19-06-20

Glazenwasserij van Elten

Referentie van Elten - Accredis

Glazenwassers met een professionele kijk op de zaak
Glazenwasserij Van Elten is gespecialiseerd in de zakelijke markt. We werken voor bedrijven, retailers, zorginstellingen en regionale overheden. Die nemen we alle zorg uit handen voor een representatief pand. Alle disciplines die uw uitstraling bepalen, hebben we in eigen huis. Van het periodiek wassen van de ramen tot en met het professioneel reinigen van uw gevel. Ook meer gespecialiseerde activiteiten behoren tot ons werkterrein; bijvoorbeeld het reinigen van zonnepanelen of het verwijderen van graffiti.

Met Glazenwasserij Van Elten is het plezierig werken. Achter de schermen is alles 100% geregeld. Van afspraken kunt u op aan. De kwaliteit van ons werk is nooit een punt van discussie. En als er een keer iets onverwachts is, bent u verzekerd van een adequate reactie. Via contractvormen op maat sluiten we exact aan bij de manier waarop u graag met dienstverleners wilt werken.

Correcte medewerkers, goed opgeleid
Medewerkers selecteren we met een scherp oog. Natuurlijk staat goed kunnen werken voorop. Maar zeker zo belangrijk zijn correcte omgangsvormen. Elke medewerker van Van Elten weet goed met klanten om te gaan, spreekt Nederlands zoals het hoort en heeft een VOG-verklaring, VCA*- en een SVS Glazenwassers diploma. Via aanvullende cursussen en trainingen stimuleren we onze mensen om zich nog meer te specialiseren. Goede arbeidsvoorwaarden doen de rest: we hebben een loyale en hechte groep medewerkers.

Innovatief in aanpak
Kan ons werk efficiënter? Beter? Of ergonomisch plezieriger? Nieuwe vindingen in de markt pakken we snel op. Daardoor blijven we up-to-date in aanpak. En concurrerend in prijs. Meer weten over een glazenwasser met een professionele kijk op de zaak? Informeer vrijblijvend.

Accredis
De buitendienst van Glazenwasserij van Elten gebruikt vele bedrijfswagens. Deze bedrijfswagens zijn uitgerust met het ritregistratiesysteem van Accredis. Hierdoor hoeven ze geen ritregistratie bij te houden en kunnen ze zich volledig richten op datgene waar ze goed in zijn: het volledig ontzorgen van de klanten van Glazenwasserij van Elten.

Vraag een offerte aan