23-11-21

Koopdatum auto zou bijtelling moeten bepalen.

VZR pleit er voor om de datum van bestelling te laten gelden voor de bijtellingskorting. Je beslist immers op dát moment voor de auto met de op dát moment geldende bijtelling. Dan weet je waar je als berijder recht op hebt.
kilometerregistratie-ritten-accredis

Bijtelling

Op de website van VZR staat een nieuwsartikel waarin de VZR pleit om de datum van aankoop te laten gelden voor de bijtellingskorting.

Vanaf 2022 gaat er een korting op de bijtelling gelden tot een bedrag van € 35.000,-. nu is dit nog € 40.000. Volgens de VZR staan deze maatregelen haaks op het klimaatakkoord en actuele klimaatdiscussie; stimulering van elektrisch rijden levert immers een grote bijdrage aan de CO2-reductie. Als je nu een elektrische auto besteld, is het aanbod van de voorraadauto’s beperkt. En auto’s die niet op voorraad zijn kunnen een levertijd hebben van wel 18 maanden.

Jan van Delft, voorzitter VZR legt uit: “Op onze website worden er 160% meer bijtellingsberekeningen uitgevoerd. Iedereen wil weten waar hij aan toe is en dat is met de huidige situatie niet duidelijk. VZR pleit er dan ook voor om de besteldatum leidend te laten zijn voor de bijtelling.”

Accredis rittenregistratie

Sinds 2001 marktleider in ritregistratie-oplossingen. Oprichter Branchevereniging en Keurmerk Ritregistratiesystemen. Innovatieve en gebruiksvriendelijke software – eenvoudige rapportages. Drie jaar garantie. De betaalbare partner in ritregistratie. Ons hele SaaS platform draait op eigen hardware in datacenters op Nederlands grondgebied.

  • Voorzien van keurmerk
  • Fiscaal archief 7 jaar
  • 3 jaar garantie
  • Europese dekking
  • Werk en rijtijden
  • Altijd en overal toegankelijk
  • Bespaar brandstof
  • Export naar Excel

Waarom Accredis

Accredis levert als marktleider sinds 2001 betrouwbare gps-oplossingen. Dat heeft ons het Keurmerk Ritregistratiesystemen opgeleverd en maakt ons een zeer gewaardeerd lid van de Branchevereniging. We beschikken over jarenlange gebundelde ervaring die we graag voor u inzetten voor het leveren van service op maat. Dat is namelijk waar u bij ons van uit kunt gaan. Betaalbare en moderne track-and-trace oplossingen die duizenden zakelijke rijders voor u reeds ervaren hebben.

 

Vraag een offerte aan