Sluitende kilometerregistratie

De regels rondom een sluitende kilometerregistratie zijn voortdurend onder hevige wijzigingen. U wilt natuurlijk niet het risico lopen op een onderzoek of een eventuele boete van de Belastingdienst. Maar om continu op de hoogte te zijn van de laatste regelgeving is ook niet te doen. Wat voorop staat is dat u een sluitende kilometerregistratie wilt bijhouden. Met de producten en diensten van Accredis is dit geen probleem, samen zorgen we voor een altijd sluitende rittenadministratie.

sluitende kilometerregistratie

Privé en zakelijke kilometers scheiden

Het is van belang dat privé en zakelijke kilometers van elkaar worden gescheiden. U mag met een auto van de zaak op jaarbasis niet meer dan 500 kilometer privé rijden. Wordt dit aantal kilometers toch overschreden, dan zal er bijtelling over het privégebruik betaald moeten worden. Dit is maar één van de voorbeelden waarom een sluitende kilometerregistratie zo belangrijk is. Verder kan het niet goed kunnen overleggen van een sluitende registratie leiden tot een boekenonderzoek van de Belastingdienst. Een tijdrovende onderneming en ongetwijfeld iets waar u niet op zit te wachten.

Wanneer een zakelijke auto niet privé gebruikt gaat worden, dan moet er dus bewezen worden dat de auto niet meer dan 500 privékilometers per kalenderjaar maakt. In de registratie moet worden bijgehouden wat het merk, type en kenteken van de auto is. Daarnaast moet de periode waarin de auto wordt gebruikt geregistreerd worden en moeten alle ritten geregistreerd worden.

Welke gegevens in een sluitende kilometerregistratie?

Per rit gaat het om de datum, de begin- en eindstand van de kilometerteller, het adres van vertrek en aankomst, en de route die is gereden. Al met al een uitvoerige administratie en iets wat makkelijker moet kunnen. Dat vonden wij bij Accredis ook, en daarom bieden wij de mogelijkheid om een sluitende kilometerregistratie compleet te automatiseren.

gegevens sluitende kilometerregistratie

Rittenregistratiesysteem

Met ons eigen rittenregistratiesysteem worden alle ritten volledig automatisch bijgehouden. U kunt zelf eenvoudig aangeven of het om een privé of zakelijke rit ging. Zo worden fouten voorkomen en heeft u altijd beschikking over een sluitende kilometerregistratie. Het systeem wat wij aanbieden voldoet aan alle eisen van de belastingdienst volgens het Normenkader RRS.

Daarnaast is het handig om gebruik te maken van ons systeem AccMan. Het systeem zorgt ervoor om uw fleet management te verbeteren en u krijgt snel inzicht in het wagenpark van uw bedrijf.

Gratis proefplaatsing

Volledig volgens de eisen van de belastingdienst

Sluitende kilometeradministratie met de meest nauwkeurige tracker in de markt

3 jaar garantie op de kilometerregistratiesysteem

Maandelijks opzegbaar

Altijd en overal inzichtelijk in de kilometerregistratie app

Privacy gewaarborgd

Gratis demo aanvragen

Bent u benieuwd geworden naar ons systeem om meer grip te krijgen op uw wagenpark? Kies dan voor het meest betrouwbare systeem van Nederland. U kunt nu eenvoudig een gratis demo aanvragen. In deze demo krijgt u toegang tot ons systeem en kunt u alle oplossingen in actie zien. Kiest u voor eenvoudig? Dan kiest u voor Accredis.

Klik op de onderstaande knop en vraag eenvoudig de demo aan.

Rittenregistratie app

Kies voor een sluitende kilometerregistratie met de producten van Accredis

Meer weten over de voordelen van geautomatiseerde kilometerregistratie of wellicht onze rittenregistratie app? Download dan onze algemene product brochure of vraag, natuurlijk geheel vrijblijvend, direct een offerte aan. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen over een sluitende kilometerregistratie of onze verschillende oplossingen? Neem eenvoudig contact met ons op. We zijn telefonisch te bereiken via +3153 434 10 33 of u kunt een mail sturen naar info@accredis.com. Een afspraak bij ons op locatie in Enschede is uiteraard ook mogelijk. Wij zijn op werkdagen geopend van 08.30 tot 17.00 uur.

Vraag een offerte aan