GPS tracker auto

U bent op zoek naar een GPS tracker auto? De zoektocht hoeft niet meer verder te gaan, de professionele GPS tracker systemen van Accredis bieden uitkomst. Met de GPS tracker auto die we aanbieden kunt u met een simpele druk op de knop achterhalen waar een auto zich op dat moment bevindt. De software die we leveren bij de GPS tracker is gebruiksvriendelijk en dus erg makkelijk te gebruiken. Met de software krijgt u een duidelijke weergave op de kaart, van de positie van de auto. We vertellen er graag meer over.

Meer dan alleen rittenregistratie

GPS tracker auto en de verschillende mogelijkheden

Het tracken van de auto via GPS maakt verschillende zaken mogelijk. Het geeft u een volledig en real-time inzicht, u kunt altijd de actuele status van de auto achterhalen. Of het nu gaat om één auto of om meerdere auto’s, u weet op iedere moment waar de auto’s zich bevinden. Het systeem wat we leveren is een ontzettend gebruiksvriendelijk systeem.

Met de plaatsbepaling van Accredis krijgt u op een kaart overzicht te zien waar de auto is. Heeft u meerdere auto’s waarbij een GPS tracker is toegepast? Dan kunt u zelf filteren welke auto’s wel of niet zichtbaar moeten zijn. Gemakkelijk dus om onderscheid te maken tussen auto’s die stilstaan of auto’s die op dat moment actief zijn. Uiteraard is het ook mogelijk om een handmatige selectie te maken en een specifieke auto uit te lichten.

GPS tracking van de auto is mogelijk door heel Europa, dit omdat het track en trace systeem van Accredis dekking heeft door heel Europa. Dus ook wanneer de auto of meerdere auto’s in het buitenland zijn, u kunt altijd achterhalen waar de auto’s zich bevinden. Heeft u niet de beschikking over een computer omdat u niet op kantoor bent? Dat is met ons systeem helemaal geen probleem. Met de app blijft u altijd op de hoogte, ook buiten kantoortijden.

GPS tracker van de auto bij diefstal

Een groot voordeel van het GPS systeem voor de auto komt naar voren bij diefstal van de auto. Een situatie waarvan we uiteraard hopen dat dit niet voorkomt, maar u kunt zich voorstellen dat wanneer een auto gestolen is, het voor u snel en gemakkelijk is om te zien waar de auto zich op dat moment bevindt. We willen wel vermelden dat het zaak is om bij diefstal altijd de politie te waarschuwen. Ga niet zelf achter de auto aan! U kunt bij de politie aangeven dat u beschikt over een GPS tracker auto en dat u dus kunt achterhalen waar het voertuig op dat moment is.

gps tracker auto accredis demo

Een geofence gebruiken

Wilt u een melding krijgen wanneer een auto een bepaald gebied of land binnen gaat? Het is mogelijk om via ons portal per auto een geofence toe te voegen. Maar nu hoor ik u denken, wat is dat dan precies, een geofence? Het is een bepaald gebied, die u op een virtuele manier afbakend met de hulp van GPS. In ons geval kunt u dus een bepaald gebied voor een voertuig afbakenen op de kaart. Wanneer de auto zich dan buiten dit gebied gaat begeven, krijgt u direct een melding op uw telefoon en/of u ontvangt een e-mail.

Zo is het dus heel eenvoudig mogelijk om voor bepaalde voertuigen restricties op te leggen. Is het bijvoorbeeld niet gewenst dat de auto de grens overgaat? Dan kunt u dat via het GPS tracker systeem regelen. U past een geofence toe voor Nederland en u krijgt hierna automatisch een melding wanneer de auto toch de grens overgaat. Het is zo dat u bij dit systeem een melding krijgt. De auto blijft uiteraard gewoon rijden en er zal niets met de auto tijdens de rit gebeuren.

gps-tracker-auto-geofence-accredis

GPS tracking van de auto met de AC10 dongle

In de inleiding schreven we al even kort over de AC10 dongle. Het gaat om een plug & play OBD dongle systeem en het inbouwen hiervan is erg gemakkelijk. Het is een flexibele oplossing om track & trace van de auto mogelijk te maken. Het inbouwen kan zonder monteur en dus zonder inbouwkosten. U kunt eenvoudigweg de dongle zelf inbouwen in een voertuig. De AC10 dongle is een adapter die in de meeste auto’s of voertuigen gemakkelijk op de OBD-poort kan worden geïnstalleerd.

De OBD-poort is eigenlijk wel te vergelijken met een USB poort of stopcontact in de auto, OBD staat voor On Board Diagnostics. Deze poort geeft toegang tot de software in de auto. Veelal gebruiken garages deze poort om de status van de auto uit te lezen en om bijvoorbeeld een storing te resetten. In het verleden was het zo dat verschillende voertuigen en verschillende merken variaties hadden in de OBD-poort. In de jaren 90 is dit aangepast en is er een universele variant gekomen, de OBD2 poort. De poort zit meestal aan de bestuurderskant, onder het dashboard.

In de OBD-dongle van Accredis zit een Sim kaart waardoor alle geregistreerde gegevens zoals GPS informatie, start- en stoptijden en andere interessante data geheel beveiligd naar onze online portal verstuurd worden. Het stelt ons ook in staat om het GPS tracking systeem voor de auto mogelijk te maken. Vervolgens heeft u altijd en overal een realtime inzicht in alle relevante voertuiggegevens.

