12-04-22

Startonderbreker met iButton identificatie

Als u wisselend met meerdere personen in hetzelfde voertuig rijdt, dan kan de iButton eenvoudig worden ingezet in combinatie met de startonderbreker.
Bestuurder identificatie

Startonderbreker

Een goede startonderbreker beveiligd uw auto tegen diefstal. Vanuit de fabriek is elke Europese auto uitgerust met een startonderbreker. Deze standaard startonderbreker is echter door de huidige diefstalmethodes niet meer voldoende. Bij Accredis kunnen voertuigen worden voorzien van een extra startonderbreker met iButton zodat uw auto extra beveiligd is tegen diefstal.

Waarom onze startonderbreker met eigen iButton?

Een startonderbreker zorgt voor een dubbele autorisatie waardoor het autodieven zo moeilijk mogelijk gemaakt wordt. Ook is de startonderbreker een effectieve methode om bestuurders te attenderen dat hij/zij zich aan moet melden middels de iButton. Deze startonderbreker met iButton is los in te bouwen en maakt mogelijk dat de auto nooit gestart kan worden zonder identificatie via de iButton. Deze startonderbreker zorgt dus ook voor extra veiligheid tegen diefstal, waardoor de toepassing van dit systeem ook zeer geschikt is voor bijvoorbeeld werkmaterieel. Wanneer de originele sleutel aanwezig is en de iButton niet, zal het voertuig dus niet starten. Hierdoor kunt u als wagenparkbeheerder eenvoudig het overzicht houden welke bestuurder gebruik maakt van uw wagenpark.

Accredis rittenregistratie

Sinds 2001 marktleider in ritregistratie-oplossingen. Oprichter Branchevereniging en Keurmerk Ritregistratiesystemen. Innovatieve en gebruiksvriendelijke software – eenvoudige rapportages. Drie jaar garantie. De betaalbare partner in ritregistratie. Ons hele SaaS platform draait op eigen hardware in datacenters op Nederlands grondgebied.

  • Voorzien van keurmerk
  • Fiscaal archief 7 jaar
  • 3 jaar garantie
  • Europese dekking
  • Werk en rijtijden
  • Altijd en overal toegankelijk
  • Bespaar brandstof
  • Export naar Excel
Vraag een offerte aan