25-08-20

Gebr. van der Geest

Wij zoeken continue naar het bieden van innovatieve oplossingen waarmee de onderhoudskosten voor vastgoedeigenaren zo laag mogelijk kunnen worden gehouden bij een overeengekomen kwaliteitsniveau. Methodieken als resultaatgericht vastgoedonderhoud worden hierbij toegepast en doorontwikkeld.

Onze kernwaarden

Duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en innovatie zijn kernwaarden van Gebr. van der Geest. Met het zusterbedrijf Rolsma Advanced Biobased paints bieden we daarnaast een zeer duurzame natuurverf gebaseerd op lijnolie.

Als eerste in de sector publiceerde Gebr. van der Geest reeds over 2010 een MVO verslag. In 2010 was ons bedrijf een van de finalisten voor de KvK MVO Award (Oost Nederland) en in 2012 hebben wij de Pioneering Innovation Award gewonnen voor ons vernieuwend ondernemerschap. In 2017 waren we een van de drie genomineerden van de Groene Twinkeling, een prijs voor de ondernemer die de meeste aandacht heeft voor biodiversiteit, zowel binnen de activiteiten van zijn bedrijf als in zijn direkte omgeving.

Accredis

Gebr. van der Geest levert diensten in Twente, maar ook daarbuiten. Een goede buitendienst is hierbij essentieel. Om niet te veel tijd kwijt te zijn aan administratie van de buitendienst gebruikt het bedrijf Accredis. Hiermee is niet alleen in één keer de ritregistratie geregeld, maar krijgt het bedrijf ook inzicht in de buitendienst en de urenregistratie. Een slimme innovatie die zowel tijd als geld oplevert!

Vraag een offerte aan