Fiscaal goedgekeurd systeem – AC40

Onze AC-40 systemen hebben de hoogste nauwkeurigheid, wat verlangt wordt door de belastingdienst en het keurmerk ritregistratie.

Accredis heeft een extra zekerheid (precisie) bij haar kilometerregistratie hardware ingebouwd door gebruik te maken van twee satelliet netwerken (GPS en GLONASS). Ook maken wij gebruik van een zeer hoogwaardige en gecertificeerde gps tracker die vooral haar sporen heeft verdiend in bijvoorbeeld de voertuigen van de ADAC, politie en ambulances internationaal. De gps tracker wordt vast in het voertuig ingebouwd en is de meest geavanceerde tracker die beschikbaar is op de markt.

Accredis-AC40-GPS-Tracker

Alle kilometerregistratiesystemen in de markt maken gebruik van het zogenaamde GPS systeem om posities vast te leggen. Met een vastgelegd tijdsinterval, bijvoorbeeld iedere minuut, wordt een positie in de blackbox opgeslagen. De AC-40 van Accredis maakt naast het Amerikaanse GPS systeem ook gebruik van het Russische GLONASS systeem. In de praktijk hebben onze systemen daarom twee maal zo veel satellieten ter beschikking om de positie te bepalen. Onze ritregistratie systemen halen hiermee een nauwkeurigheid van 1,5 meter.

De Accredis AC-40 beschikt over het veeleisende Keurmerk Ritregistratiesystemen. Daarnaast ondersteunt de AC-40 optioneel een P/Z-schakelaar en Buttonreader t.b.v. bestuurdersidentificatie.

Mocht u meer informatie willen over dit product, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

100% Fiscaal sluitend

Met Keurmerk

7 Jaar beveiligde backup

Europese dekking

Vraag een offerte aan