30-05-24

Bosan Sport

Bosan sport

Een leven lang veilig leren bewegen

Bosan Sport richt zich op het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige sportinstallaties en toestellen voor zowel bewegingsonderwijs als (top)sport in binnensportaccommodaties. Hun expertise strekt zich uit tot het volledige traject, van advies en ontwerpfase tot montage, zowel bij nieuwbouw- als renovatieprojecten. Met een eigen fabriek en personeel zijn ze flexibel en kunnen ze maatwerkoplossingen bieden voor specifieke klantvragen, terwijl ze ook snel kunnen reageren op marktontwikkelingen.

Met ruim 2.500 locaties in Nederland en daarbuiten, variërend van sport- en turnhallen tot gymzalen en topsporthallen, is Bosan een bekende naam in de sportwereld. In hun digitale showroom kunnen voorbeelden van hun projecten worden bekeken. Daarnaast bieden ze onderhouds- en inspectieprogramma’s aan om ervoor te zorgen dat de sportinstallaties en -toestellen veilig worden gebruikt. Regelmatig onderhoud draagt bij aan duurzaamheid, veiligheid en kostenbesparing.

Bij de ontwikkeling en productie van hun assortiment staat kwaliteit voorop. Ze streven voortdurend naar verbetering op het gebied van kwaliteit, gebruiksgemak, multifunctionaliteit en duurzaamheid. Hun werkwijze voldoet aan de richtlijnen van hun ISO 9001 en ISO 14001 kwaliteitshandboek.

Accredis

Bosan Sport vertrouwt op Accredis voor een nauwkeurige ritregistratie en track-en-trace-functionaliteit. Hierdoor kan Bosan een strikte administratie handhaven en de operationele efficiëntie verbeteren. Met Accredis kunnen ze tegelijkertijd inzicht krijgen in de buitendienst en urenregistratie, waardoor ze hun bedrijfsvoering nog efficiënter kunnen beheren. Door te kiezen voor Accredis kunnen ze er ook op vertrouwen dat al hun ritregistratie en administratie volledig fiscaal sluitend zijn, wat hen gemoedsrust biedt en hen helpt om te voldoen aan alle wettelijke vereisten.

Vraag een offerte aan