Mogelijkheden van de AC40

Naast de AC10 dongle is track & trace ook mogelijk met onze AC40. Dit systeem beschikt over het veeleisende Keurmerk Ritregistratiesystemen. Daarnaast ondersteunt de AC40 optioneel een P/Z-schakelaar en Buttonreader t.b.v. bestuurdersidentificatie. Naast GPS tracker is dit systeem dus ook uitermate geschikt voor het bijhouden van een rittenregistratie. Complete informatie over de AC40 dongle staat uiteraard op onze site.

100% fiscaal sluitend, in tegenstelling tot gratis ritregistratie apps

Innovatieve oplossing die u tijd en kosten bespaart

Maandelijks opzegbaar

3 jaar garantie op uw ritregistratie

De meest nauwkeurige tracker in de markt

Alle data veilig op eigen hardware in NL

Met of zonder keurmerk, u kiest!

Hardware

Accredis AC10

 • Plug & Play
 • Geen inbouwkosten
 • Let op! Geen Keurmerk

Accredis AC40

 • Vast gemonteerd in voertuig
 • 100% fiscusproof met keurmerk
 • Optioneel Privé/Zakelijk schakelaar
 • Optioneel Bestuurders-identificatie

De nieuwste techniek voor GPS tracking

Alle oplossingen die we aanbieden als het gaat om een GPS tracker auto, rittenregistratie of kilometerregistratie maken gebruik van de nieuwste technieken en voldoen aan de laatste eisen en regelgeving. We hebben als het gaat om tracking een extra zekerheid ingebouwd in onze systemen die leiden tot meer precisie. We maken gebruik van twee satelliet netwerken, het bekende GPS systeem maar ook van het GLONASS systeem. Die combinatie van systemen is alleen met onze AC40 dongle mogelijk. Verder hebben we een zeer hoogwaardige en gecertificeerde GPS tracker die we toepassen en dit is een van de meeste geavanceerde trackers die beschikbaar is op de markt.

Door de combinatie van de nieuwste technieken en het hebben van een goede eigen infrastructuur zijn onze oplossingen nauwkeurig en betrouwbaar. Het systeem wat we gebruiken om tracking mogelijk te maken is goed beveiligd en kan bijna niet gehackt worden. Hiervoor investeren we al jarenlang veel geld en tijd om de kwaliteit nu en in de toekomst te blijven waarborgen.

Privacy gewaarborgd

GPS tracking voor de auto is uiteraard gevoelig wanneer het gaat om privacy. U wilt immers niet dat andere mensen toegang krijgen tot de locatiegegevens van uw auto. Toch kunnen wij zowel de privacy waarborgen als een datazekerheid afgeven. De tracker die we gebruiken stuurt continue data naar het Accredis platform. Het is van belang en misschien wel vanzelfsprekend dat er zorgvuldig met deze data wordt omgegaan. Zo is de privacy van u of van medewerkers gewaarborgd. Alle data die we verzamelen wordt opgeslagen op hardware van Accredis en toegang door derden is uitgesloten. Verder wordt de data die we verzamelen over de locaties veilig opgeslagen op eigen servers in Nederland.

privacy gps tracking auto demo accredis

Software voor GPS tracking als SaaS oplossing

De diensten die wij leveren, ook als het gaat om tracking maken gebruik van SaaS, oftewel Software as a Service. We leveren hiervoor gecertificeerd software, servers en hosting. De programmeurs die deze service en de software mogelijk maken werken ook aan het betalingsverkeer van een grote bank. Wanneer u dus kiest voor GPS tracker diensten van Accredis voor de auto, weet u zeker dat alles veilig verloopt en op de best mogelijke manier is opgebouwd.

software gps demo accredis auto gps

De voordelen van het systeem gemakkelijk onder elkaar

 • Dekking van het systeem door heel Europa, dus niet alleen in Nederland maar ook de landen om ons heen.
 • Gemakkelijk zelf te installeren met onze handige Accredis AC10 plug & play dongle, zonder tussenkomst van een installateur.
 • Mogelijk bij iedere auto of ieder voertuig met OBD-poort.
 • Een actuele positie bepaling van de auto, tot op iedere minuut nauwkeurig. Dit mede door de combinatie van GPS en GLONASS (alleen met de AC40 dongle).
 • Met de app is het ook mogelijk om de positie van de auto te achterhalen wanneer u zelf geen beschikking heeft over een computer.
 • Mogelijk om meer dan één auto te volgen. Dus ook goed geschikt voor fleetmanagers of ondernemers met een groot wagenpark.

Gratis demo aanvragen

Bent u benieuwd geworden naar ons systeem om meer grip te krijgen op uw wagenpark? Kies dan voor het meest betrouwbare systeem van Nederland. U kunt nu eenvoudig een gratis demo aanvragen. In deze demo krijgt u toegang tot ons systeem en kunt u alle oplossingen in actie zien. Kiest u voor eenvoudig? Dan kiest u voor Accredis.

Klik op de onderstaande knop en vraag eenvoudig de demo aan.

Rittenregistratie app

Vertrouw op de GPS tracker auto van Accredis

Wilt u meer informatie over een GPS tracker voor de auto, download dan onze algemene product brochure of vraag, natuurlijk geheel zonder verplichtingen, direct een offerte aan via onze website.

Heeft u na het lezen van de informatie over een GPS tracker nog vragen? Of misschien wilt u meer weten over een van onze andere oplossingen of diensten? Neem contact met ons op en onze specialisten staan u graag te woord. We zijn te bereiken via +3153 434 10 30 of u kunt een mail sturen naar info@accredis.com. Een afspraak bij ons op locatie in Enschede is ook mogelijk. Wij zijn op werkdagen geopend van 08.30 tot 17.00 uur.

Vraag een offerte aan