19-05-22

Dataveiligheid & Accredis

Dataveiligheid is van groot belang in een samenleving die constant aan het digitaliseren is. Dit is natuurlijk ook van groot belang bij uw rittenregistratie. U wilt immers niet dat uw systeem gehackt kan worden of dat bijvoorbeeld uw gegevens kunnen worden gestolen als ze in de cloud staan opgeslagen.
Dataveiligheid

Dataveiligheid

Accredis is sinds 2001 marktleider in ritregistratie-oplossingen. Wij maken voor zowel de hardware als de software gebruik van de meest hoogwaardige
systemen. Betrouwbaarheid en zekerheid zijn voor Accredis twee kernwoorden die wij altijd
waarborgen. Maar welke maatregelen hebben wij genomen om uw gegevens om uw dataveiligheid te kunnen garanderen?

  • Persoonsgegevens worden versleuteld opgeslagen. Het is vergelijkbaar met een kluis in een kluis: mocht iemand onverhoopt toch toegang krijgen tot uw rittenregistratie dan worden alle relevante persoonsgegevens direct onbruikbaar gemaakt.
  • Ritgegevens  worden versleuteld naar de cloud verzonden met behulp van encryptie. Zo is het kilometerregistratiesysteem volledig betrouwbaar.
  • Het apparaatje in uw voertuig die de rittenregistratie bijhoudt is niet aangesloten op de CAN-bus van uw voertuig. Hierdoor kan uw auto niet gehackt via uw rittenregistratie. Het internet staat vol met voorbeelden van gehackte ruitenwissers die zomaar aanspringen en remmen die ineens niet meer werken omdat de auto op afstand bestuurd wordt.

Hardware

Accredis heeft een extra zekerheid (nauwkeurigheid) ingebouwd in haar kilometerregistratie hardware door gebruik te maken van twee satellietnetwerken (GPS en GLONASS). Daarnaast maken wij gebruik van een zeer hoogwaardige en gecertificeerde GPS tracker die vooral haar naam heeft waargemaakt bij voertuigen van de ADAC, Politie en ambulances internationaal. De GPS-tracker wordt permanent in het voertuig geïnstalleerd en is de meest geavanceerde tracker op de markt.

Software en infrastructuur

Gecertificeerde softwareplatforms, servers en hosting, onze beste interne specialisten werken aan constante verbeteringen. Al uw gegevens, inclusief back-ups, worden opgeslagen in ons datacenter op Nederlandse bodem. Al uw data, inclusief backups, wordt opgeslagen in ons datacentrum in
Nederland. Alle hardware is eigendom van Accredis en hiertoe hebben derden, zoals bijvoorbeeld een provider, geen toegang. Er staat dus geen data in de VS.

Accredis: kies voor betrouwbaar.

Sinds 2001 marktleider in ritregistratie-oplossingen. Oprichter Branchevereniging en Keurmerk Ritregistratiesystemen. Innovatieve en gebruiksvriendelijke software – eenvoudige rapportages. Drie jaar garantie. De betaalbare partner in ritregistratie. Ons hele SaaS platform draait op eigen hardware in datacenters op Nederlands grondgebied. Een formulier voor rittenregistratie dat u de vrijheid geeft om uw gegevens overal mee naartoe te nemen. Ontdek Accredis.

  • Gratis proefplaatsing
  • 3 jaar garantie op het kilometerregistratiesysteem
  • Maandelijks opzegbaar
  • Altijd en overal inzichtelijk via ons Online platform
  • Privacy gewaarborgd

Vraag een offerte aan