijze BINX-sters”

Accredis

BINX werkt sinds 2019 met Accredis. Uiteraard om een sluitende ritregistratie te voeren met het keurmerk van de Stichting Keurmerk Ritregistratiesystemen. Hierdoor is BINX verzekerd dat alles goed bijgehouden wordt en er geen discussies ontstaan met de belastingdienst.

Daarnaast wordt Accredis ook gebruikt voor de track en trace functie. Hiermee bereid BINX zich voor op de toekomst met haar groter wordende serviceorganisatie. Hiermee kunnen ze op elk moment van de dag zien waar de ruim 50 voertuigen zich Bevinden. Dat werkt een stuk overzichtelijker en efficiënter.

Gevestigd in Voorhout is MareGroep een van de grootste werkgevers in de kust-, duin- en bollenstreek. Het bedrijf helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt met hun re-integratie. Hierbij werkt MareGroep samen met veel toonaangevende werkgevers, maar ook met overheidsinstanties en gemeentes. Daarnaast levert het bedrijf diensten als postbezorging, groenvoorziening, montage, mailings en verpakkingswerk. Het doel hierbij is altijd om het beste uit mensen te halen door ontwikkeling, werk en re-integratie.

Diversiteit

Ons personeelsbestand is zeer divers. Wij zijn er voor iedereen die het, om welke reden dan ook, lastig vindt op eigen gelegenheid werk te vinden. Of u nu bijstandsgerechtigde, statushouder of schoolverlater bent of een beperking heeft: Wij vinden werk dat bij u past! Bekijk de pagina Ik zoek werk voor meer informatie over werken bij MargeGroep.

Accredis

Waar MareGroep mensen en werk bij elkaar brengt, zorgt Accredis voor een oplossing die voorziet in een automatische ritregistratie. Met een ritregistratiesysteem met keurmerk heeft MareGroep nooit meer omkijken naar de kilometerregistratie. Bovendien wordt deze door het keurmerk gegarandeerd sluitend beschouwd door De Belastingdienst.

Otterman Techniek B.V. is een veelzijdige systeemintegrator op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde, industriële installaties, ICT en meet- en regeltechniek. Wij ontwerpen en realiseren innovatieve en hoogwaardige oplossingen voor de woningbouw, industrie, utiliteitssector en gezondheidszorg met oog voor de toekomst.

Onze ‘techniek van morgen’ biedt u een comfortabel, veilig en duurzaam werk- en woonklimaat. Van eenvoudige opdrachten tot complexe projecten: wij zijn adviseurs en installateurs die elke vraag van onze opdrachtgevers zien als een mogelijkheid om ons te onderscheiden. Otterman Techniek werkt hoofdzakelijk voor zakelijke opdrachtgevers en niet rechtstreek voor de particuliere markt.

Accredis

Het Accredis Pro systeem staat net als Otterman Techniek garant voor onberispelijke kwaliteit. Met een geïntegreerde urenregistratie, projectmodule en volautomatische ritregistratie kan Otterman Techniek eenvoudig controle uitoefenen op de buitendienst en beschikken ze bovendien over sluitende ritregistraties voor al hun voertuigen.

Wij gebruiken Accredis Pro al geruime tijd. Met Accredis Pro kunnen wij op ieder moment zien waar onze buitendienst zich bevindt, dat is voor de controle en planning van de buitendienst een handige tool. Daarnaast is een sluitende ritregistratie een must in onze bedrijfsvoering.

Wij zijn WSP. Een multidisciplinair advies- en ingenieursbureau op gebied van bouw, infra, water en milieu. Wij hechten grote waarde aan de relatie met onze klanten en partners. Daarom krijg je bij ons altijd een expert aan tafel. Want daar staan we voor.

Onze mensen zijn vakspecialisten en werken op basis van onze 7 zekerheden. Daardoor hebben zij grip op ieder project. Met onze transparante en doelgerichte werkwijze weet je precies waar je aan toe bent. Voor elk vraagstuk, klein of groot, hebben wij een oplossing die werkt. Met WSP ben je in control!

Tegenwoordig wordt de waarde van jouw project en onderneming mede bepaald door de mate van duurzaamheid. In planologische besluiten moet duurzaamheid expliciet afgewogen worden, waarbij dat hoge duurzaamheidsambities de planologische besluitvorming vergemakkelijken. Kortom: duurzaamheid is niet meer weg te denken in onze maatschappij en dus ook niet bij jouw projecten.

WSP begeleidt op diverse onderdelen van duurzaamheid. Als Maatschappelijk Verantwoord Onderneming hebben wij onszelf natuurlijk ook duurzaamheidsambities opgelegd.

Accredis

Toonaangevend zijn in de branche lukt niet als je teveel belast wordt met administratieve randzaken. Daarom maakt WSP gebruik van Accredis met het uitgebreide Pro abonnement. Een systeem waarmee ze inzicht krijgen in hun buitendienst, beschikken over een kilometerregistratie en hun hele buitendienst voorzien van een automatische ritregistratie. Een volledige ontzorging van deze zaken, dát is Accredis Pro.

Kabelwerken van Dorp B.V. begon in januari 1990. Intussen zijn wij uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande spelers binnen onze branche. Met ons deskundige en gemotiveerde personeel maken wij van ieder project een succes.

