28-08-20

Infra Techniek B.V

Infra-Techniek is sinds het begin van deze eeuw een nationaal en internationaal erkend freesbedrijf. Wij bieden asfalt- en betonfrees ondersteuning voor het onderhoud van de publieke en private infrastructuur. Vanuit ons team, dat bestaat uit ervaren en goed opgeleide machinisten zijn wij in staat om elke opdracht naar wens van de opdrachtgever uitvoeren.

Als volledig onafhankelijk partner biedt Infra-Techniek uw complete freesproject. Infra-Techniek werkt uitsluitend met modern en innovatief materieel. De machines worden bediend door ervaren teams. De inzet van een kleine of grote asfaltfrees is afhankelijk van uw project(en).

Voor iedere freesopdracht kan Infra-Techniek u voorzien in het meest effectieve materieel. Infra-Techniek investeert doorlopend in modern en innovatief materieel, om zodoende onafgebroken duurzame kwaliteit en service te kunnen leveren aan haar opdrachtgevers.

Accredis

Freeswerkzaamheden zijn een vak apart en vereisen kennis, vaardigheden en toewijding. Dan is er geen ruimte voor administratieve rompslomp. Om deze reden gebruikt Infra Techniek het Accredis Pro systeem. Op deze manier krijgen ze inzicht in de buitendienst en is de urenregistratie eenvoudig en overzichtelijk.

Vraag een offerte aan