Rittenregistratie

Een rittenregistratie bijhouden is noodzakelijk. U zit immers niet te wachten op een boete van de belastingdienst omdat uw administratie niet kloppend blijkt te zijn. Een rittenregistratie bijhouden in een boekje is tijdrovend, maar een stand-alone app wordt weer niet goedgekeurd. Ons ritregistratiesysteem biedt een oplossing waarmee niet alleen altijd en overal op afstand inzicht heeft in de locatie van uw rijdend materieel maar ook gegarandeerd bent van een sluitende ritregistratie.

Met Accredis NeXT haalt u een eenvoudig, innovatief en geautomatiseerd ritregistratiesysteem in huis dat de perfecte oplossing biedt voor de rittenregistratie van zowel een wagenparkbeheerder als een freelancer.


Het gemak van ritregistratie met Accredis NeXT

Onze oplossing zorgt ervoor dat al uw ritten, of die van uw werknemers, volautomatisch worden uitgelezen. Het uitlezen van de volledige rittenregistratie gebeurd via een kastje dat door een dealer bij u in de buurt geplaatst kan worden. Hier hoeft u dus nooit meer naar om te kijken. De hoge eisen die wij stellen aan ons systeem hebben er toe geleid dat we beschikken over het Keurmerk Ritregistratiesystemen. Kort gezegd betekent dit dat de fiscus uw rittenregistratie als sluitend zal beschouwen, iets wat vrij vertaald mag worden als ‘minder gezeur met de belastingdienst’. Met ritregistratie van Accredis besparen u en uw werknemers dus niet alleen veel tijd maar wordt tevens het foutief invullen van de rittenregistratie voorkomen. Daarmee bent u er dan ook direct zeker van dat de bijbehorende problemen met de belastingdienst u bespaard blijven. 

Toonaangevend ritregistratiesysteem

Het ritregistratiesysteem van Accredis is het meest nauwkeurige systeem wat er in de markt verkrijgbaar is. Bij Accredis beschikken we bovendien over een serverpark dat geheel ons eigendom is. Geen ingewikkelde constructies dus waarbij uw data in handen van een derde partij komt te liggen. Daarnaast maken wij de data in een eenvoudig overzicht en op een zeer gebruiksvriendelijke website direct voor u inzichtelijk. Deze web-oplossing is gemakkelijk te bereiken via zowel een pc of laptop als via een smartphone of tablet. U beschikt dus altijd en overal op het juiste moment over de juiste gegevens. De nauwkeurigheid van ons ritregistratiesysteem wordt mogelijk gemaakt doordat we bij Accredis naast GPS ook van het GLONASS systeem gebruik maken. Dit betekent dat u in uw rittenregistratie altijd een zeer exacte routeweergave van al uw voertuigen te zien krijgt.

Dataveiligheid en privacy gegarandeerd

Voor een goede rittenregistratie zijn gedetailleerde gegevens vereist. Om deze niet in verkeerde handen te laten vallen is een uitstekende privacy regeling van groot belang. Bij Accredis nemen we dit erg serieus en zijn we toonaangevend in onze branche als het gaat om uw privacy en die van uw werknemers. Zo zijn we mede-initiatiefnemer van het Keurmerk voor Ritregistratiesystemen en daarnaast mede-oprichter van de branchevereniging. We maken ons dus hard voor een zorgvuldige omgang met de privacy rondom ritregistratie en waarschuwen tegelijkertijd voor bedrijven die hier niet zo zorgvuldig mee omgaan. Omdat we u tevens willen verzekeren van de beschikking over uw rittenregistratie hebben we in overleg met de belastingdienst en de brancheorganisatie de Escrow regeling in het leven geroepen. Daarmee bent u tot 7 jaar lang verzekerd van de beschikking over uw ritregistratie. Wel zo’n fijn gevoel!  

De voordelen van Accredis:

Wilt u meer weten over de voordelen van geautomatiseerde rittenregistratie download dan onze Algemene Presentatie of vraag, natuurlijk geheel vrijblijvend, direct een offerte aan. 

Accredis Next Keurmerk RitregistratiesystemenBVLR Certified MemberCollege Bescherming PersoonsgegevensBelastingdienst over bijtellingEscrow regeling ritregistratie

ACCREDIS

Accredis zet zich sinds 2001 vol passie in om voor u de meest geavanceerde gps-oplossingen te bedenken en te implementeren. We zijn hierbij overtuigd van de bijdrage die we leveren aan de efficiëntie en veiligheid in het verkeer. 

Contact

Marssteden 72
7547 TD Enschede
  +31 53 434 11 21
  +31 53 434 56 63

Digitale Tachograaf

Automatisch uitlezen en track & trace van digitale tachografen.

Objectbewaking

GPS tracker, met beveiliging en draaiurenmeter.