03-03-23

BINX Smartility

SLIM BOUWEN VOOR HET LEVEN

WIJ ZIJN BINX

BINX Smartility is het integrale bouw én installatiebedrijf. De integraliteit is wat ons uniek maakt, samen gaan wij elke uitdaging aan en versterken wij elkaar. Naast de prachtige projecten die wij realiseren, onderscheiden wij ons door onze bedrijfscultuur. Onze kernwaarde zijn dan ook: écht samenwerken, innovatie en kwaliteit. Samen slimme (technische) oplossingen creëren is wat ons drijft.

Smartility

Wij zijn BINX. En we zijn geen projectontwikkelaar. Ook geen bouwbedrijf. Geen installatiebedrijf. Geen IT-bedrijf en ook geen hardware- of software-leverancier. Maar wat wel? We ontwerpen en realiseren sinds 2016 slimme, toekomst-bestendige huisvestingsoplossingen om te leren, te werken en te ontmoeten. Intelligente utiliteitsoplossingen dus. En dát noemen we Smartility.

WERKEN MET BINX

Het zit in onze natuur om de samenwerking met anderen op te zoeken. We ontstonden niet voor niets vanuit een samenvoeging van meerdere disciplines uit een van oudsher traditionele en verzuilde bouwbranche.

We denken niet in opleverpunten en meerwerk, we denken in prestaties, zoals we ze met elkaar afspreken. En uiteraard werken we graag samen met gespecialiseerde kennispartners.

“Samen werken wij iedere dag, vol met passie, aan het realiseren van gebouwen vóór mensen. Dat doen wij met gepassioneerde, een tikkeltje eigenwijze BINX-sters”

Accredis

BINX werkt sinds 2019 met Accredis. Uiteraard om een sluitende ritregistratie te voeren met het keurmerk van de Stichting Keurmerk Ritregistratiesystemen. Hierdoor is BINX verzekerd dat alles goed bijgehouden wordt en er geen discussies ontstaan met de belastingdienst.

Daarnaast wordt Accredis ook gebruikt voor de track en trace functie. Hiermee bereid BINX zich voor op de toekomst met haar groter wordende serviceorganisatie. Hiermee kunnen ze op elk moment van de dag zien waar de ruim 50 voertuigen zich Bevinden. Dat werkt een stuk overzichtelijker en efficiënter.

Vraag een offerte aan