10-05-24

Keus schoonmaak

Keus schoonmaak

Schoon maakt gelukkig!

In 1992 begon Keus Schoonmaak als een regionaal familiebedrijf en groeide uit tot een gewaardeerde speler in de schoonmaaksector. Met meer dan 500 toegewijde collega’s verzorgen zij met passie schoonmaakdiensten op diverse locaties vanuit hun hoofdkantoren in Apeldoorn, Zwolle, Hengelo en Velp.

Hun aanpak is simpel: met persoonlijke aandacht, expertise en passie creëren zij een schone en veilige omgeving voor het bedrijfsleven, wooncomplexen en onderwijsinstellingen. Bij Keus Schoonmaak staat geluk centraal. Als moderne organisatie koesteren zij traditionele waarden zoals eerlijkheid, duidelijkheid en betrouwbaarheid. Een afspraak is bij hen een belofte die ze altijd nakomen.

Bij Keus Schoonmaak geloven ze dat een schone omgeving geluk bevordert. Hun toegewijde professionals zorgen dagelijks met een brede glimlach voor kraakheldere gebouwen en ruimtes. Schoonmaken bij Keus is meer dan alleen een dienst leveren; het is een ervaring die je wilt beleven.

Ze bieden een samenwerkingsdienst waarbij persoonlijke aandacht, gastvrijheid en warme contactmomenten centraal staan. Zo creëren ze een plek waar mensen zich welkom en gewaardeerd voelen. Keus Schoonmaak staat voor beleving, voor hun klanten en voor hun medewerkers, en draagt vanuit die positiviteit bij aan het welzijn van iedereen waarmee ze in contact komen.

Accredis

Keus Schoonmaak vertrouwt al geruime tijd op Accredis voor een nauwkeurige ritregistratie die voldoet aan het keurmerk van de Stichting Keurmerk Ritregistratiesystemen, waardoor ze problemen met de belastingdienst kunnen voorkomen. Daarnaast maken ze gebruik van Accredis voor track en trace, waardoor ze altijd de locatie van hun voertuigen kunnen zien voor meer overzicht en efficiëntie. Accredis Pro wordt ingezet voor inzicht in buitendienst en urenregistratie, met een geïntegreerde projectmodule voor eenvoudige project- en urenadministratie. Op deze manier kunnen ze hun operationele processen optimaal beheren, terwijl ze er zeker van zijn dat al hun administratie fiscaal 100% sluitend is.

Vraag een offerte aan