Wij coördineren al onze projecten vanuit onze vestiging in Heinenoord. Hier slaan wij ook al ons materiaal op. Voor onze klanten is het mogelijk om eventuele opslag en transport van kabel vanuit deze locatie te realiseren. Het transporteren van materiaal van en naar projecten verzorgen wij uitsluitend met onze eigen wagens. Hierdoor kunnen we snel schakelen en zijn we niet afhankelijk van derde partijen.

Kabelwerken van Dorp B.V is gespecialiseerd in:

·         Bovengronds kabelwerk

·         Ondergronds kabelwerk

·         Grondwerken

·         Datanetwerken / Glasvezel

Onze kracht ligt naast kwaliteit, veiligheid en flexibiliteit, in het meedenken en het ontzorgen van onze opdrachtgevers. We zijn door het hele land werkzaam. Deze projecten zijn vaak enorm gevarieerd. Van het leggen van gevoelige glasvezel- en datakabel, tot de zware hoogspanningskabel. Al vanaf 10 meter brengen wij de kabels voor u aan. De diversiteit aan opdrachten zorgt voor een constante stimulans voor zowel de projectbegeleiding als voor het uitvoerend personeel.

Kwaliteit en Veiligheid zijn de uitgangspunten van ons bedrijf, welke worden gewaarborgd door ons VCA*2017/6.0-certificaat, ons ISO 9001:2015-certificaat en ons CKB:2014-certificaat.

De kracht van onze onderneming ligt naast Kwaliteit, Veiligheid en een gerichte Flexibele opstelling naar onze opdrachtgevers, in het meedenken met en het ontzorgen van onze opdrachtgevers. Ons werkgebied evenals onze klantenkring strekt zich uit over geheel Nederland.

De projecten die door ons worden uitgevoerd variëren enorm. Van de gevoelige glasvezel- en datakabel, tot de zware hoogspanningskabel. De te leggen lengten van de kabels wisselen per project. De diversiteit van de opdrachten zorgt voor een constante stimulans voor zowel de projectbegeleiding als voor het uitvoerend personeel.

Accredis

Om aan te tonen dat er niet privé gereden wordt met de voertuigen, moet Kabelwerken van Dorp een sluitende rittenregistratie bijhouden. Met de hand bijhouden is geen optie. En zeker omdat Accredis het keurmerk heeft, is het bijhouden van elke rit totaal geen probleem meer. Ook worden zo problemen met de belastingdienst voorkomen.

Om inzicht te krijgen in de buitendienst en de urenregistratie gebruikt Kabelwerken van Dorp B.V. Accredis Pro. Met duidelijke overzichten is het heel eenvoudig om de buitendienst te controleren. Bovendien is ook de urenregistratie met een bijbehorende projectmodule geïntegreerd in deze oplossing. Project- en urenadministratie zijn nog nooit zo eenvoudig geweest.

Een betrouwbare partner

Als het aankomt op schoonmaakwerk, dan is betrouwbaarheid een groot goed. U vertrouwt ons uw werkplek toe en we snappen dat dat een grote verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Of we nou vroeg in de ochtend, ’s avonds of ’s nachts aan het werk zijn en of u nou zelf aanwezig bent of niet … als we weg gaan is alles volgens afspraak schoon en in gereedheid voor uw medewerkers.

Ons bedrijf is bovendien VCA-gecertificeerd en al onze medewerkers werken volgens onze gedragscode. Zo kunt u ons altijd met een gerust hart en vol vertrouwen ons werk laten doen.

Een persoonlijke match

Geen bedrijf is hetzelfde en dus verschillen ook de wensen en behoeften als het gaat om schoonmaakwerk. Wij leveren dan ook geen generieke diensten, maar wij stemmen onze service zorgvuldig af op uw vraag. Wij begrijpen heel goed dat een havenbedrijf een andere schoonmaakbehoefte heeft dan een kinderdagverblijf. En dat een advocatenkantoor expliciete wensen heeft op het gebied van discretie. Zo verlangt iedere opdrachtgever een eigen aanpak. Wij leven in, denken mee en blinken uit. U kunt erop vertrouwen dat onze service naadloos aansluit op uw vraag.

Echte aanpakkers

Ook al moet uw werkplek schoongemaakt worden, uw werk gaat altijd voor. Dat is logisch. Daarom stemmen we onze werktijden af op die van u. En als we er zijn, dan weten we van aanpakken. In principe zorgen we ervoor dat uw werk nooit onder het onze lijdt. We doen wat er gedaan moet worden en dat doen we goed en snel!

Altijd een scherpe prijs

We kennen de markt en we weten wat er speelt. En daar stemmen we onze tarieven op af. Doordat we een middelgrote speler zijn met weinig overhead kunnen we u concurrerende tarieven bieden en topkwaliteit leveren. Ook daarin blinken we uit.

Accredis

Om de medewerkers van Schoonmaakbedrijf De Meeuwenplaat te ondersteunen in hun werkzaamheden maakt De Meeuwenplaat gebruik van de ritregistratie oplossing van Accredis. Zeker in de schoonmaakwereld telt iedere minuut en door de oplossing van Accredis kunnen medewerkers zich volledig uitrichten op hun primaire taak: het volledig regelen van de schoonmaak van klanten van De Meeuwenplaat.

Vraag een offerte aan