22-09-20

Kabelwerken van Dorp B.V.

Kabelwerken van Dorp B.V. begon in januari 1990. Intussen zijn wij uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande spelers binnen onze branche. Met ons deskundige en gemotiveerde personeel maken wij van ieder project een succes.

Wij coördineren al onze projecten vanuit onze vestiging in Heinenoord. Hier slaan wij ook al ons materiaal op. Voor onze klanten is het mogelijk om eventuele opslag en transport van kabel vanuit deze locatie te realiseren. Het transporteren van materiaal van en naar projecten verzorgen wij uitsluitend met onze eigen wagens. Hierdoor kunnen we snel schakelen en zijn we niet afhankelijk van derde partijen.

Kabelwerken van Dorp B.V is gespecialiseerd in:

·         Bovengronds kabelwerk

·         Ondergronds kabelwerk

·         Grondwerken

·         Datanetwerken / Glasvezel

Onze kracht ligt naast kwaliteit, veiligheid en flexibiliteit, in het meedenken en het ontzorgen van onze opdrachtgevers. We zijn door het hele land werkzaam. Deze projecten zijn vaak enorm gevarieerd. Van het leggen van gevoelige glasvezel- en datakabel, tot de zware hoogspanningskabel. Al vanaf 10 meter brengen wij de kabels voor u aan. De diversiteit aan opdrachten zorgt voor een constante stimulans voor zowel de projectbegeleiding als voor het uitvoerend personeel.

Kwaliteit en Veiligheid zijn de uitgangspunten van ons bedrijf, welke worden gewaarborgd door ons VCA*2017/6.0-certificaat, ons ISO 9001:2015-certificaat en ons CKB:2014-certificaat.

De kracht van onze onderneming ligt naast Kwaliteit, Veiligheid en een gerichte Flexibele opstelling naar onze opdrachtgevers, in het meedenken met en het ontzorgen van onze opdrachtgevers. Ons werkgebied evenals onze klantenkring strekt zich uit over geheel Nederland.

De projecten die door ons worden uitgevoerd variëren enorm. Van de gevoelige glasvezel- en datakabel, tot de zware hoogspanningskabel. De te leggen lengten van de kabels wisselen per project. De diversiteit van de opdrachten zorgt voor een constante stimulans voor zowel de projectbegeleiding als voor het uitvoerend personeel.

Accredis

Om aan te tonen dat er niet privé gereden wordt met de voertuigen, moet Kabelwerken van Dorp een sluitende rittenregistratie bijhouden. Met de hand bijhouden is geen optie. En zeker omdat Accredis het keurmerk heeft, is het bijhouden van elke rit totaal geen probleem meer. Ook worden zo problemen met de belastingdienst voorkomen.

Om inzicht te krijgen in de buitendienst en de urenregistratie gebruikt Kabelwerken van Dorp B.V. Accredis Pro. Met duidelijke overzichten is het heel eenvoudig om de buitendienst te controleren. Bovendien is ook de urenregistratie met een bijbehorende projectmodule geïntegreerd in deze oplossing. Project- en urenadministratie zijn nog nooit zo eenvoudig geweest.

Vraag een offerte aan