25-08-20

Frilim B.V.

Frilim werkt met gerenommeerde partners zoals Big Dutchman, waarvan wij al jarenlang dealer zijn voor Noord- en Midden-Nederland.

Met onze jarenlange ervaring staan wij garant voor een optimale installatie waarvan u jarenlang probleemloos gebruik kunt maken. Als er onverhoopt toch iets mis gaat, staat onze servicedienst direct voor u klaar. Goede, betrouwbare en snelle service is belangrijk voor de bedrijfsvoering op uw pluimveebedrijf en Frilim is daarin uw partner waarop u kunt vertrouwen.

Voerinstallatie

Voedselveiligheid begint bij een goed doordachte vleeskuikenstal met oog voor management. Produceert u biologisch, regulier of voor een ander kanaal? Wij hebben de juiste kennis in huis om u te adviseren over de toe te passen materialen voor de inrichting van uw stal.

Veilig produceren begint bij gezond en veilig voeren. Daarvoor gebruiken wij de Big Dutchman Fluxx of Vista voerpannen. Afhankelijk van uw specifieke wensen kunnen we deze pan in verschillende samenstellingen leveren. Zowel voor ééndagskuikens als voor de afmest-fase zult u met de Big Dutchman voerpannen de best mogelijke voerresultaten halen. In combinatie met de juiste drinknippel produceert u uniforme kuikens.

Accredis

Om hun werkzaamheden goed uit te kunnen voeren beschikt Frilim over een wagenpark waar zowel de servicedienst als de stalinrichting gebruik van maakt. Om inzicht te krijgen in mobiliteit, uren en projecten, maar ook om de fiscale ritregistratie te verzorgen, gebruikt Frilim de Accredis oplossing die al deze zaken faciliteert.

Vraag een offerte aan